Пак ли се разболява или аз откачам?

• 630
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Не знам от къде да започна. Ще запопна с това,че преди две седмици се разболях с червено гърло и лека кашлица,но за няколко дни се оправих. Да добавя,че съм бременна на в 38 седмица. Та след това се разболя и дъщеря ми,която е на 8 години. Запопна с запушено носле,гърлото и беше зачервено,но не я болеше. След два дни запопна и да кашля. От самото начало и давах Трахизан за гърлото и Олин за носа,когато запопна и кашлицата започнах с сироп Ноктитус. До тук добре за два три дни овладях полужението и започна да и минава. Три дни почти не я бях чувала да кашля,носа се пооправи,но тя има проблем и с трета сливица и задна хрема,което я караше и да покашля вечер. От два дни нито кашля денем нито вечер,днес вече трябваше да е на училище и сутринта за мой ужас ми сервира че я боли гърло,не било точно болка а все едно пясък в гърлото,така го описва тя. Погледнах го не ми се видя червено и малко покашля и отлепяше някакви храчки. В края на бременноста съм и съм меко казано напрегната от всичко и сега и това ако пак се повтори не знам. Давам и два вида витамини уж да укрепне и пак се влачат тия симптоми. А дали е възможно да е било нещо моментно от това например че е спала с отворена уста или е нящо остатъчна. Възможно ли е пак да се разболява след като не съм спряла още сиропа а само Трахизана?

# 1
  • София
Може и просто да не е доизлекувано детето. Заведете детето на лекар и нека предпише каквото трябва. Трафизан си е локален антибиотик все пак.

# 2
В абсолютен филм си се вкарала. Успокой се и пускай детето на училище.
Лигавицата може да алергизира след прекаран вирус и от там да има усещането за "пясък" по гърлото. Не е зачервено, няма и да бъде, ако се пази и не залитне в посока сладоледи (че децата сега откриват сезона на сладоледите).
Дай си спокойствие, не го мисли, добре е детето, а и има кой да се грижи за нея, ако внезапно тръгнеш да раждаш, предполагам. Simple Smile

# 3
В абсолютен филм си се вкарала. Успокой се и пускай детето на училище.
Лигавицата може да алергизира след прекаран вирус и от там да има усещането за "пясък" по гърлото. Не е зачервено, няма и да бъде, ако се пази и не залитне в посока сладоледи (че децата сега откриват сезона на сладоледите).
Дай си спокойствие, не го мисли, добре е детето, а и има кой да се грижи за нея, ако внезапно тръгнеш да раждаш, предполагам. Simple Smile
Благодаря. Има кой да я гледа,баща,баба,дядо. Не съм наред с хормоните явно и от малко се паникьосвам. Вчера след училище тя сама каза,че и няма нищо и днес също е добре. Още веднъж благодаря.🙂

Общи условия

Активация на акаунт