Милива, честит празник! Да ти е жива и здрава Бояна! Да започва да яде и спи като човек в най-кратки срокове!
Вятър, а в колко си ляга и в колко става? И колко часа нощен сън има в дните, когато липсва дневен сън? Не се ли преуморява / превъзбужда следобед?
Момчил напоследък си съкращава обедната дрямка и спи не повече от 2 часа. Съответно към 17:30-18 вече е по-изморен и го слагам пак да дремне. Днес обаче изобщо пропусна втората дрямка. Понеже е тенденция вече повече от седмица се чудя дали не сме били в период на “фалшиво преминаване към 1 дрямка”, както ми обясниха на детската площадка 😆 Беше си идеален режимът с 1 дълга дрямка, 3 часа баш на обяд, имах време за всичко. И не киселееше толкова привечер.
За вечеря давам няколко хапки от нашата храна. Обикновено има мижав интерес към вечерята, защото е много близо до следобедната закуска, която обикновено яде м/у 16:30 и 18ч и е по-обилна. А и суче преди лягане, така че съм спокойна, че няма как да е гладен.
Относно яйцата, аз не бих дала повече от 1 на ден, нямам обаче стабилна обосновка защо 😀 На седмична база изобщо не следя, но и не предлагам изобщо толкова често, че да трябва да следя. 5 яйца максимум на седмица ми звучи супер обаче.

пък и добре ми се получи тайминга на къси и дълги ръкави. Междувременно съм купувала отделни дрешки от Браз, Светли и Мариела. За съжаление, Светли шият предимно за новородени и до 6ти месец като размер, но имат невероятно сладурски неща. От Браз имам страхотни бодита, на които и 100 пранета не могат да избелят цветовете. Не така стои въпросът обаче с щампите - те бързо избеляват. Именно избеляват, а не падат - лепенката стои, но цветовете се отмиват до напълно бяло. Вярно, само на една дрешка ми се случи, но вече щамповани неща не купувам. От дрешките на Мариела съм възхитена - изключително качествено и прецизно ушиване. Ако някой търси подарък, който да се носи ежедневно и да е удобен, смело препоръчвам.