Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 174
  • 656
  •   2
Отговори
# 120
Hug  Hug  Hug
Албена,Ели  мерси за всичко споделно  Flowers Rose  Flowers Rose 
Албена  мерси за преводите  Flowers Rose

Най-важните трима  артисти от сериала  Simple Smile

# 121
Три общи проекта на Ханде и Баръш и трите любовни! 🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀😂😂😂😂😂
Всеки втори кадър целувки, с езици, без езици, прегръдки, кревати! 🤦♀🤦♀🤦♀
Защо третият проект не е в друг жанр, да й видим възможностите на Хандето, без да се голчи, разсъблича и целува! Да покаже и някакъв друг артистичен талант! Докога ще играе в комфортната среда на любовните сериали и филми?
Баръш и той! Докато е актьор, от сега нататък само с Ханде ли ще снима? 🤔🤔🤔🤔 Но това е, лесни пари, бързо изкарани! Какво повече да иска!
Чакам рецензия на написаното от мен в темата за Ханде! Знам какво ще напишат, целият свят харесва Ханде, признават я, канят я, рекламира известни брандове, успешна, красива, талантлива, само тая никому неизвестна Луда Меги, щото е Елчинка й завижда и я хейти!

# 122
Меги, защо да си луда!?
Има много, като теб, мен и други хора, които оценяват не визия , а игра и с подобно мнение.
Ама, моля те всеки си има вкусове и предпочитания. Не разбирам това обиждане по повод не харесване на един или друг актьор или актриса. Нали има теми според вкусовете ни. Нещо което ни харесва , не харесва и споделяме впечатления. Кой как играе си е бизнес на екипите които снимат и реализират даден проект. Ние зрителите бягаме от действителността, като ги гледаме и споделяме впечатления.
През последните години не гледам турски сериали, по моя си причина. Не влизам в теми да чета, все ми е тая кой харесва Ханде или друг артист, артистка и какво го впечатлява. Следя Елчин и Баръш , защото ми доставя удоволствие. Чета различни коментари и впечатления за работата им в Туитър. За Баръш турците не са доволни нито от избора на роли, нито от партньорката му, в по -голямата част от пишещите. Въпрос на гледна точка и вкус. Има доста коментари и то не от възторг по играта и , а личен живот за самата Ханде, което не ми харесва. Работа и реал се смесват,  живеят в една и съща страна и вероятно имат повече наблюдения от начина на живот на известните там. Е не са луди , нито са болни, просто възприемат даден актьор по техните си разбирания. Често има разминаване със зрителите извън Турция. Писах и преди.
Ханде не ме интересува, не я следя , който и се възхищава сигурно има защо, нека си я харесва.  Моля, да не  ни квалифицират с имена, които са диагнози поставящи се от квалифицирани специалисти. Да си споделят в темите за нея, каквото и колкото искат.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 19:11 от eliNIM

# 123
Четат ни фенките на Ханде, не са доволни, че не я харесвам. Една от тях нямала желание да ми коментира поста! Какво ли толкова ще напише, което не знам! 🤔😬
Може би не искат да приемат, че някой не харесва любимката им, но тя ми се появи в полезрението покрай Баръш! Иначе изобщо  нямаше да й обърна внимание!

# 124
Меги не са и трите проекта любовни/романтични или поне третия няма да е .Героинята на Ханде ще се разболее от  рак и от там връзката между двамата главни герои ще се възобнови защото допреди това те са били явно пред развод след няколко години брак. Така че по-скоро третия общ прокет на Ханде и Баръш ще бъде драма,до сега филма и сериала са добре приети и са достатъчно гледаeми ще видим с третия какво ще се случи.Турците обичат драма така че аз лично се надявам сериала им да се възприеме добре и да могат да си разкажат историявта така както са я замислили.
И за Баръш ,че снимал само с Ханде не е баш така ,защото човека между филма и сериала снима филм с Туба ,а също снима и реклами тъй  че си се развива кариерата му и не се е спрял да чака само на Ханде .
И какво лошо има в това ,че избира по-леки проекти в последно време. Thinking Преди това пък две години и кусур снима Алп Арслан и в студ и жега ,на слънце в дъжд и сняг все имаше външни снимки и му се наложи бързо да не научи да язди кон и да се бие с различни оръжия от отдавна отминали времена та така че  това че сега го дава малко по леко ми не е лошо заслужава си го.А и доколото помня по времето на Алп Арслан имаше много драма ,че се заврял пък в исторически сериал и си пилеел хубавите години .Еми значи май няма угода тъй че да си я дава така като спред него е добре пък който харесва харесва който не харесва еми  пълно е и с филми и със сериали по света и има за всекиго по нещо интересно .Simple Smile
Ели наистина и трите проекта  са с едни и същи главни артисти обаче първо беше филма за Нетфликс ,който не знам дали беше пуснат по кината в Турция или само имаше премиери в Москва и Берлин май беше другия град така че филма да речем е за публика на Нетфликс сега сериала е за Дисни ,а вече третия сериал от есента ще бъде за национална телевизия така че имам предвид ,че публиката не е една и същи и изобщо не е задължително тия детои гледат  телевизия да гледат и интернет платформи .Та за някои зрители, Ханде и Баръш може да са си съвсем нова двойка  Simple Smile. Всичко зависи от сценария от режисура от химията между главните ,от настроийките на публиката и чак като почне сериала ще може да се  говори дали се харесва или не.Например двойката Ханде/Бурак е много харесвана и беше много желана за втори общ проект обаче дали сюжета или нещо друго беше ,но сериала не събра достатъчно рейтинг и го спряха ,но все пак си направи финала де което си е много добре. Simple Smile
Ето това са засега артистите ,които ще играят в новия сериал.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 13:57 от Eny87

# 125
Ени, Hug естествено, че трябва да се развива Баръш, или който и да е артист, няма как да стои на едно място. Само, че съм на мнение, всеки харесва това което му допада. Къде и кой гледа си е решение на всеки от нас. И  не е редно да се коментират постове писани в една тема в друга тема. За Хандето си има тема и който му допада да си я възхвалява колкото иска. По важно е да се уважава мнението на всеки , независимо как възприема даден артист. Пък и това не са персонални коментари, че да се обиждаме.
С теб сме писали и в други теми , за различни артисти и знаем много добре, че няма нищо лично в постовете ни.
За двойката Бурак и Ханде винаги съм била на мнение което съм писала не веднъж, но вероятно други ги харесват, няма лошо и е нормално- хора всякакви, вкусове различни.

От попълнението за предстоящия сериал никой не ми говори нищо, то и от доста време не ги следя съседските сериали. От така написаното от теб, историята е много близо до реалния живот, случват се подобни житейски съдби.

Четат ни фенките на Ханде, не са доволни, че не я харесвам. Една от тях нямала желание да ми коментира поста! Какво ли толкова ще напише, което не знам! 🤔😬

Меги, не се хаби да четеш други теми. Правя го и аз, нямам време за губене за неща които не ме интересуват.
Тук си коментираме което ни допада, не правим анализ на постове извън нашата тема.
Нали не пишеш в тяхната тема, да си коментират като харесват който им допада. Въпрос на вкусове.

Лято е, не му ли е горещо на този човек Stuck Out Tongue Winking Eye

Зад камера, преди Дубайската фотосесия, последни грижи за визията

Припомка от отминали дни
“Любов под наем” продължава да се излъчва и печели фенове, след цели 10 години.

https://youtu.be/A2YfZfetxNs

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 12:31 от eliNIM

# 126
Ели на мен ми  е позната за сега само актрисата която е в долния ляв ъгъл на колажа ,който съм постнала.Името на актрисата е Сенан Кара и съм я гледала в "Кузгун"-първия сезон и в два сериала с Демет Йоздемир.Харесвам я ,хубава ,талантлива и стилна актриса е.Ще играе доколкото разбирам майката на Майра,героинята на Ханде.А за сюжета на сериала ние тук сме поствалои някои неща и от това което съм прочела в Х,а и погледнах малко и корейксия сериал та от там съдя ,че историята в началото ще се развива паралелно в две времена -сега и преди 5 години ,когато Мейра /Ханде и Селим/Баръш са се запознали и сега когато брака им вече  е почти на приклчване обаче Мейра се разболява от рак и от тук всъшност започва новото начало за двамата главни герои в което те преоткрават любовта си един към друг.
А за другото всеки има право да коментира какво му харесва или не ,но да е  с уважение към останалите.Аз харсвам Ханде ,но не се обиждам ,че ти или някой друг не я харесва и се надявам ,че и ти и другите  не се обиждаш ,че аз си изразявам своето мнение. Kissing Heart За всеки артист си има тема в която да си пише каквото му е кеф и няма нужда между темите да прехвърчат искри и да има някакви ненужни спорове кой е по,по,най.
Ето това е корейската двойка ,добре са ама нашите по ми харесват.  Simple Smile

и две стари/нови снимки от сета на "Помни любовта"

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 14:35 от Eny87

# 127
В Кузгун е играла артистката  . Наистина е много стилна, точно думата, която и отива.
Защо не си спомням коя е!
Ще взема да погледна сериала дано си я припомня.

# 128
Ели  ,тя играешем ролята на прокурор .Помагаша на Дила да отърве баща си и семейството си от проблемите.
Ето тук във фрага я има за селкинда прокурорката.

https://youtu.be/hLfgR6C50rM?si=2su79gl8mpQaBMic

# 129
Ели  ,тя играешем ролята на прокурор .Помагаша на Дила да отърве баща си и семейството си от проблемите.
Ето тук във фрага я има за селкинда прокурорката.

https://youtu.be/hLfgR6C50rM?si=2su79gl8mpQaBMic
Разбира се,   сетих се.
Хубав сериал , Баръш и Бурджу, ами страхотни са, хубави  спомени.
Бурджу е много добра артистка, сигурно отглежда бебчето си. Има време и да работи

Ето какво е написала фенка на Баръш, което подкрепям:
Бариш е много чувствителен човек и винаги намира общ език с децата! Неговото търпение, доброта и любов вдъхват доверие у малките му партньори и дори тези, които го виждат за първи път, отварят сърцата си за него!

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 00:16 от eliNIM

# 130
✨🆕🆕🆕✨
Ханде Ерчел е  присъствала на сватбата на Феяз Шерифоглу, актьорът, който играе Боран в сериала "Aşk Hatırla-Помни любовта".
На сватбата присъстват и други актьори от сериала.
Баръш не присъства, защото е болен имал сериозна настинка и преди няколко дни  заедно със съпругата си Гупсе Озай са били видяни в болницата в Чешме.
💫Ханде е дала кратко интервю за лошите коментари които се пишат в соц. мрежи за сериала
Ето какво е казала за сериала :
„Това не са нещата, за които трябва да се говори, ние свършихме много хубава работа, която се гледа в цял свят. Представяме страната си пред целия свят. Когато имаме работа, гледана по целия свят, защо говорим за тези неща(за лошите коментари) .“
https://www.instagram.com/reel/DLfhL9YN0Ts/?igsh=eWo3Z2Y1bmlpZDV6
✨✨✨

✨✨✨

# 131
🎥|
@KigiliGiyimAS
#BarışArduç от задкулисния филм за сезон пролет-лято 2025 г.

https://x.com/barisarductr/status/1939678769448419360

Харесва ми атмосферата,  питам се що решиха да е с  мустак може би заради времето на заснемане на Бехчет бей

https://x.com/barisarductr/status/1937867826590597387

|
@ETbilAraba
интервю, #BarışArduç . #TerrorMey #TubaBüyüküstün

https://x.com/barisarductr/status/1938287464772149345

# 132
🆕🆕🧡🆕🆕
Някаква госпожа е написала туит в X (екс-Туитър) на Елчин  за тормоза  на феновете и над Ханде и Елчин и е отговорила.
Госпожата:
"Елчин Сангу, жена намери си проект, моля те... феновете ти са толкова отекчени и тормозят тази жена всеки ден от завист, защото няма какво да говорят за теб!!! "
✨✨✨
Елчин и е отговорила:
"Абсолютно си права... Никой няма право да тормози някого. Това е наистина неприемливо.
Аз съм против тормоза.
Много любов. "

🧡

✨🧡
✨🆕🆕🧡🆕🆕👏
Още една госпожа е написала  коментар и  Елчин и е отговорила. 🧡
Ето и отговора на Елчин.
Въпрос:
"Само един въпрос?Момичето, Елчин ти каза да отидеш и да си намериш работа.
Мислиш ли, че заслужава такъв мил отговор? "
🧡Отговора на Елчин :
"Да бъда лош с лошото не е в моя стил, искам да взема доброто за пример, искам да подхранвам доброто. Не искам да виждам лошото. Светът е достатъчно суров."

🧡✨

# 133

Албена, точно това чета в момента -Елчин е интелигентен човек Защо не я оставят на мира, нейна си работа какво ще работи и кога.
Отзивите за сериала на Ханде и Баръш не са ли достатъчно добри, за да търсят някой виновен?!

И след тези постове,   за Елчин има прекрасни думи
С Гугъл превод ,някои от тях.

Dalmo
@Dalmo1309
Обичаме те до луната и обратно🥲🥰😍 Обичаме те до сълзи.. 🥲❤️❤️ Благодаря ти, че си тук... Благодарен съм, че съществуваш

fatma mostafa
@fatmamostafa2o

Обичаме те толкова много 😘❤️ кралице 👑 Горд съм, че съм твой фен

elsan_elli
@ellibnci
Напълно споделям, някои изказвания не са проява на тормоз, а изострени мисли след като се види колко злоба често изливат върху теб, мила моя. Разбира се, не се отговаря на злото със зло, но понякога изтощението надделява, хора сме и може да се случи, без да упорстваме.

@elsayed_na77963
Преведено от Grok

@elcnsng
 👑🧡🫰
Наистина искам да знам Как можеш да бъдеш толкова красива 🥰 .. Въпреки цялата жестокост, с която се сблъскваш Ти си наистина чудо сама по себе си Нека Бог направи сърцето и душата ти щастливи, любов моя

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 19:11 от eliNIM

# 134
Hug  Hug  Hug
Ели  и аз предоплагам ,че снимките на реклмата са съвпадали със снимките на "Бехчет бей" и затова Баръш е с мустаци .Simple Smile
Албена мерси за инфото и преводите  Flowers Hibiscus
Хм много са ми интересни тия фенски войни  Thinking Феновете на Ханде са безкрайно възмутени от феновете на Елчин и на ЕлБар  обаче някои от тях също достигат до тези "висоти"да хейтят Елчин ,която няма абсолтно нищо общо със сегашните ангажименти на Баръш.

Общи условия

Активация на акаунт