Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 264
  • 852
  •   1
Отговори
# 75
Козето и овчето сирене на Родна стряха, които са на промоция тази седмица, във всички филиали ли са от Карлово? Понеже имам спомен, че харесваните са от Ведраре.. или се бъркам?
На моите отпред на опаковката , на картата на България, е отбелязано Ведраре. Това е село в община Карлово. Производител е Недко Митев, Ведраре.
Даже станах да погледна опаковките, които купих днес, че ги взех без да се заглеждам. На нас това е любимото ни сирене.

Mikkey , благодаря за препоръката за италианските домати. Чудесни са. ММ каза, че даже сладнят. За трети път купувам от тях . До 21.05 при нас са на цена 2.99лв (500гр). Опаковани са в картонена кутия с целофан, сорт Маринда.

П. П. Извинявам се, сгрешила съм името на производителя. Ненко Трифонов се казва.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:44 от Fortuna

# 76
  • Бургас
Днес взех сорт "Рома" за 5 лв. кг, също са много хубави.

# 77
  • In transit
Фортуна, като узреят леко сладнят, аз ги харесвам, докато са по-зелени и киселички. Вкъщи съм напълнила отделението за зеленчуци с тях, откакто са на 2.99лв. Joy Черните испански "кумато" също са ми много вкусни.
От "рома" взех оня ден на 3.59лв и те са хубави, но Маринда са ми фаворит тази пролет.

# 78
Рома взех и аз онзи ден, не ми харесаха особено .
Кои хвалите?

# 79
Аз вече втори път купувам тези. Намалени са на 60%. 1.99 е цената.

# 80
Рома съм купувала преди, харесват ми, но Маринда са ми фаворит и на мен.
Мисля да купя и по-зеленикави, надявам се, че ще доузреят в хладилника и ще бъдат сладки. Вкъщи предпочитаме доматите да сладнят.

# 81
  • София
Козето и овчето с отбелязано Карлово на картата са от Ем Джей Дериз.

# 82
  • In transit
Рома взех и аз онзи ден, не ми харесаха особено .
Кои хвалите?
От Рома има испански и турски. Зависи кои си случила. Испанските бяха много хубави.
Тези, които хвалим са в опаковки х 500г, на опаковката пише Pomodoro di Pachino IGP
Така изглеждат:

Фортуна, ако искаш да узреят ги подръж ден-два на кухненския плот (на стайна температура). В хладилника се запазват зелени и свежи.

# 83
Испански взех, турски зеленчуци избягвам.

Подарявам купон - 2 лв. за перленбахер

# 84
  • shumen
Домати на клонка най-се харесват вкъщи.

# 85
Свободни купони
Скрит текст:

# 86
Домати Рома и ние много харесваме, от испанските.
ММ казва, че само те миришат на "домати"Grinning
От магазинските ....

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 10:38 от monii

# 87
Джинджифилово Лате и карамелено макиато имаше в изобилие на Сливница, при промо стоките е зад месото. Малко кутии бяха купени. Или не са го намерили, или им е твърде коледно на хората като вкус 😁
Крушите бяха на 1.99, не знам дали ги има в брошурата, взех няколко, макар че имаха доволно не сладък вид.
Иначе подарявам тези купони
Скрит текст:

# 88
Моля някой с мнение за прахосмукачката от утре, доволен ли е или е недоволен, ако има такава, разбира се! Благодаря! Хубав ден на всички!

# 89
Свободни купони 🍀 (пуешка шунка, мляко без лактоза дадени)
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 14:28 от Bryce🌸

Общи условия

Активация на акаунт