А как спи през деня? Интервали? Общо будуване? Това е кошмарно направо. Пиши тук подробно за спането и да помагаме. Вида май ме излъга, че ще спи по веднъж и пак си спи по два пъти през деня. Става в 7, после към 10:30 спи за около час, час и малко. И към 15:30 още половин час. Гледам за деня да няма повече от 2 часа дневен, мисля, че за нея така е добре. И 21 до 21:30 е заспала. 12 часа, 12 и нещо будуване ѝ се връзва. Отдавна не заспива на ръце, защото аз останах без кръст и нямаше вече накъде да ходи. А и когато има режим и е уморена, нещата стават бързо 😁 Гери, моята мома спи на пода на голям матрак и мятането е олимпийско😁
Вашите маймунки как заспиват? От около 2 седмици може би, както през деня, така и вечер, Вида прави челни стойки, обикаля леглото, забива глава и така се разхожда с вирнато дупе, прави невероятни акробатики сигурно над 30 Мин. Което честно казано е доста напрягащо, освен, че не заспива толкова бързо както до скоро, така и защото я пазя да не се пребие. Накрая вече е със затворени очи и продължава да се мята като риба на сухо и се налага да я спирам, за да вземе да заспи най-накрая. Такова чудо при някой от вас?
пак.