Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 433
  • 852
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Взех си едни плажни чехли от Lidl - ментово зелени с оранжеви листа отпред (9.99лв.). Носих ги няколко дена и горната част на стъпалото ми е претъркана ( вече и с рани от гумата )

# 841
  • In transit
Долче, при нас песто дженовезе беше на 2.89лв днес. Имаше някакво песто сицилиано (със сушени домати), което беше на 2.99лв.

Тинтина, Шарпи, прави сте, но в момента НАП следят за неправомерно повишаване на цените на стоките във връзка с въвеждането на еврото. А така с х 10, 20 стотинки на ден или седмица е най-лесно да се вдигат цените. Малко хора го забелязват.

# 842
Има много сладки череши, хрупкави 14,99лв. Скъпи са, но тази година съм купила един път череши, явно няма да си отядем

# 843
Тинтина, Шарпи, прави сте, но в момента НАП следят за неправомерно повишаване на цените на стоките във връзка с въвеждането на еврото. А така с х 10, 20 стотинки на ден или седмица е най-лесно да се вдигат цените. Малко хора го забелязват.
Мики, да, знам, че следят и пак твърдя, че съфорумката няма как да докаже, че тази цена е повишена некоректно.
НАП изискват документи за произход в съответния търговски обект и следи как се образува цената от вносител/производител до крайната цена в магазина.
Едната седмица стоката ти идва на доставна цена например 2,00 лева, на следващата седмица доставната вече ти е 2,10 лв. Дали не следва крайната цена да се повиши?
Аз затова реагирам, да се твърди, че е некоректно, при условие, че към момента няма такива факти.

# 844
Взех си едни плажни чехли от Lidl - ментово зелени с оранжеви листа отпред (9.99лв.). Носих ги няколко дена и горната част на стъпалото ми е претъркана ( вече и с рани от гумата )
Аз имам едни на Адидас, удобни за стъпалото, но адски твърда гума и ми протриват горната част.

# 845
  • София-в сърцата на моите деца
Има много сладки череши, хрупкави 14,99лв. Скъпи са, но тази година съм купила един път череши, явно няма да си отядем
На Женския пазар са от 7 до 12лв кг. И не са лоши!

# 846
  • София
Днес на пазара Красно Село 8лв за кг, много хубави бяха

# 847
Долче, при нас песто дженовезе беше на 2.89лв днес. Имаше някакво песто сицилиано (със сушени домати), което беше на 2.99лв.

.........

А така с х 10, 20 стотинки на ден или седмица е най-лесно да се вдигат цените. Малко хора го забелязват.
Mikkey, права си, че това е цената на другия вид песто. Но предишният път при нас нямаше етикет с цена 2,89 лв, а два етикета с 2,99 , включително и над бурканчетата с песто Дженовезе. Явно е имало някакъв проблем в електронните етикети.😉
Като говорим за увеличения с по 10-20 ст., поскъпнала е маста в пакетчетата.

# 848
  • велико търново
Става топло и цена та на булитка вода на горе. Трябва водата минерална, изворна и други да не се вдига в жегите. За мен е така, но не и за тях.

# 849
Взех топинг шоколад за сладолед.Хубав е  обаче в началото е много течен и голямо омазване стана 😃 след няколко секунди наистина втвърдява.По-удобен е за сладолед в купичка,а не във фунийка.

П.С.Откакто в тази тема се спряха купоните  нито аз съм давала такъв,нито съм получавала.В другата тема се разменят  Букинг предимно и някакви сайтове в които не пазарувам.Не можах да я възприема и даже спрях следенето, няма смисъл 🤷🏻‍♀️

# 850
В другата тема се разменят предимно за сайтове за пазаруване. Там трябва да изчетеш 2-3 страници за Buking и подобни и ще намериш един пост за Lidl. Аз лично там не публикувам нищо, даже съм затворила тази страница и не я следя. Най-удобно беше да се търси и предлага в тази група, както и да се споделя мнение, все пак всичко касае Лидл.
На два пъти ми се случи във филиала от които пазарувам да откривам стоки с оранжев етикет и стоката и етикета да не отговарят. Първия път на пакетче бяла халва на етикета пишеше предпазен калъф, а втория път на пакет с пет кроасанчета - бонбони Мерси. Писах в контактната форма и двата пъти, а отговорите бяха, че ще уведомят  отговорниците във филиала. Преди при нередност даваха ваучери по 2-3лв като извинение, а сега явно са ги спрели. Ако някои е получил явно дежурния на смяна преценява дали да даде.
Показвам стоките и етикетите на тях.
Скрит текст:

# 851
Днес бях спряна от охраната да обясня защо съм си разделила покупките на 2 отделни бележки. А всъщност, напазарувах и аха да изляза и видях стека с водата и го маркирай отделно. Затова бях с 2 бележки. Преди, когато си разменяхме купони бях с по няколко бележки и никой никога не ме е спирал да ме пита защо имам 3 бележки

# 852
  • Бургас
Това би ми било абсурдно, ако решат да ме спират... Ако искам всеки артикул ще си го маркирам отделно пък Joy

И тъй и тъй съм се появила да дочета темата, нека да повлека крак  и да се преместим в нова, преди да са ни размахали нежно пръстче Joy

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт