Любители на котки - Тема 206

• 32 794
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Аминка съжалявам! Лек път на Канела! Прегръдки на теб!

# 691
Оххх, amy_nka, гушкам те, 😿 не се губи, тежко е знам, но загубите трябва да се преодолеят колкото и невъзможно да ти изглежда! 🙏Дано по - бързо се събереш, желая ти го от сърце, много ти се събра в последно време, много загуби преживя! Искам да ти дам кураж, но на твое място... не знам как бих се справила... Тъжно е, но се надявам всички тези душички да отиват на едно по - добро място без болести и болка!
Утре ще изпращам кака на почивка и като ги гледам как се гушонкат с Линошка и ми се къса сърцето, цял ден я мачкоти и целува и тя сякаш разбира и е навряна все в нея.

# 692
Аминка, много съжалявам.
Да тича волно по небесните простори.

Стейси Грей, стискам палци на мацуранка.
Ужасно е като плачат от болка Sad

Днес спасихме ето този сладкиш на магистралата Heart
Добра душа си ти.
Дано има дълъг живот този сладур.

# 693
amy_nka, съжалявам за загубата ти!

Ние снощи се прибрахме след 4-нощно отсъствие. Двете деца - Бела и Луси бяха отглеждани от баба си. Слава Богу, всичко е наред, слушали са много и свекърва ми е успяла да държи прозорци и тераси затворени според моите инструкции. Бях й залепила разпечатани табели с надписи и изображение на черна котка да не оставя отворено!!! Защото все пак имаме котката от скоро и свекърва ми я видя за пръв път преди седмица. Още дори не е свикнала с мисълта, че вкъщи има още едно животно.

В Лондон не видях бездомни животни. Видях само две котки - в един двор в един далечен квартал.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 10:18 от utro77

# 694
Защо котката ви полудява посред нощ
Цитат
Помислете: Ако вие спяхте по 16 часа на ден, нямаше ли да имате нужда да изпуснете парата? Котките са създадени за кратки, интензивни изблици на активност. В дивата природа това е гонене на плячка. В хола ви — гонене на сенки, пръсти или призрака на молец, умрял миналата седмица.

Моите напоследък не акумулират енергия Simple Smile Аш спи по няколко часа на балкона, после идва при мен в спалнята.

# 695
Мара позирала на мм

# 696
  • Варна
Току що ми се обади ветеринарят. С много лоши новини. Cry
Мила остава на стационар. Ще бъде на системи.
Бъбречните и чернодробните показатели били много лоши. Помолих докторът да ми изпрати пак снимка на изследванията, защото първата не се отваря при мен.

# 697
  • Враца
amy_nka съжалявам за загубата ти!

Бързо възстановяване на всички котачовци, бъдете силни, за да им давате сили и на тях!

Аз днес минах през животинския магазин до нас, взех на Кая Хилс паучове и гранули. Четох четох съставите на храните и тази беше най-доброто в магазина. Имат на ND, но нямат бебешка серия. Другите са познатите, Пюрина, Феликс, Уискас, само тези имаха бебешка серия. Гледах новите лидълски, но нямат бебешка серия, въпреки че състава ми хареса. Ще пробваме Хилса дали ще и хареса. Първо ще започна с гранулите. Измешах и малко със старите РК, изяде ги. Мъжът ми пътува до Германия и ще му заръчам да вземе Анимонда Карни, иска ми се и тях да пробваме, за да не свиква само с един вид храна. Да имаме резервен план, ако едното свърши.

# 698
  • София
Стейси, стискаме палци и лапички за Мила!
Месечинке, ама много готин този пътешественик! Kissing Face

# 699
  • Варна
Ох, Стейси… стискаме палци. Вие при д-р Жеков ли бяхте?

# 700
  • Варна
Да. И Милчето е там сега.
Видях изследванията Cry
Скрит текст:

# 701
Стейси, стискам палци за Мила и чакаме новини!🙏
Сутрешното гушкане с кака, преди да тръгнем, а какъв екшън преживяхме, ама справихме се де, но ще ви разкажа. 😁

Та тръгвам да изпращам кака на гарата и търкалям куфарчето зад мен докато не усещам, че нещо ми връхлита зад гърба ми. Преди да се обърна изпускам куфара разхвърча се пластмаса част от колелцето и дръжката на куфара и от дръжката, която стиснах инстинктивно ми се забива нещо остро в дланта. Един възрастен мъж тръгва да ми крещи, че се спънал в куфара, е хубаво де... ама  поне беше цял, не падна не стана меле, само куфара и аз пострадах, ама такива сме станали хората, все някой друг да е виновен за нещо... Съжалявах, но на гърба си нямам очи да видя, че човекът ни връхлита като камикадзе. Както и да е... оставих кака до куфара, гледам има 18минути до влака и хуквам да търся нещо, чанти, сак, куфар, ама часа още няма 9, магазинчетата тъмни още нищо не работи. . Добре, че една жена точно днес решила да отвори по - рано и продава куфари. 😃Обаждам се на кака и ѝ казвам да пали кънките и газ при мен по най - бързия начин, а тя ми казва, "спокойно, влака има закъснение". На ум си казвам на мама късметлийчето и хуквам да я посрещна и да ѝ помогна, та така... поне на спокойствие избрахме нов куфар. Продавачката ни предостави малкото пространство в магазина да прехвърлим багажа - поне тя беше супер любезна. Почакахме около 30 мин. и влака пристигна. 🙃 Та знам си аз кака си е родена с късмет, но не го разбират това тинейджърите, само дудне и се тревожи излишно и то за глупости, добре че мама ѝ има биволско спокойствие и не ѝ забелязвам много, много... 😁

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 16:02 от lusia

# 702
  • София
Ама как ще ти крещи, той трябва да гледа напред...
Такива хора винаги си е имало - на принципа, че трябва да атакува първи, да крещи силно и тогава правото ще е на негова страна.

# 703
Тая малката, Мара, това е ненаситно и нагло моме.

За малко да отмъкне наденицата, докато мм я вдига от барбекюто. И не дава на Мъро да си изяде неговата порция. Купихме им храна, слагаме в 2 чинийки, тя лапа като хала, гони Мъро и омита и неговата порция. Ей, в чудо се видяхме.

# 704
Стейси Грей , ако можете , проверете и тиреоидните хормони ! Когато диагностицираха моя котарак с Хипертиреоидизм , чернодробните му показатели бяха в пъти над нормата , но с приема на тирозин напълно се нормализираха .
Котето отслабвало ли е ? Има ли промяна в поведение и навици ?
Глюкозата в норма ли е? (не виждам референтните стойности)

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 22:10 от oska

Общи условия

Активация на акаунт