Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 450
  • 852
  •   1
Отговори
# 795
Вчера взех чаршаф с ластик ,чудих се кой размер да взема и избрах 140-160/200 за матрака ни 160-200.
Ами няма шанс да стане 😒 Предполагам мога да го върна 🤔 но няма шанс да го приведа в същия пазарски вид както го купих 😃

Скрит текст:
Да похваля нектарините-много сладки и вкусни,но не се делят от костилките.

И още нещо ми направи много добро впечатление.
Детето (3г) пусна от високо в количката пакет бисквити и пукна 2 пудинга шоколад. Ама така ги пукна,че под количката стана мазало от шоколадов крем.Даже и по някои покупки имаше.
Мъжа ми отиде да потърси служител за да им каже ,а през това време аз с мокри кърпи се опитах да почистя.Жената дойде с амбалажна хартия,допочисти и поиска спуканите кремчета. "Няма проблем, не се притеснявайте,дайте ми ги на мен и отидете да си вземете нови ☺️"
Възхитена съм от държанието на тази служителка 💓 Очаквах да ни се скарат,да се намръщят и нацупят.
Много странно, вчера взех чаршаф с ластик 180-200х200 за матрак 200х200 и стана перфектно Thinking

# 796
  • Хасково
Може ли да споделите доволни ли сте от този вентилатор?

# 797
И на мен ми се случи веднъж да изпусна бурканче с лютеница. Извиках служител и поисках да си го платя, но ми казаха ,че няма нужда.

Имат много добра политика в това отношение. Скоро изтървах буркан на касите на самообслужване, така се пръсна, че само отвън пред магазине не беше мазало. Изобщо не се трогнаха.

И помня преди много години в Англия, как стоката беше разхвърляна в лидъл, децата отваряха пакети с бонбони и бисквити, ядяха, после ги захвърляха, никой нищо не казваше. Просто беше голяма кочина постоянно вътре. Тогава магазините приличаха повече на складове и бяха може би най-евтиния вариант за пазар. И когато доста по-късно отвориха лидл в България, и ми се видяха едни лъскави магазините, едва ли не луксозната работа. Леко бях в потрес от разликите, защото тук се води едва ли не голямата работа този магазин и цените са високи. Просто разликата с бардака едно време в англия и сега тук е все едно различни вериги посещаваш.

# 798
Има ли някой купон за сушени сливи/кайсии?

# 799
Скрит текст:
Вчера взех чаршаф с ластик ,чудих се кой размер да взема и избрах 140-160/200 за матрака ни 160-200.
Ами няма шанс да стане 😒 Предполагам мога да го върна 🤔 но няма шанс да го приведа в същия пазарски вид както го купих 😃

Скрит текст:
Да похваля нектарините-много сладки и вкусни,но не се делят от костилките.

И още нещо ми направи много добро впечатление.
Детето (3г) пусна от високо в количката пакет бисквити и пукна 2 пудинга шоколад. Ама така ги пукна,че под количката стана мазало от шоколадов крем.Даже и по някои покупки имаше.
Мъжа ми отиде да потърси служител за да им каже ,а през това време аз с мокри кърпи се опитах да почистя.Жената дойде с амбалажна хартия,допочисти и поиска спуканите кремчета. "Няма проблем, не се притеснявайте,дайте ми ги на мен и отидете да си вземете нови ☺️"
Възхитена съм от държанието на тази служителка 💓 Очаквах да ни се скарат,да се намръщят и нацупят.
Много странно, вчера взех чаршаф с ластик 180-200х200 за матрак 200х200 и стана перфектно Thinking

Реших да измеря матрака 😃
Защото на ширина чаршафа си пасва, а на дължина не може. Ами ясно защо-не е 200,ами 205 🤦🏻‍♀️

# 800
  • 1st floor
Да, супер са вертикалните големи вентилатори!

# 801
Може ли да споделите доволни ли сте от този вентилатор?
Децата имат такива, но друга марка в стаите си от миналата година и са много доволни. Предполагам, че няма голяма разлика при различните марки - принципът е един и същ.

# 802
Протеиновото десертче в дубайски стил ми допадна на вкус, за състав не ме питайте (мярнах палмова мазнина), няма всеки ден да хапвам такова, че да го анализирам. На стр.14 в брошурата е показано (за ориентир, не съм му правила снимка).

# 803
  • shumen
Подобен вентилатор имаме и съм доволна.Добре охлажда.

# 804
Заблудила съм се, че чаршафите с ластик са от четвъртък и сигурно вече са свършили. От меката материя ли са? Че има едни лигави/хлъзгави дето пускаха последните пъти.

# 805
Шумни ли са много тези вентилатори, могат ли да се оставят цяла нощ? Имат ли режими някакви?

# 806
Някой с мини вентилаторите от 10лв? Шумни ли са? Мин. год. взех подобен от Кауфланд и бучеше ужасно дразнещо ..
Аз смених неработещият. Не ми се вижда шумен. Днес ще го тествам дали ще върши работа на бюрото.
Да докладвам и за големия - много ми харесва! И на външен вид и как работи.
Да помоля  и аз за отзив за шума - конкретно за малкия дето е с USB кабел.

# 807
  • София
Видях нови перилни препарати при бебешките неща, два вида. Ще взема за проба.
Скрит текст:

Изчезнали са торбичките за боклук, които купувам - 25 литра с дръжки. Дано не са ги отлистили.

# 808
  • София
Изчезнали са торбичките за боклук, които купувам - 25 литра с дръжки. Дано не са ги отлистили.
Проверихте ли в други магазини-да не би само във вашия да ги няма?

# 809
  • София
Оня ден взех от тези торби за боклук.
Семките без сол отново изчезнаха, дано да е само за смяна на опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт