🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 033
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 140
Или пък е възможно като проговори по телевизията, да се надява въпросният да ѝ опрости дълга. Намекна, че знае неща за него ѝ родителите му, а той е човек, който гради имидж. Прави дарения, гаси пожари, ала-бала… Едва ли ще се радва да излезе наяве какви ги е вършил.

На това му се казва заплаха и изнудване, не самозащита.
Хайде ся. Данка била виновна, че му взимала парите, а той няма никаква вина, че като типична мутра от 90-те си иска подаръците обратно, като вече не му изнася. Че и бил заплашван, видите ли. Един дол дренки са и двамата, намерили са се.

А кой каза, че са подаръци? Това е версията на Данка. Едва ли другата страна ще има същото виждане на нещата.

# 1 141
Интелигентен, самоизградил се, филантроп. Изглежда и с мъжка енергия в излишък.

# 1 142
Уфф никакъв шанс да спре обсъждането на финансовите катаклизми на Даниела. Чудя се какъв е тоя интерес.
А къде стоят момичетата след 24 часовата среща? Къде е Клаудия? Не се върна при другите?

# 1 143
Аз пък друго си мисля - Атанска Бачорска, дето е първа дружка на Даниела как пък едно стори не качи в нейна защита, ни вопъл ни стон... що така? Не подкрепя ли женската и енергия ?!

# 1 144
Аз не го разцрах това шоо какво следва и как ще е на финала.
Майките минаха.

Какво следва днес?

# 1 145
  • Sofia
Някой спомена за приликата на Любомира с Грета Тумберг 😀 и вече все нейното лице виждам 🫣 1:1 👍🏻

# 1 146
Не знам какво пишете, ама 2 стр. изфирясаха докато се опитвам да стигна до тях.
Отивам за Нуй, че като знам индийската динамика в последно време -  ще има време и пет обиколки да направя.😂

# 1 147
A сега Виковата майка ще се среща ли с момите? А на Марто?  Така искам майката на Марто да се запознае с Дайми.

# 1 148
Аз не го разцрах това шоо какво следва и как ще е на финала.
Майките минаха.

Какво следва днес?
Дано да си права и майките вече да са минали.)
Не ми се гледат и повече майки.

# 1 149
Нищо..налей си Идно смуЧи и не се терзай Grinning

Бизинтересна ми е темата за Даца. Квот иска да прави..да се оправя..не е мой проблем.

Аз запори нямам..не паразитирам и с шугър дедовци не се занимавам.
Изключая платоническата ми симпатия към татко Танко Joy
Данка е временна, татко Танко е вечен!!

# 1 150
В промото беше майки плачат с дъщери днес. И Бузара отвръща на удара😂

# 1 151
Хах, Адриана: "ще си спестя подробности" и ... бам! Имаше ли целувка - риторичен въпрос, мда. Smiling Imp

# 1 152
Адриана му сипва на клюкарката Мартел... Демек, казва истината...

# 1 153
  • Out of the Mix
Само аз ли виждам, че Ади и Васко си приличат и по физиономии, освен уж взаимната химия...Rolling Eyes

# 1 154
  • Out of the Mix
Ахаха, тия двамата ми приличат на имаше едни пиленцата ли кви бяха, соц.медии "звезди".
Новите пиленца Даца и Марто Новобранката. Joy

Общи условия

Активация на акаунт