Къде в Пловдив??? - 109

• 32 262
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Хисаря. Павел Баня. Стрелча. Село Баня. Съвсем до Пловдив не се сещам.
Добавям и Брацигово. Ние ходим там, чудно е!
Лаго ли посещавате?

# 511
Препоръчате,моля, фирма за пране на диван и матраци. Не са мръсни,по-скоро дълбоко почистване от акари .

# 512
Хисаря. Павел Баня. Стрелча. Село Баня. Съвсем до Пловдив не се сещам.
Добавям и Брацигово. Ние ходим там, чудно е!
Лаго ли посещавате?
Дааа. Страхотно е.

# 513
  • Пловдив
Сигурни ли сте, че водата в басейна е минерална. Аз съм скептична. В Брацигово водата е с температура около 26 градуса, според Гугъл. Никъде няма информация за водата в басейна. Аз тъкмо се ентусиазирах.....

# 514
Сигурна съм. Може и да позвъните да попитате, имат контакти.

# 515
  • Пловдив
Всеки уважаващ себе си бизнес е редно поне информация за водата в басейна да сложи на видно място в сайт, фейсбук, инстаграм..... Състав, минерализация, температура. Сега, може ли всички да звъним, да питаме. Но, благодаря за информацията.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 19:42 от dazel

# 516
Всеки уважаващ себе си бизнес е редно поне информация за водата в басейна да сложи на видно място в сайт, фейсбук, инстаграм..... Състав, минепализация, температура. Сега, може ли всички да звъним, да питаме. Но, благодаря за информацията.

Прочетох препоръката за този басейн тук, в темата, не съм го посещавала, но ми стана интересно, искаше ми се да пробваме нещо ново и се зачетох в коментарите за него в Гугъл, не са никак приятни и специално за водата казват, че е чешмяна. Опитах се да отворя сайта, но при мен дава грешка, само някаква страница във Фейсбук намирам, която не дава никаква информация.
В интерес на истината доста се доверявам на коментарите в темата, защото до сега винаги са ми били много полезни, но не бих го посетила.

# 517
Къде в града има Изипей банкомати (освен в Кауфланд на Пещерско шосе)?

# 518
Всеки сам преценява къде да ходи. Добавих го като опция на питащата съфорумка. Ние ходим там често и сме много доволни. Кристално чиста вода, спокойно място, не е пренасаселено (нещо много важно за нас), страхотна кухня. Снимката по-горе е от вчера.

# 519
  • Майничка
Струва ми се, че съм виждала до "Зора" и "Пепко" на бул."България".

# 520
  • на майната си
Здравейте, търся оптика, в която да извършват ремонти на очила, но да си разбират от работата. Имам рамки RayBan с разширени рамки, но трябва да се нагряват и изправят, а където и да ги занеса не могат да го направят - посъбират, но не достатъчно. Ако е в район Запад или Център ще ми е най-удобно, но и на други места приемам препоръки. Благодаря.

# 521

Google map!

# 522
  • Пловдив
Виждала съм и на офиса им на главната улица

# 523
Струва ми се, че съм виждала до "Зора" и "Пепко" на бул."България".

Да, там има със сигурност.

# 524
Здравейте, търся оптика, в която да извършват ремонти на очила, но да си разбират от работата. Имам рамки RayBan с разширени рамки, но трябва да се нагряват и изправят, а където и да ги занеса не могат да го направят - посъбират, но не достатъчно. Ако е в район Запад или Център ще ми е най-удобно, но и на други места приемам препоръки. Благодаря.
Опитайте в Оптодент на Цариградско шосе, след Полиграфията. Имат техник вълшебник. Възстанови ми рамки Пиер Карден след брутално падане от моя страна. Бяха сгънати и осукани до неузнаваемост. Само трябваше нови стъкла да купя.

Общи условия

Активация на акаунт