Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 38 646
  • 650
  •   2
Отговори
# 75
Дали се нацелуваха и напрегръщаха достатъчно Баръш и Ханде, или все пак ще им трябва и трети проект? 😂😂😂😂😂😂🤔🤔🤔🤔
🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

# 76
✨🤔🙄🆕🙄🤔✨
❗Германско списание  е написало статия за представянето на сериала "Aşk Hatırla - Помни любовта", там представят Баръш Ардуч, като "ПОДДЪРЖАЩ АКТЬОР"
в сериала, а Ханде в главната роля! 😳🙄
(До къде го докара това момче с тези посредствени сериали и филми. Много жалко за този актьор. ) 😏😏😏
💫Статията💫
ПРЕВОД :
"Европейска премиера на „Напомняне“(международното заглавие на сериала) в Кьолн
Тези турски телевизионни звезди искат да завладеят Европа.
Турските телевизионни звезди Ханде Ерчел и Баръш Ардуч представят новия си сериал „Напомняне“ в Кьолн. Премиерата се вписва в актуалната тенденция.
Почти три милиона души в Германия имат турски имигрантски произход, но тяхната култура играе само малка роля в телевизионния и филмов пейзаж тук. Новият сериал „Reminder-Напомняне“ има за цел да промени това. На фестивала Seriencamp в Кьолн двамата турски актьори Ханде Ерчел и Баръш Ардуч представиха осемсерийния оригинален сериал, чиято премиера е по "Disney+" на 18 юни. Той разказва историята на разделена двойка, която се намира отново чрез мистериозно послание.
Голяма фен база имат не само в Турция.
Това предлага на немските зрители възможността да открият две истински суперзвезди на турския филмов и сериален свят.
💢Ханде Ерчел, 31-годишната главна актриса, се гордее с впечатляващите 32 милиона последователи в Instagram и е смятана за една от най-успешните турски актриси в международен план. Най-големият ѝ успех е сериалът „Sen Çal Kapımı-Почукай на вратата ми“ („Любовта е във въздуха“), който се излъчва в 85 страни и е успешен също в Европа и Латинска Америка.
На премиерата Ерчел изрази ентусиазма си:
„За мен е чест да бъда част от първата европейска премиера на турски оригинален сериал от Disney+.“ Колегата ѝ Ардуч добави:
„Беше наистина приятно да се срещна с феновете и да видя и изпитам вълнението им.“
💢❗Поддържащият актьор Ардуч също допринася със значителния си опит. 37-годишният актьор има над седем милиона последователи в Instagram и стана известен предимно чрез „Kiralık Aşk“ („Любов под наем“), който се излъчваше в международен мащаб от 2015 до 2017 г. Наскоро се появи в сериала на Netflix „Kulüp“ („Клуб“), който беше достъпен за глобална стрийминг аудитория.
В „Напомняне“ Ардуч играе архитекта Дениз, докато Ерчел е в ролята на инфлуенсъра Гюнеш. И двамата са били на път да се оженят, преди болезнена раздяла да провали плановете им. Шест месеца по-късно и двамата получават едно и също мистериозно послание, което отново преобръща живота им. Сценарият е написан от Ахмет Ватан, а режисьор е Йозгюр Йонурме – двамата също така придружават двамата главни актьори на европейската премиера в Кьолн."
🌟Статията освен на немски е написана и на турски език🌟

✨✨✨

✨✨✨

✨✨✨✨✨

✨✨✨

# 77
Hug Hug  Hug
Албена  мерси за превода на статията  Flowers Rose
В Х  все позитивни коментари чета от зрители гледали първите два епизода на премиерата в Кьолн  и  чакам вече с нетърпение да го изгледам и аз. Simple Smile А статията малко непоследователна ми се струва ,че е  Simple Smile Хем Баръш бил поддържащ актъор хем пък режисъора и сценариста придружавали двамата главни на премиерата  Simple Smile Аааааа ,а ако под поддържащ се има предвид ,че  Баръш е подхванал Ханде в сцената в която тя скочи при него на яхта ли беше или корабче не помня ,емииииииии прави са и да има си нужда от такава поддръжка щото иначе  Хандето щеше да цопне във водата  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Май ,май тоя дето е написал статията и той е такъв тип журналист като Бирсен или други подобни ,които дирят само сензация.

В предаването на Елчин както винаги се разисква интересна тема Hands Clap  Heart

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 14:02 от Eny87

# 78
Елчин се е захванала с интересно предаване, чудесна е.

Хубаво е когато трудът е оценен.
Чета колко е известна Хандето на Запад, къде и сред кого!?
Това, че има много последователи в социалните медии не означава , че е добра артистка или артист. Няма да коментирам избора на Баръш, решението си е негово. Публиката  ще реши. Европейското кино е трудно превземаемо , по — скоро пазара , за това и не мисля, че кинокритиците които пишат рецензиите за филма са от класата на голямото европейско кино и журналистическата им гилдия. Вижда се екипа , пък и публиката, те са си турци. Няма значение къде живеят. Поддържат си корените и тяхното си изкуство, артисти, кино,  за което евала. Де да имахме и ние подобен повод, че да си се гордеем.
И изобщо не става дума за злобни коментари и че не харесвам Ханде като артист.
 Реалната ситуация е такава. Нека си я харесват, естествено е да има фенове, но да не се бърка визия и талант. Красива, привлекателна, добре лустрирана за пред екрана, видяхме и истинската външност.
А Баръш , мисля че е премислил  преди да подпише да си партнира с Ханде.

# 79
🙂🆕😳🆕🙃
Не ми се сърдете, но не можах да се сдържа
да не ви публикувам тези снимки които днес вървят по клюкарските сайтове🙏
Съпругата на Баръш се е появила днес на някакво събитие на медийна компания за дублаж, глас, субтитри, преводи и др. дейности, ето така  странно облечена, като е носила  ризата на Баръш на кръста си. 😳🤔🙃😂
💢Превод на текста на снимката:
"Гупсе Озай позира вързала ризата на  съпруга си Баръш Ардуч на кръста си." 😂🙃

😳

🙃😀

# 80
Гупа е перде Grinning Joy и то голямо
Да не забравим кой е мъжа и, Joy прикован за нея дори и да не е до нея физически Stuck Out Tongue Winking Eye
 Той за това обича да е с хубави жени екранен партньор , поне да се наслади на нещо по качествено. Тая парцалана да си я гледа по документи , законно. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 81
Hug  Hug  Hug
Ох бе ,Гупи  ме кефи чак понякога какъв  е непукист Simple Smile
Тази снимка ме подсети ,че преди няколко дена прочетох в Х ,че Баръш не се бил отнасял джентълменски към съпругата си  Simple Smile  Еми то първо  в тяхното фемили май той  е по -финия ,а второ колко по да е джентълмен човека като е оставил жена си да си прави каквото иска   Thinking
18-ти наближава ,вече почна обратното броене ,дано да имаме и бърз превод ако  не български и руски става Simple Smile

# 82
💥🆕🆕🐶🚗🆕🆕💥
Стори в Инстаграм от Елчин, явно има нова кола марка "Мерцедес"🚗
Написала е:
"Готови ли сме за чисто ново пътешествие, което е подходящо за бъдещето?"

🧡🧡🧡🧡
🌟🧡🆕🆕🆕🧡🌟
"101 с Елчин Сангу"
7-ми епизод по "Gain" :💥
"Ще намерим ли някога истинска любов в тази епоха, в която любовта се оформя от алгоритми?
Къде е тази любов?
Може би отговорът на тези които питат е в този епизод", само сега в 7-ми епизод, "101 с Елчин Сангу" 🧡💥
https://www.instagram.com/reel/DKtubseMboW/?igsh=MXNyNDNhNnMyY2x4ZQ==

🧡💫

💫🧡

💫🧡

💫🧡

💫💫💫💫💫💫
🌟🆕🆕🆕🌟
Снимки качени в Инстаграм от Ханде на  премиерата на сериала "Aşk Hatırla-Помни любовта" 🌟
Почерпка след премиерата🍻🍺🍻

💫💫💫💫

# 83
Hug  Hug  Hug
Ох бе ,Гупи  ме кефи чак понякога какъв  е непукист Simple Smile
Тази снимка ме подсети ,че преди няколко дена прочетох в Х ,че Баръш не се бил отнасял джентълменски към съпругата си  Simple Smile  Еми то първо  в тяхното фемили май той  е по -финия ,а второ колко по да е джентълмен човека като е оставил жена си да си прави каквото иска   Thinking
“ Горката” съпруга, не го бях и помислила.

