Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 438
  • 852
  •   1
Отговори
# 810
  • Mediterraneo
Имаме вертикални вентилатори в стаите на децата, бичат по цял ден срещу компютрите им лятото, понякога някой заспива на вентилатор, не са се оплаквали от шум. Но пак казвам, не са лидълски. Все пак, вярвам, че принципът е същият и не вярвам да са шумни.

# 811
Когато се чудите дали даден артикул е отлистен или просто временно не е наличен, погледнете табелката - в долния ляв ъгъл има баркод. Ако той е задраскан, значи ще бъде извън асортимента и когато наличността му в магазина приключи, повече няма да бъде зареждан.

# 812
Виждал ли е някой във Варна от вертикалните вентилатори? На Битоля и на Мир няма.

# 813
  • оттам, откъдето започва България
Вие с вентилатори ли успявате да преборите жегата? Аз само с климатика успявам. Worried

# 814
На работа искам да го занеса. Там има климатик, но все на някой му е студено и го спира.

# 815
И при мен подобно. Голям офис, на много точки 2 вида климатици, но не е равномерна температурата. В моя ъгъл хем единия много духа на други колеги и не бачка постоянно, хем напича яко та е най-горещо и трудно смогват. Вентилаторчето е идеята малко да движи въздуха и да облекчи за 2 часа положението докато тръгна.
Темата се обсъжда и ще се търсят варианти за оптималност.

# 816
  • Mediterraneo
Вие с вентилатори ли успявате да преборите жегата? Аз само с климатика успявам. Worried

Определено не. При нас, когато стане горещо, става горещо, влажността е супер висока и освен климатик, нищо не помага. В едната стая на децата обаче няма климатик.

# 817
Този сос за сладолед, който уж се втвърдява всъщност изобщо не се втвърдява. Преди 2-3 години имаха един вид, който моментално си ставаше на твърд шоколад.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 21:29 от lowkeyyy

# 818
  • In transit
Този сос за сладолед, който уж се втвърдява всъщност изобщо не се втвърдява. Преди 2-3 години имаха един вид, който моментално си ставаше на твърд шоколад.
Вчера от интерес прочетох какво съдържа този сос. Основната му "втвърдяваща" съставка е кокосово масло. Може да не е достатъчно количеството в соса.

# 819
При мен се втвърдява идеално след около 1 минута, може и по-малко. Но преди това трябва да се раздруса хубаво, да се смеси химията. Не ми хареса обаче как излиза от бутилката - като стиснеш, пада доста обилно количество. Взех от всеки вид по 1, все ще ги оползотворя. На вкус карамела най ми допада.

# 820
# 821
  • 1st floor
Някой с мини вентилаторите от 10лв? Шумни ли са? Мин. год. взех подобен от Кауфланд и бучеше ужасно дразнещо ..
Аз смених неработещият. Не ми се вижда шумен. Днес ще го тествам дали ще върши работа на бюрото.
Да докладвам и за големия - много ми харесва! И на външен вид и как работи.
Да помоля  и аз за отзив за шума - конкретно за малкия дето е с USB кабел.
Има някакъв шум, но не мисля, че е прекалено. Или поне мен не ме дразни.

# 822
  • Троян
Вчера от интерес прочетох какво съдържа този сос. Основната му "втвърдяваща" съставка е кокосово масло. Може да не е достатъчно количеството в соса.

Извинявам се, но за кой топинг за сладолед говорите? Този, който е на 31стр за 3,99лв ли?

# 823
Някой дали си купи мини принтерчето от днес и дали си струва покупката?

# 824
Този топинг винаги трябва да се разклаща преди да се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт