Къде в Пловдив??? - 109

• 32 192
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Някой знае ли дали има в града таксиметрова фирма или човек, които предлагат за кола Тесла?
Блафодаря.
Здравейте, туко що видях такси Тесла на 6155, еко май се водят и се сетих за този пост. То добре, че мъжа ми ми я показа 😂 Ако още търсите.

# 271
Къде мога да купя изкуствена коса, за да сплета дъщеря ми по този начин:
Преди около 2г съм купувала. Имаше един магазин, който се намираше в близост до чешмичката на Джумаята. От лявата страна, след магазина за арт материали, но не зная дали все още е там. Имаше тогава доста цветове.

# 272
  • Пловдив
Момичета, има ли някъде наблизо до Пълмед място, където мога да поръчам питка?

# 273
  • Пловдив
Момичета, има ли някъде наблизо до Пълмед място, където мога да поръчам питка?
Лекси може би... знам, че в гранда питите са хубави

# 274
  • Майничка
Много хубави и евтини пити правят на "Авксенти Велешки" и "Драган Цанков".

# 275
  • Пловдив
Повечето  пекарни затварят в ранния следобед и няма как да поръчам за другия ден, в Пълмед съм и не мога да изляза по-рано от 15.30. Затова питам някъде тук, за да прибягам набързо евентуално.

# 276
  • Пловдив
ЗлаВещица, тук при нас /село до Пловдив/ една жена прави. Ако не намериш в близост, може да поръчам и да ти я донеса.

# 277
  • Пловдив
Благодаря ви момичета!
Излиза ми тук отсреща, сега като се поразрових из нета, една пекарна "Пловдивска баница", ще видя утре, ако не стане ще мисля Simple Smile

# 278
  • Пловдив
Ако не стане, пиши какво ти трябва и ще поръчаме.

# 279
Благодаря ви момичета!
Излиза ми тук отсреща, сега като се поразрових из нета, една пекарна "Пловдивска баница", ще видя утре, ако не стане ще мисля Simple Smile
На ул. "Лерин" има баничарница, сякаш съм виждала написано, че приемат поръчки за питки, но не съм съвсем сигурна. Поне е съвсем близо отсреща и може да се провери на място. И на Пещерско съм виждала пекарна някаква, но все минавам оттам привечер и не съм го виждала отворено и не знам дали е действащ обект.

# 280
Мисля, че на спирката на Хирургиите (на ъгъла на Пещерско с ул. Солунска) до денонощната аптека приемат поръчки за пити и работят до късния следобед.

# 281
Препоръчайте моля къде могат да сменят цип на кожена чанта? Кичука/Южен или Център по възможност

# 282
къде има магазинчета с хубави памучни български пижами?

# 283
Здравейте, знам че може би не е мястото, но не мога да намеря подходяща тема. Трябва ми сайт, където да сравня българските имена на лекарства с гръцките. Искам да  вземем неща докато сме там, но не знам какви са им наименованията. Благодаря ви предварително.

# 284
  • Пловдив
Здравейте, знам че може би не е мястото, но не мога да намеря подходяща тема. Трябва ми сайт, където да сравня българските имена на лекарства с гръцките. Искам да  вземем неща докато сме там, но не знам какви са им наименованията. Благодаря ви предварително.

Не се сравняват имената на лекарствата, а се търси активното вещество и милиграмите.
и тогава се търси търговско наименование
понякога активното вещество е едно и също, но милиграмите са различни
По-добре покажи в аптеката упътване от българското лекарство, там има активното вещество на латиница.

Общи условия

Активация на акаунт