Къде и каква е тази любов !?

Честито на Елчин, да си я кара със здраве новата придобивка

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 16:37 от eliNIM

# 84
📸🆕🆕🖤🤍🆕🆕📸
Фотосесия на Елчин📸🧡
Снимки от фотографа Баран Доан
Написал е: " 1 маса,
10 часа снимане и двама луди.
Тази снимки са от светлинните тестове" 📸

🤍🖤

🖤🤍

🤍🤍🤍🖤🖤🖤
https://www.instagram.com/reel/DKz2q6VtDm1/?igsh=N3Zpb2YyZW5wdzlv

🤍🧡

🧡🤍🧡

🧡🤍

🤍🧡🤍

🤍🤍🤍🧡🧡🧡

# 85
Изящна Елчин, излъчва спокойствие и сексапил. Като излязла от приказка!

# 86
Hug  Hug  Hug
Много,много,много красива   Елчин  Heart

# 87
📷🤍🖤🆕🆕🤍🖤💥
Снимка от Елчин в Инстаграм, сложила е и тази снимка за профилна в Инстаграм и X (екс-Туитър) 📸

🤍🤍🤍🖤🖤🖤
📷💥🤍🆕🖤💥📷
Снимка от Елчин в Инстаграм написала е:
"Благодаря, Баран Доан (харесвам Черно и Бяло🖤🤍

🖤🤍🖤🤍

🧡🧡🧡
💥📷🆕🧡🚘🆕📷💥
Снимка в Инстаграм от Елчин🧡 и
Снимка Стори в Инстаграм от "Mercedes-Benz Türkiye" 💥📷🚗

🖤🖤🖤🖤
🆕🆕🆕🤔🙊
Баръш е харесал тези снимки на Елчин.🤔😊
Съпругата му също😀🙊

💫💫💫💫💫
Снимки от "Disney +"

💫💫💫

💫💫💫💫💫💫💫
😍🥰🥰🥰🥰😍
"Aşk Hatırla-Помни любовта" 🥰
4 дни до старта на сериала по "Disney+" 🥰🥰

# 88
Красива и естествена Елчин, камерата я обича

Много стилни снимки.

Попаднах на интересни кадри, които са красноречиви.
Коментарите всеки да си  прави.

https://www.instagram.com/reel/DKbdxTCotB3/?igsh=MTdpbGVxNDQ5bHB2aA==

# 89
Албена  мерси ,че ни носиш тези красиви кадри с Елчин  Flowers Rose
Още само  четири дни остават  до старта на новия сериал на Баръш и Ханде ,супер Heart
Ели  за тези така наречени корекции на Ханде не трябва да забравяме и ,че са минали и години от първите и роли,има го  отслабването  и то доста сериозно отслабване.Моя братовчед например в детските и в юношеските си години си беше пухкавичък обаче  се захвана да спортува ,промени си хранителния режим и понеже беше в такава възраст  дръпна  и на височина и изведнъж от пухкавичкото и топчесто момче изскочи висок млад мъж и лицето му без абсолютни никакви хирургически намеси се издължи и понеже беше много отслабнал му се появиха едни скули дето преди изобщо ги нямаше. Simple Smile За Ханденцето и друг път съм чела ,че има корекции ,но аз лично не мога да ги видя ,но и не споря ,че може и да има нещо барнато по нея.Но ако има корекции те мисля ,че са добре направени не бият на очи или поне в моите не бият де .  Simple Smile Няма джуки като на пате и големи гърди ,не изглежда като рекламно лице на пластичните хирурзи и на мен това ми е достатъчно ,за да я приемам такава каквато е . Simple Smile И в добавка  за това слабо телосложение каквото и да си говорим си иска сериозно да се тренира за него и Ханде има моите адмирации за труда които полага в това отношение. Heart

Общи условия

Активация на акаунт