Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 208
  • 852
  •   1
Отговори
# 60
За Великден взехме агнешко от Лидл, произход Северна Македония. Никога не сме яли толкова чисто агнешко без лой. Този път го нямаше, само мазнотии.

# 61
  • София
И у нас все агнешко  от Лидл печем, като го пуснат.
Вземам задно бутче, плешката се води  предна четвърт.
Тази година ми направи впечатление, че бутчетата са много едри. Направо го докарваха на моя дебел бут.
Обиколих няколко филиала докато се докопам до 1.5 кг. парче.
ММ искаше да разнообразим с котлети - снимах му колко мазно имат и се отказа.

# 62
И ние бяхме на лидлски агнешко за Великден, от Македония. Наистина беше много хубаво.

# 63
  • софия
Задно бутче е (задна четвърт по бележка). Права си. Не бях пила кафе. Под 2.5 кг. Изобщо не беше голямо. Като махнах мазнориите сигурно е станало 2 кг.
Скоро месо от Лидл няма да повторя. Докато не забравя какво е това. Толкова мазно никога не съм приготвяла. И сигурно в тенджерата има чаша мазнория, въпреки че почистихме доволно преди да пека и не сложих грам масло или друга мазнина.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 08:57 от zvаnchе

# 64
Джинджифиловото лате при останалите капсули ли седи?
Вече в трети магазин не виждам такъв артикул.
 Лунгото и еспресото ги има, но това с джинджифила даже и етикет не видях..

Тази промоция на капсулите не я видях в брошурата.

# 65
  • Буркина Фасо
повтори гледдането Smiley

# 66
повтори гледдането Smiley

Благодаря. Сега прегледах онлайн брошурата и ги видях, но ми се струва, че в хартиената брошура ги няма /или не съм догледала/, а нямам навик да разглеждам електронния вариант.

# 67
Хартиената брошура е съкратена, да. Вероятно ги няма в нея.

# 68
Подарявам

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 12:46 от Nadia_Di

# 69
И у нас все агнешко  от Лидл печем, като го пуснат.
Вземам задно бутче, плешката се води  предна четвърт.
Тази година ми направи впечатление, че бутчетата са много едри. Направо го докарваха на моя дебел бут.
Обиколих няколко филиала докато се докопам до 1.5 кг. парче.
ММ искаше да разнообразим с котлети - снимах му колко мазно имат и се отказа.

агнешките котлети само изглеждат мазнини, но на скара са топ. Аз купувах няколко пъти.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 13:47 от mauigirl

# 70
Не ям месо по здравословни причини, но готвя, защото няма как да оставя домочадието гладно. Месо купувам от месарница и от Лидл, понякога и от фермерски пазар. Спрямо цена-качество на Лидл по нищо не отстъпва на месарницата и пазара. За днес взех агнешко от Лидл и беше окей. Изпече се добре, беше крехко и без мазнина. Пекох в глинен гювеч, мъжете у дома казаха, че е станало вкусно и се разпада. Не опитвам месо и го пека на “интуиция”. Лидл беше най-близко като опция за месо, в последния момент толкова. Скоро не бях пазарувала и беше пълна лудница, но празник е..

# 71
Козето и овчето сирене на Родна стряха, които са на промоция тази седмица, във всички филиали ли са от Карлово? Понеже имам спомен, че харесваните са от Ведраре.. или се бъркам?

# 72
Подарявам:
Скрит текст:

Някой знае ли цената на клечките за уши  на Сиен по колко броя са?

# 73
1,49 300бр последно като взимах

# 74
Някой знае ли цената на клечките за уши  на Сиен по колко броя са?

Последно, когато аз съм взимала са били на 2.19лв и 400бр
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт