Къде в Пловдив??? - 109

• 32 269
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Басейна в Брацигово не е с минерална вода, но въпреки това е много хубав. Чисто, спокойно и храната в ресторанта е супер.

# 526
Здравейте, търся майстор за ремонт на телввизор, някой с препоръки?

# 527
Пращам тел. , но отдавна не съм го търсила, в Тракия е.

# 528
Здарвейте!
Има ли в града гръцки магазин?

# 529
# 530
  • Пловдив
Има ли в града гръцки магазин?
На "Христо Г. Данов" до бившия офис на "Бохемия" и на ул. "Васил Левски" до "Билла" /до старата "Златна рибка"/.

# 531
  • Майничка
Също и на "Капитан Райчо" , точно зад градинката с тоалетните, до студиото за рисуване с къна.

# 532
  • на майната си
Здравейте, търся оптика, в която да извършват ремонти на очила, но да си разбират от работата. Имам рамки RayBan с разширени рамки, но трябва да се нагряват и изправят, а където и да ги занеса не могат да го направят - посъбират, но не достатъчно. Ако е в район Запад или Център ще ми е най-удобно, но и на други места приемам препоръки. Благодаря.
Опитайте в Оптодент на Цариградско шосе, след Полиграфията. Имат техник вълшебник. Възстанови ми рамки Пиер Карден след брутално падане от моя страна. Бяха сгънати и осукани до неузнаваемост. Само трябваше нови стъкла да купя.

Благодаря, бях там - вероятно трябва да помоля аз да обясня на техника. Едно девойче на вратата ги взе и след 2 мин. се върна с усмивка и увереност, че са готови Simple Smile... е не бяха

# 533
  • Варна
Здравейте, момичета!

Пак съм аз с въпрос.
Препоръчайте ми занималня, подходяща за 6г. в Кършяка, център или Каменица 2, Лаута, в която да мога са запиша госпожицата за 1-2 седмици?

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 14:09 от MKB88

# 534
  • Майничка
Внучето на една позната за второ лято ходи в "Магия", мисля, че са в "Душото" или около него. Миналата година беше на 5 и нещо, направиха му компромис, защото тепърва стартираха. Беше ми се похвалил, че са ходили на посещение в пожарната, в полицията, в Природонаучния музей.

# 535
Parsy, аз оставих моите за същата операция в Леонардо на главната.
*Това Леонардо до Хеликон и чешмата*

# 536
Талант в партера на сградата на Прокуратурата (Проектантска организация на пл. Съединение). Но дали има места в средата на лятото, не знам.

# 537
  • Пловдив
"Детска планета" в Пещерска гроздова. Но и тук не съм сигурна дали има места.
И Happykids8x8 - до "Джоаната".

# 538
  • The point of no return
Здравейте, търся оптика, в която да извършват ремонти на очила, но да си разбират от работата. Имам рамки RayBan с разширени рамки, но трябва да се нагряват и изправят, а където и да ги занеса не могат да го направят - посъбират, но не достатъчно. Ако е в район Запад или Център ще ми е най-удобно, но и на други места приемам препоръки. Благодаря.
На бул. България някъде срещу Яворов има една оптика, Макс Оптик, може да проверите там.

# 539
Здравейте,  знаете ли къде на място  има избор на аква обувки?

Общи условия

Активация на акаунт