🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

А статията малко непоследователна ми се струва ,че е
Хем Баръш бил поддържащ актъор хем пък режисъора и сценариста придружавали двамата главни на премиерата
Аааааа ,а ако под поддържащ се има предвид ,че Баръш е подхванал Ханде в сцената в която тя скочи при него на яхта ли беше или корабче не помня ,емииииииии прави са и да има си нужда от такава поддръжка щото иначе Хандето щеше да цопне във водата
Май ,май тоя дето е написал статията и той е такъв тип журналист като Бирсен или други подобни ,които дирят само сензация. 

Еми то първо в тяхното фемили май той е по -финия ,а второ колко по да е джентълмен човека като е оставил жена си да си прави каквото иска 

Еми то първо в тяхното фемили май той е по -финия ,а второ колко по да е джентълмен човека като е оставил жена си да си прави каквото иска 

За Ханденцето и друг път съм чела ,че има корекции ,но аз лично не мога да ги видя ,но и не споря ,че може и да има нещо барнато по нея.Но ако има корекции те мисля ,че са добре направени не бият на очи или поне в моите не бият де .
Няма джуки като на пате и големи гърди ,не изглежда като рекламно лице на пластичните хирурзи и на мен това ми е достатъчно ,за да я приемам такава каквато е .
И в добавка за това слабо телосложение каквото и да си говорим си иска сериозно да се тренира за него и Ханде има моите адмирации за труда които полага в това отношение.

Препоръчани теми