Любители на котки - Тема 206

• 33 681
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
cardhu, виждаш любовта в погледа на домашните ни любимци.

Имах куче като студентка. Всъщност случайни хора ми го подариха няколко месеца след като почина Спас.
Казвах на майка ми, че искам мъж, който да ме гледа с такава безрезервна любов в очите.

# 526

BundleOfLove, а на колко е "старчето"?

Живот и здраве другата седмица става на 13. Ама изглежда много слабичък и пършив нещо напоследък, предимно спи. Той винаги е бил слаб, ма сега в сравнение с Бела съвсем ми се струва. Със сигурност е под 5кг, винаги е бил към 4.5-4.8. Той е и много икономичен, много малко яде.

# 527

Марсинка, сънува и потрепва с мустачки.

# 528
  • Между гори и планини
Някаква зверска жега е тук, към 38° на сянка.
Вчера Чери спа в доматите - гъста сянка, влага в лехата.
Ето ги сега с Лео

# 529
Здравейте, имаме коте на почти 5 седмици, което взехме в неделя. В понеделник на преглед при ветиринар ушите бяха чисти. Но в сряда забелязах, че се почесва и тръска глава, погледнах и едното ухо имаше чернилки. Днес се установи ушна краста, но понеже е много малък, 540 грама, не може със силни препарати. Почисти ги, сложи капки и каза, че лечението ще бъде около 6 седмици. Прочетох в темите, че се лекува бавно, при вас така а ли беше?

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 21:50 от amonqk

# 530
Мале какво бебе!!!!
Ще се оправите Simple Smile

# 531
# 532
Лелеее, какъв сладур Heart Eyes

# 533
Пухчо ще се оправи. HeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 534
Ей тоя. Вчера дойде поръчката от зооплюс с храната им. 18кг.Исках да подредя килера, за да е всичко под ръка на жената, която ще ги гледа, и оставих кашона в коридора. Мислех днес да го правя. Тоя си отворл запечатан кашон и направил дупки /по средата, че са се сипе храна лесно/ в два от големите пакета. Угаждал си е, опитал е различни вкусове момчето. Закари е най-унищожителната ми котка, досега.

# 535
  • София
😅
Поглед "За мен ли става въпрос?!" 😹

# 536
Детето просто е искало да ти покаже, че е голямо и само ще се погрижи за храната си😁
Да не се притесняваш, докато те няма🤣

# 537
Мег така в началото беше пробила дупка на чувала с храна, ама не нейния, ами на Кастиел. Принудих се да държа вече храната и на тримата в китии за съхранение.

# 538
Моите са големи разфасовки. В кутия им смесвам храната и я ползвам, докато свърши. Но иначе си стои в чувалите и в килера. Тази врата, все още не могат да отварят. Ама, незнам как е подушил храната в неотворен чувал и запечатан кашон.
Толкова глупости прави, че ми се ще да започне да си затваря вратите, след като ги отвори и да ми прави кафе сутрин.

# 539
Те и моите са големи разфасовки. На Кастиел е 15 кила чувала, ама и кутиите ми за съхранение са големи. Аз опция с килер нямам, щото на негово място си направих мокро помещение, за да сместя пералня и сушилня, иначе щеше да е добре да има къде да им затварям храните далеч от любопитни муцунки.

Общи условия

Активация на акаунт