Любители на котки - Тема 206

• 33 679
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета😊.
Днес нашия Оливър става на 3 годинки 🥰🎂❤.

# 541
  • София
Честито Simple Smile

# 542
Честит рожден ден на Оливър🤗

# 543
  • До морето...
Честит рожден ден на наборчето😊❤️🎂

# 544
Жив и здрав да е Оливер.

Ред, като му видиш сладката муцка и забравяш за какво си искала да му се караш. Kissing Heart

Мих банята с Доместос. Отрових се.
А Оникс врещи пред затворената врата... как смея да го деля от дрогата.
Дъщеря ми каза, че все пак е успял да се надруса.

# 545
И Оливър, и малкото бебенце са младички и животът е пред тях. Здрави да са.

Ред, къде изчезваш, че го оставяш. Виж, гледа те сърдито.

# 546
Сестрата на наш Шошо!

# 547
Честит да ви е Оливър, Роси! Да го слушате и да му угаждате Stuck Out Tongue Winking Eye
Тук е жегааааа. Сина е решил, че най му е  добре да лежи в коридора на втория етаж. Размазва се там тия дни

# 548
Таласъмчо леко заглади косъма.
Той горкият сигурно е ядял веднъж на два-три дни, щом му пролича само за 10тина дни редовно хранене.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 22:50 от Чи лу

# 549
  • София
И при нас жега,Чита намали яденето и само спи Simple Smile В три през нощта почва едно тичане, като кон и една игра до  пет. Забавно е …

# 550
Така се справям с жегите.

# 551
От петък вечер съм оставила Пиратчето с мъжа ми. Обаче нали точно в петък започнаха бурите. Аз самата на път, святка, вали, порои. Бая си мислех да кажа на човека, с който пътувах, да се връщаме. Но в планината изведнъж всичко спря. Само леко ръмене. Аз хубаво си спасих дупарата обаче Пиратчето самО вкъщи. Мъжът ми като се прибрал вечерта към 10 от работа го сварил треперещ.
То само титлата му е такава наежена - ПиратЯ. Инак е много страхлив. Плаши се от най-малките шумове понякога. Нямам търпение да се прибера да си го нагушкам.  Много мразя да го оставям.

Мъжът ми освен това съм 100% сигурна, че не му чисти тоалтната въпреки, че ме лъже, че го прави. Ей така като пътувам понякога сама и като се прибера и видя тоалетната му препълнена много се ядосвам. Естествено мъжът ми винаги има готов отговор "Ами той е над 6 килограма, много яде, много и ака"

# 552
Минавам да оставя една беладжийка с поглед "Ако не ми обърнеш внимание, няма да имаш лаптоп".

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 09:46 от MrsPenguinButt

# 553
Размазвация:

Марса не харесва този часовник и се опитва да го изрине:

# 554
Много ви благодаря за поздравите и пожелнията, момичета❤
Всички котета да са ни живи и здрави🙏❤!

Общи условия

Активация на акаунт