Къде в Пловдив??? - 109

• 32 283
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро! Ходили ли сте на терапия флотация? Хай тек капсула...... И т.н....
Помага при безсъние и действа добре на имунитета.
Искам да направя подарък на колежка, но се колебая между въпросната капсула и серия масажи. Не познавам никой, който е ползвал капсулата и все още съм в чуденка.

# 571
  • Пловдив
Някой ползвал ли е диетолог? Търся такъв, който наистина разбира. Защото те и фитнес инструктурите правят разни режими, но идея си нямат за влиянието на продукти, протеини, въглехидрати и т.н, а просто преписват от интернет.

# 572
Търся човек, който се занимава с дограма. Става въпрос за виснал прозорец с около 1 см и не се знае дали е от пантата. Моля за координати.

# 573
Здравейте!
Може ли да препоръчате лаборатория, която взима кръв от пръста на бебе? Става въпрос за изследване на витамин.
Препоръчаха ни синево, но въпреки че е от пръст, там ни отказаха.

# 574
В централата на Синево в Тракия съм ходила за такова нещо. Вариант е и в ДКЦ-то на "В. Априлов", имат опит с бебета.

# 575
Мисля, че Писанец в Тракия са взимали от пръста на бебето, но не съм сигурна, защото беше бебе отдавна.

# 576
  • Пловдив
Във всяка лаборатория взимат кръв от пръст.
Вероятно за конкретнто изследване е нужна венозна.
Едва ли има друга причина за отказа.

# 577
И аз така мисля. От пръст не е никакъв проблем да се вземе кръв на който и да е.
Но явно венозна трябва.

# 578
В “Здравец” са много внимателни към бебетата.

# 579
Не беше нужно да е венозна и това го уточнихме с лаборантката, но явно нямаше опит с бебета и ни отказа.
Благодаря за препоръките! ☺

# 580
Пробвайте в болница Селена.
И нас ни върнаха от Синево, защото бебето беше 3 месечно. Пак ставаше въпрос за капилярна кръв.

# 581
В Бодимед съм водила сина ми.

# 582
Не беше нужно да е венозна и това го уточнихме с лаборантката, но явно нямаше опит с бебета и ни отказа.
Благодаря за препоръките! ☺
Ние от самото начало ходим в Рамус и никога не е имало проблем.

# 583
Рамус са с най-лоша репутация.

# 584
Бодимед на 6ти септември вземат кръв от бебе. Много са внимателни.

Общи условия

Активация на акаунт