Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 093
  • 654
  •   1
Отговори
# 105
Ени, благодаря за Туба! Черната рокля ми харесва, официална и сякаш отговаря на марката Картие. По скоро на името.
Не остарява Туба, и тя като Елчин сякаш са консервирани, естествено нежни и красиви.

Предаването в което гост е Елчин

https://youtube.com/watch?v=b8o1tBHbTPE&si=6wm9aNjbB1dDCkU3

Нещо се случило на Фатих след снощното предаване с Елчин. Май е арестуван.Тя е публикувала пост в който съжалява за случилото се.

“Когато казах: „Не е ясно какво ще се случи утре, г-н Фатих“, никога не бях се сетил за подобно нещо. Много, много съжалявам. #fatihaltaylıyalnızdeğildir  @fatihaltayli“

В Туитър има много хубави отзиви за предаването. Признала е, че е отказала два рейтингови проекта.

..................................................
Редактирам се с клипче от представянето на Баръш и Туба
Добре стоят  заедно, елегантни. Есента ще се излъчи Дехчет бей, става ясно от публикация на Бирсен

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1936859731269751071

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 22:37 от eliNIM

# 106
Ели  мерси за видеото и инфото  Kissing Heart
Красива Елчин  Heart

Още от Туба ,Баръш и Картие Simple Smile  Heart

https://x.com/magazinsepetii/status/1936848894660411624

мноооо добре изглеждат двамата заедно Heart

Голяма драма с тая целувка в сериала в Х  се получи. Thinking Чак и жена му на Баръш тръгнаха да жалят какво неуважение към нея било  Thinking  Angry Ей големи моралисти бе Angry Като бият жени  и деца по сериалите  и като изкарват някакви мафиоти ,че правят най-голямото благо на света докато те просто продават оръжия и карат жени да проституират ама нали не дават да се разпространяват наркотици по техните квартали пък иначе може да минават транзит и всичко това е ок.Нямаме проблеми с нищо от тия работи ама само да се появи целувка и дигаме голямата аларма Angry
Баръш и Ханде нито са първите нито ще са последните дето се целуват по сериали и филми за интернет платформите и по нормалните цивилизовани европейски и американски филми.Тъй че който не му харесва да мижа сочите на тия сцени или направо да си пуска следобедната сапунка по някой от техните тв канали и ще си е рахат.
И понеже днес бил световен ден на целувката еми айде да сложа тая прословута целувка тука.Simple Smile

и едни изостанали снимки от Кападокия

# 107

Скрит текст:
Голяма драма с тая целувка в сериала в Х  се получи. Thinking Чак и жена му на Баръш тръгнаха да жалят какво неуважение към нея било  Thinking  Angry Ей големи моралисти бе Angry Като бият жени  и деца по сериалите  и като изкарват някакви мафиоти ,че правят най-голямото благо на света докато те просто продават оръжия и карат жени да проституират ама нали не дават да се разпространяват наркотици по техните квартали пък иначе може да минават транзит и всичко това е ок.Нямаме проблеми с нищо от тия работи ама само да се появи целувка и дигаме голямата аларма Angry

Много добре  написано Ени, действителността им е съвсем различна от екраните истории.

Турските сериали и филми по дигиталните им платформи предлагат сцени, които в телевизионите програми са забранени. Добре известни са наказанията на екипите поради ,,по -смели,, целувки. Религия, начин на живот, традиции са все сериозни пречки за възприемането им.

Така мислят повечето от зрителите в Турция, едно от многото типични мнения :
,,Турските телевизионни сериали станаха сексуално неограничени в дигиталните медии. Те се състезават да покажат така нареченото си изкуство на правене на любов, което не можеха да показват по телевизията години наред, в такива медии без никакво забавяне.
Коментари в този стил и още, и още, турски зрители, които пишат. Някои  четох, упрекват Баръш ?! ! че е женен и така не може да се целува. И са мъже. Кино и реал се бъркат, традиция и религия влияят. За това  сериалът колкото и качествен да е като продукция по принцип, с подобни сцени, не става въпрос само за Баръш и Ханде, ще се критикува от турския зрител. Сигурно и на артистите  които правят по-смели роли не им е лесно в подобна среда да работят. Остават един вид ,,неразбрани,, след като са положили огромен труд.

Сега прочетох в Туитър и Онур критикува целувката, обезпокоителна  била- за кое, за кого и защо? Честно не разбирам защо се отдава внимание ,сигурно е направена достоверно  и качествено та толкоз са обезпокоени. За Гупа ли се тревожи.Та нали е присъствала на снимките. Нали е сценаристка, може да е давала съвети  
Oyuncu Onur Büyüktopçu, eski rol arkadaşı Barış Arduç ile Hande Erçel’in sevişme sahnesini rahatsız edici bulduğunu söyledi
Е от това по-добра реклама няма на сериала

Туба и Каан,  харесвам ги двамата

И тази рокля е страхотна, кралица. Много стилна снимка

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 00:02 от eliNIM

# 108
Ели  със сигурност ако героя на Баръш беше подхванал мъжката да набие героинята на Ханде и да я заключи  в къщи тия дето сега го критикуват щяха да му кажат евала брато а така се прави Angry Те турците хем критикуват хем гледат и въпреки всичките критики и за Ханде и за Баръш и за сериала ,"Помни любовта" е на първо място по гледаемост .
А за Гупи пък най-малкото трябва да има притеснение тя жената си го е хванала Баръш от отдавна и с брак и с дете така че дерт няма.
Онур и той голям моралист излезна. AngryСори ама той в последно време в какво интересно и  запомнящо се е играл. Thinking И затова май питат го не го питат все стари спомени за КА припомня и дава съвети и компетенции за този и онзи.Я ,Салих например да говори толкова за КА  Thinking ами не защото човека си има кариера и си върви на пред и на горе по пътя на успеха.Елчин и тя си има своята кариера и ангажименти и никога няма да вземе да приказва и да съди кое е правилно и кое не.
А Туба е абсолютно прекрасна и не мога да реша в кой от двата тоалета повече ми харесва та затова решавам ,че и с двата е супер Heart  Simple Smile

# 109
Онур е в интервю и е интересно да се знае какво казва, но като  не зная  езика как да разбера защо говори така. Във всеки случай ме изненадва . Останала съм с впечатление, че е модерен светски мъж . Обикаля Европа, доста често говори с добро чувство, особено за Баръш , за колегите си от Ашка.
Дано скоро има някакъв превод на цялото му изказване, а не отделно изречение.

# 110
✨🌟🧡🆕🆕🆕🧡🌟✨
Елчин Сангу е била гост тази седмица на"Неделен разговор с  Фатих Алтайлъ" 🎙️
https://youtu.be/b8o1tBHbTPE?si=A1kqwBsHiE1ofU-t
😐😐😐
🌟🧡🆕🆕🆕🧡🌟
Туит от Елчин Сангу в (X-ЕКС) по повод ареста на  Фатих Алтайлъ.
Който е обвинен,че в негово изказване  е заплашвал президента Ердоган.
Ето какво е написала Елчин :
"Когато казах: „Не е ясно какво ще се случи утре, г-н Фатих“, никога не бях се сетила за подобно нещо. Много, много съжалявам."

🌟💫🌟💫🌟💫
💢🧡🆕🆕🆕🧡💢
ОТНАЧАЛО ИНТЕРВЮТО С ЕЛЧИН  ЗАПОЧВА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ КОИТО ВЕЧЕ ЗНАЕМ. ТЯХ НЯМА ДА ГИ ПРЕВЕЖДАМ!!!💢

🧡ЕЛИН ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОС ЗА ЛЮБОВНИТЕ СЦЕНИ В СЕРИАЛИТЕ И ФИЛМИТЕ.
💫ИНТЕРВЮТО Е НАПРАВЕНО ПРЕДИ ОКОЛО СЕДМИЦА!

ЕЛЧИН:
-В подготовката на сериал има някои неща които са наш избор.
Сценариста трябва да е готов със сценария ,но понякога не е успял,тогава актьора не знае какво ще прави по нататък.
ВОДЕЩ:
-Когато има сценарии такива несигурни, това е в повечето случаи в телевизионните сериали,обикновено там е така.
ЕЛЧИН:
-Така е.
ВОДЕЩ
-Това не е ли трудно за играча(актьора)?Това не е ли придобиване на нова самоличност. Защото по пътя на снимане казват,че това няма да бъде точно така.Нека да го променим малко.
И все едно има смяна на самоличността и т.н.
Това не е ли трудно?
ЕЛЧИН:
-Това не е ли право на играча(актьора)?
Всъщност, ние имаме промяна на самоличността на пътя,ето те така го правят.Сценария ще се развие до някъде защото си се превърнал в нещо до едно място.Има герой който има вече и характер и всички с които играеш изведнъж могат да отидат на боклука.Всичко което си снимал може да отиде на боклука.
Така ,че нищо не можем да направим с това.
Например аз съм различен персонаж и изведнъж се превръщам в нещо съвсем различно докато играеш.
Какво несъответствие,братко?
Публиката може да каже какви неща правиш?
Но това е по сценария,така върви той.
ВОДЕЩ:
-Всички правят това.
ЕЛЧИН:
-Да ,всички играчи правят това.
Например аз мога да възразявам срещу неща.
Със сигурност съм  го казала  още в началото, че не снимам голи сцени.
Това са мои принципи.
Но човекът е написал сцена  хардкор(предизвикателна,крайна) секс сцена.
ВОДЕЩ:
-Имаш ли такъв принцип?
ЕЛЧИН:
-Имам.
ВОДЕЩ:
-Тюркян Шурай(актриса ,звездата в турското кино)
ЕЛЧИН:
-Не бих се нарекла Тюркян Шурай. Никога не бих се поставила в подобна позиция,но не знам,от възпитание ли е или душата ми не го позволява.
ВОДЕЩ:
-Мисля, че имаше проблем с приятеля ти по онова време заради сцена с целувка.
ЕЛЧИН:
-Да така е (смее се)
ВОДЕЩ:
-След това дойде корекция.
И беше много нежна корекция.
ЕЛЧИН:
-Точно така. Точно така.
В този смисъл нямам проблем. Така че това не е проблем с моята среда,с моето обкръжение.
Това е нещо, свързано с душата ми.Не обичам( не харесвам) да се гледам така.Обикновенно е забавно(харесвано) за гледане разбира се, но за мен не е така .
-Като го погледнеш малко, може да се окаже в ситуация  на освобождаване на отговорност.
Имам усещането,че отварям личния си живот на твърде много хора.Това е малка част от мен,моето възпитание,моята душа.
Аз съм либерална по тези въпроси.
Никога не спирам да уважавам тези, които правят това. Чудесно е, че имат този дух и могат да го направят.Иска ми се и моят душа да го прави, но при мен не се получава.
Вече съм на 40 години и не  се е случило. Така или иначе не бива да го отворям.
ВОДЕЩ:
-Дори не споменавай за 40години, изглеждаш на 30. Изглеждаш толкова млада.Предполагам, че е нещо, което идва от черкезкият ти произход,Но много млада изглеждаш.
ЕЛЧИН:
-Много благодаря.
ВОДЕЩ:
-Не,не ми благодари,но си толкова необичайно млада.
Няма някакво объркване?
ЕЛЧИН:
-Не, няма. Кълна се, че няма скъпи. Кълна се, че няма.
ВОДЕЩ:
Има ли? Има! (водещия си мисли да няма объркване с годината на раждане на Елчин,затова толкова настоятелно я пита😃)
ЕЛЧИН:
-Кълна се, че няма. Кълна се ,че няма такова нещо.
ВОДЕЩ:
-Има ли...?
ЕЛЧИН :
-Да ,но не.
ВОДЕЩ:
-Ти си супер,страхотна си.
Нека ти кажа в реклама за козметика играеш чудесно,в рекламата.
ЕЛЧИН :
-Много благодаря......
(Следва продължение)

🧡🌟

🧡🌟💫

💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
💫🆕🆕🆕💫
В предаване,
Онур Бюйюктопчу е бил
попитан за сцените на Баръш и Ханде.
Ето какво е отговорил :
Превод :
„Сцената с целувките между Ханде Ерчел и Баръш Ардуч е малко обезпокоителна и прекомерна.“
Онур Бююктопчу  за смелите сцени на Ханде и Баръш в сериала  ,,Помни си любовта":
,,Сцените са твърде напрегнати и неудобни за зрителите. Това е досадно. Ако режисьорът поиска актьорите да играят интимни сцени, те са длъжни да се подчинят."
 Според него обаче тези сцени били твърде смели и прекомерно за зрителите.

💢🖤🤎💢🖤🤎💢🖤🤎💢
🌟🆕🆕🆕🌟
Баръш и "Cartier"
Написал е в Инстаграм :
"Незабравима първа среща  с "Cartier" "✨✨✨
🌟🆕🆕🆕🌟
https://www.instagram.com/p/DLNaiU2IBOy/?igsh=cm9wMDdpZzIyazV2

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 13:52 от Albena Goranova 606011

# 111
Албена,
Съвсем различно е с превода.Благодаря!
Разбира се, че Елчин си има принципи, точно това се харесва на колегите и и зрителите.
След Ашка нещо подобно беше спомнал и Къванч ,и затова  и играха като ГГ.

А какво е казал  водещия та си е навлякъл арест?

По startv започва излъчването на ,,Любов под наем,, в главните роли Елчин и Баръш, повторенията започват от днес, всеки делничен ден в 13:30, събота в 13:30 и неделя в 14:00 ч

Ле- ле ,това е то, Баръш.
Погледът,.... отдавна не съм го виждала

https://vk.com/video-38209033_456247926

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 21:55 от eliNIM

# 112
Hug  Hug  Hug
Ели  Kissing Heart
Албена мерси за преводите на интервютата на Елчин и Онур  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose
Онур е казал каквото е казал.След като смята така хубаво. Simple Smile Значи ще мижа като гледа такива сцени и готово. Simple Smile  Аз мисля ,че в този изпълнен с агресия свят в който живеем да се отдалечиш за малко от него  и да влезеш в един спокоен свят изпълнен с романтика ,хубаво настроение и целувки няма нищо лощо.Simple Smile

Незабравим сериал и двойка  Heart

# 113
💢🌟🆕🆕🆕🌟💢
ОЩЕ ЕДНА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С ЕЛЧИН!💢
РАЗКАЗВА ЗА БИВШАТА СИ МЕНИДЖЪРКА!

ВОДЕЩ:
-Говорим за сладки неща ,но нека поговорим за неприятни неща.
Имала си проблем с мениджъра си.
И изглежда сякаш случаят се е случил още от детството ми,толкова е отдавна.
ЕЛЧИН:
-Къде ти...
ВОДЕЩ:
-Така това отне около 10 години.
Какъв беше този проблем? Защо се скарахте с мениджъра? Защо искаше да сменяш мениджъра си и защо е толкова суров с вас?
ЕЛЧИН:
-Всъщност не исках да се променям.
Започнах, защото имах мениджър и не познавам сектора толкова добре, не знам много за договори, закони и т.н.
защото всяка работа си има свои собствени правни условия, вижте...
ВОДЕЩ:
-Искате да участвате в телевизионен сериал да работите в Истанбул и т.н.
ЕЛЧИН:
 -Да,така е и че става въпрос за доверие.
ВОДЕЩ:
-Известният случай „Башай“ се превърна в бедствие за турското право, това е случаят, който ще мине.
ЕЛЧИН:
-Да, това продължава вече 7 години, защото вече е в крайната точка.
ВОДЕЩ:
-Не е ли свършило още? Все още не е свършило?
Усещането беше сякаш те видях отново.
Беше като нещо, което ще бъде видяно отново.
ВОДЕЩ:
-Има случаи, в които подобни дела са отишли чак до внуците им.
ЕЛЧИН:
-Така че след 10 години, знаете, обикновено делата стават погасени по давност. Ами, ние се насочвахме към това, но сега решението беше отменено и е разгледано само едно дело, както по същество, така и по процедура.
ВОДЕЩ:
-Спечели ли или загуби това дело?
ЕЛЧИН:
-Не. Точно обратното,все едно загубих.
Не. Напротив, беше развалено заради нещо, което беше показано сякаш съм загубил, защото беше напълно против истината.
ВОДЕЩ:
-Добре, сега ми кажете какво препоръчвате на младите играчи тук? Имам предвид, наистина, защото има някои договори за менажиране, които са като договори за роби.
ЕЛЧИН:
-Междувременно почти всички наши договори всъщност са като договори за робство.
Има само определени неща, които трябва да се добавят.
Дори и да им обръщаха внимание, щеше ли да има значение?  Изпращам го на вашия мениджър.
Как се подава предизвестие преди напускане на работа?
Вие изпращате вашето правно уведомление.
ВОДЕЩ:
-Това е процедурата.
ЕЛЧИН:
-След приключване, ако няма съществени разногласия, страните се ръкуват и си тръгват.
Тук, дори и да направя това, не мога да си тръгна.
Защото е моя думата, защото има нещо подобно в договора ми.
Дори ако даден кандидат е номиниран за каквато и да е номинация или има награда, договорът е валиден сам по себе си и автоматично се удължава с една година.
През тази година получих 18 награди.
ВОДЕЩ:
-Отидоха 18 години.
ЕЛЧИН:
-И така, възможно ли е подобно нещо, Фатих бей?
Значи съпрузите се развеждат.Не е ясно какво ще се случи утре.
18 години не се знае дали човек ще живее или не.
Утре не знаем какво ще се случи, когато си тръгнем оттук.
Това е робски договор и ние всъщност се борим срещу него.
Освен това, не аз съм тази,която си тръгна.
Мениджърът ми каза, че не е достатъчно добър за мен, прегърна ме и си тръгна плачейки, след което ме заведе при новия ми мениджър по това време.
ВОДЕЩ:
-Какво се случи след това?
ЕЛЧИН:
-Тогава изведнъж тя поиска 2 милиона лири.
Темата стигна до „дай или дай“. Изведнъж поискаха пари, това е странна група.
Парите, които животът ми е дал, са за този период. Така че говорим за 2 милиона отпреди 7 години.
ВОДЕЩ:
-Добри пари.
ЕЛЧИН:
-Добри пари.
Не лъжа, никога не бях печелила толкова много пари през живота си дотогава. Следователно, това не беше проблем, който можеше да се случи.
И сега въпросът е стигнал до момент, в който ще се проточи и ще се води съдебен процес в продължение на много години.
Бяха изречени лъжи.
Някои мениджъри от сектора, ние защитаваме нашата мениджърска лига под името „ние“,показват ,че са сила.
Странната група лъга.
Не са чели никакъв договор. Казват, че са го чели.
Човекът е съдия, задава въпроси.
ВОДЕЩ:
-"Безплатното" все още е в ход.
ЕЛЧИН:
-Все още е в ход.
ВОДЕЩ:
-Много е интересно.
ЕЛЧИН:
-Да.
ВОДЕЩ:
-Така че чакаме тази дата в момента. Ситуацията е много интересна.
Например, виждал съм договори, при които мениджърът и играчът са сключвали споразумение, че ако мениджърът иска, може да изпрати играча при някой друг като дневен работник.
Искам да кажа, че и аз съм виждал такива договори.
ЕЛЧИН:
-Ами, много е интересно. Наистина е много интересно.
И например, това се случва вече 7 години, нали, г-н Фатих?
Какво би трябвало да се случва ако е всичко нормално?
Мислиш си, че този бизнесмен(мениджър) не печели пари от мен, нали?
Да,,но той все още печели пари от това.
От "Любов под наем"
ВОДЕЩ:
-А-а, о,значи още от старото?
ЕЛЧИН:
-И в момента, например, все още и се дава. Не е от гледна точка на приписване на твърде много заслуги, това не идва,не и се дава от благодарност или нещо подобно.
7-годишен процес, в който тя ме изостави, а след това ме излъга и измами, и сега казвайки, че аз съм я изоставила, сякаш аз съм го направила.

