Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 88 265
  • 852
  •   1
Отговори
# 705
soul81,
Скрит текст:
виж наистина в ДМ-имат видове, както и в К. и Дайхман. Тези мемори от ДМ ги нося 2-3 седмици и още са добре, а съм тежичка...

# 706
Някоя добра душа може ли да сподели мнение за тези комплекти за отстраняване на кърлежи от утре - вършат ли работа, какво съдържат? Досега не ми се е налагало да ползвам такъв, но майка ми има куче и ми се иска да има нещо под ръка, когато има нужда.

# 707
  • Велико Търново
Някоя добра душа може ли да сподели мнение за тези комплекти за отстраняване на кърлежи от утре - вършат ли работа, какво съдържат? Досега не ми се е налагало да ползвам такъв, но майка ми има куче и ми се иска да има нещо под ръка, когато има нужда.

имам и трите в колата, и съм ги ползвала за разлика от аптечката, а и за щастие!
Много лесно се вади кърлеж с комплекта за кърлежи, наиситна е направен като за идиоти. Има всичко необходимо дори и в полеви условия да се извади безопасно!
За изгаряне също е удобен комплекта, веднъж го ползвах само. А третия не съм, но си го нося за зор заман!

# 708
Гащите от утре по брошура от хубавите ли бяха? Как стои въпроса с връщането на бельо? Предполагам, че 5те чифта гащи ще са в едно цяло пакетче, което ако се върне неразпечатано, възможно ли е връщането.

# 709
  • Варна
Епилаторът на Silvercres добър ли е?
Да повдигна въпроса, защото и аз се интересувам?

# 710
Мога ли да замразя шпецлето от алпийската седмица?

# 711
skk007, много благодаря за отговора! Flowers Bouquet Още сутринта ще отида до магазина, да съм сигурна, че хвана някоя бройка. Smiley

# 712
Аз не съм доволна от машинката за маникюр и педикюр. Пробвах я само-слаба и неудобна .Отлежава в нас.

# 713
Е, това не е професионална машинка, ако сте свикнали с тези от салоните със сигурност не е такава за 30 лв.
За мен е идеална.

# 714
Не.Не ходя в салон.Сама си оформям ноктите,но не слагам гел или подобно-да отбележа ако има значение.

# 715
Електрическата ми пила издава стържещ звук при допир на пилещата глава. Батериите са на пълен заряд, зъбчатите колела са здрави. Ако не допираш главата, не "цвърчи". 😃 Някой имал ли е такъв проблем? Вече не е в гаранция, но не е и ползвана много.

# 716
В магазина съм, но не мога да сканирам картата.
Не работи приложението.
Пише, че системата е пренатоварена Joy

# 717
# 718
Здравейте , някой с опит с такова нещо  / Палатка с тунел за игра / от четвъртък. Здраво ли е , колко време би издържало преди да се счупи. На мен на снимката ми изглежда като много паянтово и нестабилно. Моля за отзиви , Благодаря!

# 719
Гледам напоследък сладкия червен пипер е с друга опаковка и на двойно по-ниска цена. Беше около 6лв преди, някой помни ли какъв беше предишния грамаж.

Общи условия

Активация на акаунт