Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 298
  • 852
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!Има ли безлактозен сладолед в Лидл и ако да,къде точно се намира?

# 106
  • София
Със сигурност има в тематичните седмици. В постоянен асортимент не знам. Може сега да са пуснали. Обаче, мой приятел последния път направил реакция след консумацията му, а винаги си купува като го пуснат и си зарежда в камерата. (С лактозна непоносимост е и не яде нищо със съдържание на мляко.) Пиша го просто да имате предвид. Може да си е било нещо при него само.

# 107
  • Троян
Свободни купони 🍀 (пуешка шунка, мляко без лактоза дадени)
Скрит текст:

Свободен ли е все още купона за десерт с извара и лешници? Ако да, ако може за мен 🙂

# 108
Подарявам
Скрит текст:

# 109
За мен новата брошура е страхотна и се виждам как ще напълня цялата останала ми лента още другата седмица. Много ми харесаха чаршафите като десен, но имам спомен, че материята не е ок?

# 110
Взимали сме памучни, взимали сме и сатен, харесаха ни. Но идната седмица са микрофибърни и не бих препоръчала. У свеки има от миналогодишни разни, пак много хубави като десен, но си спарват, колкото и да ги пишат дишащи.

За мен новата брошура е страхотна и се виждам как ще напълня цялата останала ми лента още другата седмица. Много ми харесаха чаршафите като десен, но имам спомен, че материята не е ок?

# 111
Взимали сме памучни, взимали сме и сатен, харесаха ни. Но идната седмица са микрофибърни и не бих препоръчала. У свеки има от миналогодишни разни, пак много хубави като десен, но си спарват, колкото и да ги пишат дишащи.

Даже са микрофибър и жарсе - изкуственяк отвсякъде.

# 112
Подарявам:
Скрит текст:

# 113
  • София
Имам два комплекта двулицеви микрофибър/ сатен от предишни пускания. Много нежно на допир по тялото, не спарва в никакъв случай. Но шарената страна, въпреки че я държа отдолу, ме дразни. Последното е субективно, разбира се, иначе съм доволен.

# 114
Тези купони са свободни 🩵 Който ги иска - на л.с.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 115
Подарявам
Скрит текст:

# 116
# 117
Вчера видях, че има намаление на тези кремове за мазане и посегнах - ами, те пълни с нишестета и какви ли не модифицирани неща...това ли ядат веганите. Grinning Не си взех, дойдоха ми прекалено много съставките за нещо такова.

# 118
  • При децата ми
Вкъщи тези кремове много се харесаха. Smile Вярно пълни са с нишестета, но на вкус много ми харесват.

# 119
И вкъщи покрай постите си взимахме. Харесват ни, най-много този зеления. Няма да живеем вечно, но всяко домакинство само решава какво да приема и как да се храни.

Общи условия

Активация на акаунт