💢💢💢💢💢💢💢💢💢???
"А какво е казал  водещия та си е навлякъл арест?"
Аз не можах да намеря това изречение, никой не смее да го изрече, да повтори думите му.
Но, до колкото разбрах те са се хванали за една дума в това изречение, че е заплаха срещу президента. 😐😏
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
💫🆕🆕🆕💫
Интервю на Баръш, Ханде, режисьорът и сценариста на сериала
"Aşk Hatırla-Помни любовта" 💫
https://youtu.be/l-M_g3wkoyQ?si=6HzZNdcyiN_S7gAN

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 11:36 от Albena Goranova 606011

# 114
Благодаря за поредния превод, Албена
Хубаво е че Елчин разказва какво е станало с нейната проблемна мениджърка.

Заплахата, която преди идваше с атака на лъв, сега е еквивалентна на чакане на имейл. Точно това е борбата с тревожността. #ElçinSanguile101 Сега с 9-ти епизод, само по GAIN!

Новият епизод от 101
https://x.com/gainmedya/status/1937438371632034061?s=46&t=NEbBWfhN4S03IDEJ_CHbmw

# 115
💥💥🆕🆕🆕💥
Продължава работата по подбор на актьори за проекта  за мейнстрийм (масов) сериал по телевизия "ATV" в който ще участват Ханде Ерчел и Баръш Ардуч в главните роли…
Сред очевидните имена има имена са: Шенай Гюрлер, Сенан Кара, Камил Гюлер и Аслъ Инандък. 💥

# 116
Нови , стари снимки на Баръш

И от вечерта с Туба и екипа

# 117
💛💛🆕🆕🧡🆕🆕💛💛
Стори в Инстаграм от Елчин,написала е:
"Днес е много жълто "
💛💛💛

💫💫💫💫💫
🐶🆕🆕🐕🧡🐶🆕🆕🐱
Стори в Инстаграм от Елчин, благодарила е на фирма за  дрехи и аксесоари за домашни любимци които са изпратили подаръци за кученцата и. 🎁🎁

💛🐶💛

# 118
💥🧡🆕🌸🌷🌿🆕🧡💥
Нова Реклама, Елчин Сангу и "Bioxcin" 🧡🌞🌿🌷🌸
https://www.instagram.com/reel/DLZ8v6EMit0/?igsh=enpqOWVhb2hyeHFh

🧡🌿🌸

🧡🌸

🧡🧡

# 119
Красива и нежна , като нимфа е Елчин!
Четох при рускините още от интервюто в ТВ предаването.
Баща и бил военен, черкез и тай. Оставил ги с майка и. Браво на майката и лелите които са заедно и отгледали това прекрасно момиче.

————————
Баръш и Гупа пишат, че са забелязани да излизат от болница в Чешме, настинал бил.
Снимките на сериала започват през август. Историята мисля, че я писахме в темата. Да припомня - любов между Мейра и Селим, поне имената са по различни от традиционните по сериалите. Тя е дъщеря на собственик на богата компания, завършила в Щатите. Започва  да работи при баща си, но със скрита самоличност. Ето и предпоставката за интрига. Селим, (Баръш) работи в адвокатския отдел на същата компания и естествено ще има прехвърчане на искри и чувства. Надявам се да имат възможност да развият историята , ако се хареса на турския зрител с добър рейтинг.
След филм, сериал с все едни и същи главни артисти като водещи партньори , отново сериал с тях ще е интересно как ще ги оцени турската публика.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 17:32 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт