Къде в Пловдив??? - 109

• 32 256
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
От години пера с турския Персил, доволна съм, но някой път инцидентно оставам без него. Препоръчайте от италианския магазин кой ползвате?

# 496
  • Пловдив
Аз ползвам Даш. Ако няма италиански и немския става. Но купувам прах, не течен.

# 497
  • Пловдив
И аз харесвам даш, но е по-скъп от другите.
Ползвала съм и по-бюджетни, не са лоши.

# 498
Та, момичета, винарна устина и хилса в перущица стават ли за вечеря за повод в малък състав, ако не са резервирани за определено тържество? Ясно, че се предпочитат заради виното и бирата, но как е кухнята?
Хилс в Перущица за мен е много приятно място. Просторно, има детски кът, зоо кът, голям паркинг. Кухнята става за нещо като по-сериозно мезе, но не е някакво специално меню. Миналата година имаха меню с десетина неща - няколко вида картофи от тях.

# 499
И аз харесвам много Даш, последните пъти все на капсули съм го ползвала. И в течен вариант също, сега като се замисля на прах май не съм.

# 500
Бюджетен матрак е да поръчаш изработка във фирмата за дунапрени на Коматевско шосе.

https://maps.app.goo.gl/E9mRRm3FgivuDbjX8

Води се Коматевско шосе 69, но номерата са страшно разбъркани, като на Брезовско шосе.
Много благодаря за насоката. За наши близки беше,матракът е готов за 2 дни ,доволни са от цената и обслужването.
Безценна помощ, благодаря!

# 501
  • Пловдив
Кухнята на Вила Юстина е превъзходна. Идеална е за инцидентна вечеря и не само, но се съмнявам да има места. Месата, които не са на скара се приготвят чрез су вид технологията и са крехки като козе сирене. Препоръчвам и брюлето с лавандула, охххх и чийз кейка им е чудесен. Направо ми се прищя да организирам скоро една алкохолно трапезна вакханалия.

# 502
Кухнята на Вила Юстина е превъзходна. Идеална е за инцидентна вечеря и не само, но се съмнявам да има места. Месата, които не са на скара се приготвят чрез су вид технологията и са крехки като козе сирене. Препоръчвам и брюлето с лавандула, охххх и чийз кейка им е чудесен. Направо ми се прищя да организирам скоро една алкохолно трапезна вакханалия.

Извинете, но кое точно е описаното от Вас място, тъй като ми излизат 3 обекта с това име - 2 в Устина и един в Пловдив? Благодаря.

# 503
  • Пловдив
В Устина. В ресторанта към хотелската част на винарната. Не знаех, че и в Пловдив има.

# 504
Моля, препоръчайте ми изпитан майстор за отпушване на канали.

# 505
Какви канали- на мивката,на блока отходен канал . За блока сме ползвали мисля към ВиК фирма,но не мога да кажа със сигурност. Идват и от някаква шахта от улицата вкарват и въртят жило с четка и изкарват боклуците,които са запушили.

# 506
Минерален басейн до Пловдив има ли?

# 507
  • Пловдив
Хисаря. Павел Баня. Стрелча. Село Баня. Съвсем до Пловдив не се сещам.

# 508
Какви канали- на мивката,на блока отходен канал . За блока сме ползвали мисля към ВиК фирма,но не мога да кажа със сигурност. Идват и от някаква шахта от улицата вкарват и въртят жило с четка и изкарват боклуците,които са запушили.
Става въпрос за тръбата в кухнята. В къща съм.

# 509
Хисаря. Павел Баня. Стрелча. Село Баня. Съвсем до Пловдив не се сещам.
Добавям и Брацигово. Ние ходим там, чудно е!

Общи условия

Активация на акаунт