Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 38 682
  • 650
  •   1
Отговори
# 90
Ени, разбира се , че е добре лустрирана Хандето, факт неоспорим. Пък и няма как да избяга от истинската си същност, каквото и да и правят. Трудно е да се поддържа фигурата в този и вид, писах го и аз в по предните си постове , адмирации за което, още повече , че е склонна към пълнеене. Парите правят много неща,  работи с външния си вид и пластиците едва ли са случайни за да и личи очевадно. Само слагам поста, за това и писах без коментар.
Какво да кажа, пиша за последен път коментар за нея - изкуствена, статична , цялото и излъчване е добре премерено, целенасочено, не естествена като се усмихва. Не я харесвам, проблема си е мой. По нашите ширини пластичната хирургия е във възход, Хандето е успешен клиент на  естетическата хирургия, нейния доктор трябва да е горд от вида и.

# 91
Днес бил Денят на бащата в Турция така ,че честит да е този ден на Баръш и на някои от неговите екрани герои  бащи. Simple Smile

и малко красиви фенски колажи с Елчин Heart

# 92
💥💥💥🆕🆕🆕💥💥💥
От "Bioxcin" :
"Готови ли сте да научите тайните на слънцезащитата с "Bioxcin x Елчин Сангу ?"
"Bioxcin" ще бъде записан в съзнанието ви това лято."🌞🌞🌞⛱️🌊

🌞🌞🌞
💥💫👑🆕🆕🆕👑💫💥
От "Bioxcin":
🌞 "Специална слънцезащита за вашата проблемна кожа вече е с вас с избора на Елчин Сангу !
Bioxcin SPF 50+ слънцезащитен крем против несъвършенства осигурява висока защита срещу слънцето и помага за намаляване на появата на несъвършенства с Алфа Арбутин и билков комплекс.
Не пренебрегвайте грижите си, докато защитавате кожата си. Най-препоръчваната от дерматолозите марка за слънцезащита е "Bioxcin"

✨🌞✨
🌞🌊🆕🆕🆕🌞⛱️
От "Bioxcin" :
☀️ "Без притеснения, висока защита!
Незаменимия летен продукт на Елчин Сангу :
"Bioxcin- BIOXY" слънцезащитен крем SPF 50+
Хидратира кожата, като същевременно създава ефективен щит срещу UVA/UVB лъчи и е подходящ дори за чувствителна кожа.
Излизайте на слънце спокойно!
Най-препоръчваната от дерматолозите марка за слънцезащита е "Bioxcin"

🌞☀️🌞☀️
Зад сияещата и гладка кожа на Елчин Сангу стоят мощни съставки!
Bioxcin Suncare Family, който съдържа колаген, хиалуронова киселина, магарешки бодил, зелен чай и домат, укрепва защитата ви не само срещу слънцето, но и срещу стареенето на кожата.
Той едновременно предпазва и подхранва!

☀️🌞✨

🌞✨☀️

☀️🌞☀️🌞

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
💥💥🆕🆕💥💥
☀️📺
От "Box Office Türkiye" :
"Летните сериали на 2025 година  започнаха.  По този повод искахме да се върнем назад във времето и да си спомним явленията, които оставиха своя отпечатък върху последните 10 летни сезона.
Най-гледаният летен сериал от последните 10 години в категорията „Total-Тотал“(в Рейтинга) "

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 18:10 от Albena Goranova 606011

# 93
Елчин е с точно подходящата визия за реклама на слънцезащитен крем. Като коприна е.кожата и.
Необходима е защитата на кожата при това силно слънце.
Не знаех, че има такава марка , аз ползвам Ланкастър слънцезащитни козметични продукти, доволна съм.

Много хубава статистика, значи ,, Любов под наем” е водещ гледан летен сериал. Факт.
И за десет и още десет години си остава класика, и то най _ вече заради екранната двойка Елчин / Баръш. Браво, супер !
Заслужават първото място, заради химията, екипа, играта , историята .

# 94
✨🌟🆕🆕🆕🌟✨
Днес в Истанбул ще се състои гала вечер на сериала "Aşk Hatırla - Помни любовта", където ще бъдат пуснати предпремиерно първите
2 епизода от поредицата. Официално "Дисни+" пуска сериала на 18 юни във всички страни.
Първият ден ще бъдат пуснати два епизода едновременно, а след това всяка Сряда по
един епизод.
Сериала се състои от
8 епизода. 🌟✨

✨🌟✨

🌟✨🌟

# 95
Елчин е благодарила на "Box Office Türkiye"

Yıllardır bizi yalnız bırakmadığınız için tüm kalbimle teşekkür ederim
:
Години наред не ни оставяте сами, за което ви благодаря от все сърце

И много хубави коментари под поста и. Онур също я е лайкнал.
https://x.com/elcnsng/status/1934986981156499638

Скрит текст:
-Ние сме тези, които ти благодарим, че си прекрасна актриса и жена. Запознах се с теб в Kiralık Aşk и веднага харесах твоя персонаж и оттогава си ми любимата актриса. Аз като фен, както и всички останали фенове, очакваме да те видим отново в някой сериал

-Това е хубав, приятен, организиран фендом, публикуващ неща, които ни карат да мечтаем за Kirarik Ask всеки ден, без да бъде агресивен или груб. Похвално е, че отделихте време да кажете благодаря ❤️. Вие ни дадохте прекрасен персонаж. Много благодаря, от мен.🫶
- От мое име, последният сериал, който започнах и завърших, беше „Кiralık Aşk“. Нивото беше толкова високо, че сега сериалите, които гледаме, нямат този чар, тази искреност и естественост. Затова успехът никога не е случаен. Дори сега го въртим и гледаме отново. Браво за „Кiralık Aşk“ 🤍🙏

- Съгласен съм и мисля, че съм го казал в други публикации, повечето сериали, излъчвани след романтичната комедия, имат прилики с Kilari Ask, поради което тя винаги е отправна точка.

- з, ние ви благодарим, гледахме един много хубав сериал с участието на Баръш Ардуч и други актьори. Благодарение на вас създадохме много мили приятелства. Единственият сериал, който гледах от първия до последния епизод и все още знам всяка сцена и всеки ред, е „Kiralık Aşk
-Тази новина вероятно е наранила много хора 😂 Kiralık Aşk продължава и ще продължи да бъде успешен. Неподвластен на времето. Поздравяваме актьорския състав, сценариста и екипа за световния успех. Днес все още се излъчва в Португалия 🇵🇹 👏🧡

- Затова сме били с вас през всички тези години, защото винаги сте ни уважавали.
- Много, много специален проект беше, Елчин, един от най-прекрасните проекти, които един актьор може да изиграе, по онова време беше високо ценен, но с годините значението му се разбира все повече 🥹💗🌸

# 96
🧡Елчин благодари на феновете за тази класация 😊
"Благодаря ви от все сърце, че не ни оставихте сами години наред.🙏"

💢💢💢💢💢💢
💥🌟🆕🌟💥
Ханде на пресконференцията каза:
💥ХАНДЕ :
"И по-рано казах, че щом има 10 проекта с Баръш ще направя и ДЕСЕТЕ."
БАРЪШ отговори:
"И аз по същия начин" 💥

💢💢💢

💢💢💢💢

💢💢💢

💢💢💢💢

💢💢💢💢

💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
💥💥💥🆕🆕🆕💥💥💥
Три епизода от "Disney+" :
"Този екип е решен да напомни на всички за любовта😍"
💥💢ПЪРВИТЕ ТРИ ЕПИЗОДА💥 НА ОРГИНАЛНИЯ СЕРИАЛ "AŞKI HATIRLA-ПОМНИ ЛЮБОВТА" ВЕЧЕ СА НА ПЛАТФОРМАТА НА "DISNEY+" 💥💥💥
(Явно са решили не ДВА епизода, както обявиха преди това, а ТРИ епизода наведнъж да пуснат🤔)

💥💥💥

🆕🆕🆕🆕
💫🆕🆕🆕💫
От пресконференцията :
Баръш, Ханде и екипът на сериала"Aşk Hatırla - Помни любовта" дадоха интервюта за пресата  Сценаристът и режисьорът на сериала изразиха чувствата си относно проекта:
„Когато сериалът приключи, добрите чувства трябва да се издигат от гърдите на хората като балони в Кападокия.“
️Баръш:
„Говоря от името на целия екип, че вложихме наистина сърцата си в този проект, ние наистина приемаме любовта и се надяваме, че публиката също ще я приеме“
Ханде:
"И по-рано казах, че щом има 10 проекта с Баръш ще направя и десетте."
БАРЪШ отговори:
"И аз по същия начин. "
освен работата ми с него, този сериал ме събра отново с актьорите, с които  сме и приятели. „Радвам се, че направих този проект и се надявам, че на всички ще им хареса. “
️Баръш за своя герой
️Дениз: Това е герой, за когото бях изключително развълнуван да играя и го почувствах дълбоко. Той е справедлив човек.
Някой, който отстоява своите взаимоотношения и работни принципи, той е строг и прям, така че беше невероятно да го играя. Още веднъж благодаря на нашия сценарист. ▫️
Ханде за Гюнеш:
Гюнеш е като името си,  ярка и сияйна... Надявам се да ви хареса!"

💥💢💥💢

💥💢💥

💥💢💥

💥💢💥

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 13:38 от Albena Goranova 606011

# 97
💢💢🆕💢💢
Ето линк с руски дублаж  на първите три серии на сериала AŞK Hatırla -
Помни любовта "💢🔥
https://coldfilm.pics/news/pomni_o_ljubvi_1_sezon_1_3_serija_smo … /2025-06-18-37760

🔥Клип с "Мечтаната двойка " според Бирсен или е само нейна мечта😀😃😃
https://www.instagram.com/reel/DLDRVUqsaU4/?igsh=eDYyeTBldzVwZG03

# 98
Албена, благодаря за линка!

Бирсен е написала, че на Баръш кариерата е във възход след “Любов под наем,,. Отбелязала го е като факт, най- накрая да прочета нещо такова от медия, и точно тя.

За сериала да напиша първи впечатления.
 Добра операторска работа,браво на екипа. Башак ми хареса и артиста който играе приятеля на героинята на Хандето, както и приятеля на Баръш, героя. За съжаление Баръш не ме впечатли , освен да целува и показва изваяно тяло.
 Сравняваха сериала  с “50  нюанса“- трудно постижима мечта обаче. Смели кадри за турско дизи, от към разсъбличане, и на двамата ,и по ,,интимните,, сцени между тях. На моменти има  преиграване, не грабва зрителя. Може би и дублажа спомага да не се усети интонацията и свързаната с това емоция на артистите.
Като цяло рекламата надхвърля впечатлението което оставя сериала. Вероятно с останалите епизоди историята ще се развие и мисля да излезнат всички за да го изгледам наведнъж .
За лятно дизи , за релакс и хубави артисти става. Качеството на работата по заснемане е супер.

# 99
Елчин сияе на спортно събитие,  Zehra Güneş. и казва, че е много красива

https://x.com/elcinsangutr/status/1935811826194756062?s=61&t=9BY … mKit43cTjfLHDzZeA

Ето и камерата я улавя в публиката , естествена и чаровна, без излишно позиране

# 100
Елчин вчера е присъствала на волейболен мач на националните отбори жени между  
🇹🇷Турция - 🇨🇦Канада
Сторита в Инстаграм от Елчин 🧡📸

❤️🏐❤️🇹🇷

❤️🧡

🧡❤️

❤️🧡

❤️🧡

🧡❤️🧡

🧡❤️🧡

🧡❤️

🧡🧡

🧡❤️

❤️🧡❤️

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨🆕🆕🆕✨
Блогърка е срещнала Баръш при пристигането му да се подготвя за снощното представяне на марката "Cartier" ✨✨✨

🖤🖤

✨✨✨✨✨
💥🆕🆕🆕💥
Главните актьори на филма "Dehşet Bey"
Туба Бююкюстюн и Баръш Ардуч бяха почетни гости в ноща, когато бе представена новата колекция на световно известната марка за часовници и бижута
"Cartier" ✨✨✨

🖤✨

✨🖤

✨🖤

✨🖤✨🌟

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 22:45 от Albena Goranova 606011

# 101
Баръш ми харесва как изглежда, по- добре от предишния му вид, от представянето на сериала.

Сладурана Елчин, как се радват момичетата. Сега им се е случило да я срещнат.Simple Smile

# 102
Hug  Hug  Hug
Албена,Ели мерси за всички споделени красоти,инфо ,снимки и преводи  Flowers Rose Flowers Rose  
Туба и Баръш изглеждат мнооого добре на събитието на   "Cartier"  Heart
Мисля да изчакам да излезнат всички серии на сериала и тогава да го гледам .Но не успях съвсем да се въздържа и погледнах малко от началото на 1-ви епизод и от клипчетата в Х мога да кажа ,че много ми харесва всичко видяно Simple Smile  Heart
Видях и че има вече превод  на 1-ви епизод за което благодаря на преводачките за бързата им работа. Flowers Rose
Flowers Rose  Flowers Rose

Елчин е голяма сладурка на спортното събитие  Heart

И незабравимите ДеФом  Heart  Heart  Heart

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 11:33 от Eny87

# 103
Ени, Туба не можах да я видя с по ясна снимка. Не се и съмнявам обаче в избора и на тоалет.Винаги е елегантна, тя е стил и класа.
Видях една снимка на Джемре, мисля така се казва артистката- все едно е излязла от ваната. Стилистът и трябва да е с по -особен вкус, за да я остави  да се представи в подобен вид, макар че екстравагантността не означава липса на вкус.

Добре ще направиш , след като си решила да изгледаш епизодите от сериала с Баръш наведнъж, това реших и аз.

От Gain ❤️
https://vk.com/sanguclub?from=groups&z=video-169284035_456249484 … l_wall_-169284035

Kiğılı е публикува нова снимка от колекция пролет / лято 25 г

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 22:21 от eliNIM

# 104
Ели, Туба на събитието на "Cartier"  е била с два тоалета, може  би и самото събитие е било в две части. Thinking

ето с този толает мисля ,че е с Баръш.

А Джемренцето наистина милата е като все едно  току що взела душ и изскочила спешно по халат на някъде. Simple Smile
Елчин доколкото разбирам ще е гост в някакво предаване.

https://x.com/elcinsnews/status/1936687522337173876

За сериала хич не ми се чака по цяла седмица за поредния епизод и за това като го пуснат целия тогава ще го гледам ,ноооооо все пак ще надничам да следя и как се развива действието де няма да успея да устоя на изкушението.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт