Къде в Пловдив??? - 109

• 32 210
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Бързо ли става издаването на ПИК в НАП?

Принципно да, ако няма чакащи точно за ПИК.

# 316
Здравейте, къде си правите каското в Пловдив, да са адекватни и що-годе да става бързо.
Питам, понеже бях на 2 места, където не се съгласяват на определена сума, предлагат по-високи, по ниски варианти, ясно е, че гонят таргети, но все пак да консултират една идея по-коректно и разбираемо клиента.

# 317
  • Пловдив
Бързо ли става издаването на ПИК в НАП?
Бързо става. Ако има други чакащи точно за ПИК, предполагам, че ги обработват на няколко гишета, а не на едно.

# 318
Стената да не би да е прекратила дейност? Минах сутринта, двора беше напълно празен, маси, столове, чадъри, нищо нямаше. Ролетните врати бяха спуснати и на мелбите, и на тортите? А не беше толкова рано, след 8:30.

# 319
Стената отваря в 10 сутринта. Много рано си минала от там

# 320
Препоръчайте моля къде могат да сменят цип на кожена чанта? Кичука/Южен или Център по възможност
Дано не късно вече, но до старите Хали на ъгъла си смених ципа на раница. Работи от понеделник до четвъртък до 13 часа.

# 321
Стената отваря в 10 сутринта. Много рано си минала от там

То, че е рано, рано е. Но не знаех, че всичко от двора си прибират.

# 322
Здравейте! Знаете ли как се стига от Пловдив до Гълъбово с градски транспорт. От автогара Родопи до къде се хваща автобус?

# 323
Автобуса за хижа Здравец минава оттам. Това намерих като разписание в нет-а, но е добре все пак да се провери и на Автогарата( Родопи):
От Пловдив:                                   От х. Здравец:
07:50 /ежедневно/                           09:00  /ежедневно/
15:30 /ежедневно/                           16:30  /ежедневно/
18:00 /петък, събота и неделя/   19:00  /петък, събота и неделя/

# 324
Препоръчайте моля къде могат да сменят цип на кожена чанта? Кичука/Южен или Център по възможност
Дано не късно вече, но до старите Хали на ъгъла си смених ципа на раница. Работи от понеделник до четвъртък до 13 часа.
✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿, много благодаря! Все мислех, че отдавна не работи вече тази жена, ще проверя още утре Simple Smile

# 325
  • Пловдив
Има ли още аптеки, които правят лекарства?

# 326
Има.
36.6 на събота пазара и пак 36.6 на Победа, на пресечката с ул. Драгота.

# 327
  • Пловдив
Има.
36.6 на събота пазара и пак 36.6 на Победа, на пресечката с ул. Драгота.

Благодаря! Flowers Sunflower

# 328
От автобуса съм заглеждала витрината на аптека ДаниХелп срещу МОЛ Марково тепе. МИсля,че приготвят екстемпорални форми,но не съм ползвала.

# 329
Здравейте, търся реставратор на мебели. В Пловдив или региона.

Общи условия

Активация на акаунт