Аз ли искам много?

• 10 680
  • 166
  •   1
Отговори
# 60
Авторке, четох ти първата тема. Не се сетих да погледна преди първия си коментар. Наистина прилича на тъпа пързалка, съшита с бели конци, но ако не е, наистина иди да ти сложат една спирала и недей да раждаш повече.
Супер грозно изказване. Бъдете здрава лека вечер

# 61
Хич не е грозно изказването,а много полезно.Тя с този акъл като нищо ще роди още едно дете и съвсем ще я втаса.
За момента да не мисли за секс и други екстри,ами да си вземе изпитите поне за средно. Като поотрасне детето,на ясла тя на работа.
Мъжа да да се опита да говори с него,да разбере и неговите проблеми. Може да не е толкова лош.В разумно побутване може да си намери друга работа.
Народа е казъл-на каквото си постелеш,на това ще легнеш.

# 62
Ето малко цитати от предната ти тема, за хората, които не им се занимава да четат:

"Здравейте! Моля за съвет и мнение. С мъжа ми много бързо се събрахме,запознахме се и на петия ден вече живях у тях (квартира под наем). На 19 съм(тогава 18годишна). Бързо се подлъгах,защото майка ми е психично болна,а баща ми алкохолик. Забременях,не съжалявам в никакъв случай за бебето, обичам го безумно много (както всяка майка детето си). Мъжа ми още докато бях бременна установих,че гледа секс обяви,има фалшив женски профил,фалшив мъжки профил и си пише с разни жени и мъже. Не зная дали изневерява,чуваме се през час,работи,не сме лишени от нищо. Отношението му е още по-безразлично откакто родих. Родих преди два месеца. Имам коремче и стрии,може би затова не ме харесва. Постоянно е изморен от работа,секс правим когато той иска,без особено да се старае. Вечер се кара на детето като плаче и го обижда

Цитат на: Dincho в пт, 22 ное 2024, 18:24
Как така родила преди два месеца се оплаква, че мъжът й не прави секс с нея често. Едно време лихийте бяха 40 дни, сега нещо в биологията ли се е променило?
Свърши течението ми още на 20 ден. Нормално раждане,без никакви разкъсвания,чувствам се добре. И мисля,че е нормално да имам желание за секс,все пак съм на 19г. Не мисля,че е срамно да го искам. По-скоро е срамно неговото поведение и отношение към жена,от която има детенце .

ДВЕ ТЕМИ КАК МЪЖА Ѝ НЕ СТАВА И НЕ  Я ***!

# 63
А приятелките ѝ сега се разбиват от купони и дискотеки, готвят тоалети за бала... А нашата ЛГ дреме вкъщи и издивява в компанията на едно бебе и нито купони, нито даже мъжът ѝ я отразява.
Тази тема трябва да се закове като предупреждение за всички, които ги е присърбяло да си играят на „малката булка“ – без образование, без професия, без кой знае какви изгледи за по-добро бъдеще.
Не че не е възможно и на този етап жената да се вземе в ръце, да завърши нещо, да си намери хубава работа... Но това става с чужда помощ – на родители и роднини, на провайдър някакъв (чичко паричко – пояснявам за по-възрастните). А в този казус нито роднини, на които да разчита, нито провайдърът е истински такъв.
Но пък кой знае, може да ни изненадат и двамата с номера на барон Мюнхаузен и да се самоиздърпат от блатото.

# 64
И аз съм на мнение ,че си забременяла твърде рано и сигурно си била много влюбена и не си видяла недостатъците на този мъж.
Но нека не го оправдаваме ,че работел на автомивка и че било тежка работа и тн.
Всичко е до желанието.Той просто няма желание да ти помага.
Ще ти дам един пример с мъжът на една от най-добрите ми приятелки.
Той не работи на автомивка,но по цял ден пътува,,задръствания,нерви,срещи с клиенти.Работното му време е от 9ч. до 18ч.,но вечер като се прибере първата му работа е да отмени жена си.Играе с децата,къпе ги,приспива ги.И това е откакто се е родило първото им дете,вече имат и второ дете ,малко по-голямо от на авторката.
Събота поема изцяло децата и приятелката ми си почива.В неделя пък е неговият ден за почивка.
Така че ако имаш желание,ще намериш и начин.

# 65
  • Somewhere far away
Много точно мнение, мирена.
Всички сме изморени от работа, без значение дали е физическа или психическа, но като си наредил така живота си че да имаш деца, не може това да е оправдание. И аз като се прибера искам да си легна и да си почивам или да зяпам в една точка и да не мисля за нищо, но дори аз която нямам деца имам други задължения вкъщи и ги започвам тях, за да не се натрупват и да не затъна в домашна работа и за да ми е спокойно, не обичам да отлагам, много често след работа върша други неща - имам дом. любимци, имам за пазаруване, имам цветя и растения, имам за чистене, искам да отделя време, да дам нужното внимание и любов  за всичко това, грижите и задачите не свършват.
работата е оправдание точно когато нямаш желание.

# 66
И все пак, нека не я караме да съжалява, че има дете. Когато приятелките се наканят да раждат, тя ще си е отгледала детето/децата.
Попадна ми подкаст на някаква дама, която се опитва да обясни недостатъците на късното раждане. Няма да описвам нападателния тон и обидите от страна на майки над 40. То малко на краставичар краставици седнали да продават, но на глава не се излиза, всеки трябва да си направи грешките и да си понесе последиците.

# 67
Мисля че авторката е жертва, на 18 колко да и е акъла? Пък нейния на 30 колко да е уморен?Че той на 40,50 ще е грохнал. И тепърва ще иска занимания това дете. Като тръгне на училище, занимания, извънкласни, този ще е вече сигурно на умирачка издъхващ.Изключвам разни заболявания, все пак и такива има. На 30 години грохнал, че и секс не прави вече.
Моя е по-голям малко и работи тежка работа, няма такова нещо уморен съм, веднага ще скокне(не че се хваля). То си е може би и до организъм, но все пак 🤔.

# 68
И все пак, нека не я караме да съжалява, че има дете. Когато приятелките се наканят да раждат, тя ще си е отгледала детето/децата.
Попадна ми подкаст на някаква дама, която се опитва да обясни недостатъците на късното раждане. Няма да описвам нападателния тон и обидите от страна на майки над 40. То малко на краставичар краставици седнали да продават, но на глава не се излиза, всеки трябва да си направи грешките и да си понесе последиците.
Между 19 и 40 е един живот разлика. Времето на 19 е точно за бал, не за деца... и пак да родиш млад има време, не след 40. И то точно пък от 30 годишен, защото щял да издъхва, докато му дойде времето, те до тогава може и да се разделят.

# 69
В такива теми все се чудя... Все има някоя да съжалява горкия мъж .. ОМГ.... Бе ние майките как не се уморяваме, бе....?!? След работен ден си вземаме детето от градина, водимна площадка, после готвим, оправяме, пак играем, намираме време да тренираме, писле да се изкъпем, после детето да изкъпем, после пак да играем, после да измием чиниите и да пуснем пералня, после да изрежем ноктите и изчистим ушите на детето, после да го сложим в леглото,да му вземем твлефона, да му прочетем/въпреки че я знаем на изуст и даже я сънуваме/ една и съща приказка за 10192938 път. После сутринта да го събуждаме 182737 часа по мил и нежен начин и да го накараме да си облече подходящи за времето навън дрехи и да го заведем по най-бавния възможен начин до градината, защото го болели краката и бил изморен и му се спяло и имал сополи и не мус е ходело иииии последа сме адекватни професионалисти 8 часа, освен това гримирани и нагласени, следящи модните тенденции и хранещи се здравословно.... Ъъъ и всичко това с усмивка и веселко и леко и позитивно и грижовно... Аааа и не сме изморени. Весели сме. И щастливи бай дъ уей
Пп. Добре, че поне нямам мъж, щото виж тва вече ме изморяваше наистина Stuck Out Tongue Winking Eye[video][/video]

# 70
Да, ама тя не работи. Нейната работа е да си гледа детето.

# 71
Да, ама тя не работи. Нейната работа е да си гледа детето.
Да, в часовете, в които той ена работа. После следва да е споделено. А и този период бързо минава и също ще ходи на работа. Ако сега не се включва, няма за кога да чака, да си свиква или да се оправя сама, ако може,ама май не може.

# 72
Голямо жалене на 30-годишния мухльо, който е забременил ученичка. Направо жив да го ожалиш милия

# 73
И защо да е мухльо? Щото бачка по 10 часа да издържа жена и дете?

# 74
Защото е на 30 и е забременил ученичка и не се сеща да си намери по-хубава работа от тази на автомивка. Той си е чичка за абитуриентките, а се е хванал с малко момиче, защото никоя на неговата възраст няма да го отрази.

И той докато ходи на работа, тя също работи - грижи се за бебето. Като се прибере, е редно да я отмени

Общи условия

Активация на акаунт