Къде в Пловдив??? - 109

• 32 315
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Препоръчайте медицинско лице за смяна на превръзки и сваляне на конци, с домашно посещение!

# 706
Предложете ми хубав хотел с басейн в Пловдив или в близост за две нощувки?

# 707
  • Берлин
Само суперлативи чувам за този в Марково /на минути с кола е от Пловдив/.

# 708
Няма места за датите ,които искам…други предложения?

# 709
  • Пловдив
Алхимика на д-р Енчев в Белащица.

# 710
Намират ли се в града раници Ars una?

# 711
  • Пловдив
В книжарница Джулия? На Антим I. Но не съм много сигурна. Детето порастна и вече не пазарум тетрадки и ученически пособия от там. Сама си купува от Ориндж.

# 712
Предложете ми хубав хотел с басейн в Пловдив или в близост за две нощувки?
Конната база Тракиец в с. Житница

# 713
  • Пловдив
Не знаех, че предлагат и телевизия. Точно опция без договор ни интересува, че откакто Булсатком ги купи Виваком всеки път ни предлагат техните оферти с договор.
Ще проуча къде имат офис в Южен.
И ние сме на Coolbox. Нямат офис в Южен. Всъщност имат само един в сградата до хотел Империал. Всичко се решава по телефон. До сега не сме имали сериозни проблеми с тях. Временни прекъсвания да, но бързо отреагират.
А при телевизията, имат ли някаква видеотека на разположение.
Сменихме Виваком с А1 и съжаляваме, защото Виваком имат много богата собствена видеотека. Особено за български /и стари и нови/ филми.

# 714
  • Пловдив
Нямат. Само каналите и възможността да връщаш една седмица назад.

# 715
Какви ви са впечатленията от еко хотел Здравец….на около 20 км от Пловдив?

# 716
  • The point of no return
Какви ви са впечатленията от еко хотел Здравец….на около 20 км от Пловдив?
Намира се на страхотно място и с гледки.
Храната беше вкусна, ние имахме включена закуска - обичайните няколко вида банички, кашкавал, сирене, колбаси, зеленчуци и чай, кафе, айрян. Има разни вътрешни и външни игри - ние си платихме за тенис на маса. Допадна ни, че нямаше почти никакви хора, истинско спокойствие.
Стаята ни беше широка, с тераска, обаче матракът под всякаква критика, така че съветвам да го проверите в самото начало.
Като цяло хотелът е взел да се поизносва.

# 717
Моля, препоръчайте ми майстор за изграждане на тераса с итонг. Simple Smile

# 718
Здравейте! Някой знае ли откъде мога да си купя в Пловдив препарата Obir naturel? Турски е и много ми го хвалят, ама не ми се занимава да чакам доставка от сайта им.
В Тракия, магазинът май се казваше Чистници или нещо от сорта.... За мен лично този препарат е доооста прехвален, не че не се изсилих и поръчах направоо 5л туба , заради многото хубави отзви Laughing

# 719
  • Пловдив
Момичета, утре къде да търся работеща билкова аптека?

Общи условия

Активация на акаунт