Какъв чай давате на вашето бебе?

• 3 669
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
Не съм давала чай.

# 31
Давах на Хип за колики, но не го хареса. Сега само вода

# 32
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
никакъв до 2 годишна възраст

# 33
Давам успокояващ на Хип-той е с маточина,лайка и липа.Пие го много.Явно й харесва Peace

# 34
Аз от раждането му давам само на HIPP.
Peace

# 35
На Хип,много ни харесват
Peace но много рядко давам

# 36
  • У дома... някъде
Аз от раждането му давам само на HIPP.
Сега минах на чай от копър само

# 37
  • Ямбол
И аз давам чайчета на HiPP

# 38
  • Велико Търново
Не давам Peace!

# 39
Не давам чай, щото не ще да пие.  Sad

И аз не давам. Не иска и да помирише чай.

# 40
Давам билкови, лайка Peace, а като бебе Хип

# 41
Хип -копър

# 42
  • На черешата
 Липа,лайка,риган-каквото имаме,но в повечето случаи собственоръчно набрани от някоя от бабите. Peace

# 43
  • София, Младост 2
Сега чувам за пръв път че се дава чай на бебта - ние сме на почти 4 месеца и само кърма, сок4ета и пюре давам - а чай защо се дава???
Бебето действително няма нужда от нищо друго, освен от кърма или АМ на вашата възраст - но щом вече си започнала захранване, може би е добре да предлагаш малко водичка след пюрето (или да дадеш на бебето да си досуче след това, защото пюретата са по-гъсти и може да има нужда от допълнителни течности).
Гранулираните чайове са силно подсладени, съдържат различни билки, към които някои бебета имат непоносимост и като цяло са напълно излишни. Още повече, че бебетата ги пият вместо вода и развиват силно предпочитание към тях, което и на по-късна възраст може да доведе до предпочитание на подсладени напитки пред водата, което определено не е здравословно и полезно.
На въпроса - чай давам откакто взе да си иска с думи Laughing Пие обикновен неподсладен билков чай (готова билкова смес от пакетче) като всички вкъщи. Като бебе въобще не съм й предлагала.

# 44
Липа и лайка давам Peace

Общи условия

Активация на акаунт