🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 156
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 170
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oh, Косара. Влиза в предаване с 20 жени,за да се бори за един ерген,но иска да се чувства Специална и единствена.
Ако искаш да си толкова единствена,оди си у Стара Загора.Там ергени колкото искаш.
Тъкмо ще ти разбират какво казваш:)

# 1 171
Василките се оживиха.
Косара няма програма с друга функция освен дундене.

# 1 172
Косара не беше ли в хора на групичката около Мартина, когато недоволстваха, че Даниела се сърди на Мартин за целувки с други жени, щото това било нормално в това шоу?

# 1 173
  • Stockholm
И аз като Косара, ако ни съм еджинствена, ни давам Joy

# 1 174
Косара не беше ли в хора на групичката около Мартина, когато недоволстваха, че Даниела се сърди на Мартин за целувки с други жени, щото това било нормално в това шоу?

Беше, но по същото време получаваше рози от всички🙂

# 1 175
Само си представям как лансират Косара след Ергенът тук и там по разни формати🤣😵💫😵💫😵💫
Или спирам да гледам, или сядам да уча Косарски език😜🙃 Някой в по- горно ниво 😉😉 да помага с превода.
Мноого тежко ми е с възприемане и разбиране на Косарски😄😄😄

# 1 176
Глупости, Косара. От истинската любов по-лесно няма Simple Smile

# 1 177
Няма нужда да преекспонирате, не става дума за затвор, а за особености на народопсихологията. При двама участващи (в прелюбодеяние, покупко-продажба на ....женска енергия Grinning и други морално укорими деяния,) виновна е само жената. И то основно според други жени.

Значи един дава заем пари на друг. Без значение пола. Вторият не ги връща и първият ги запорира.Кого да укорим в този случай? Или щом е жена, може и да не връща парите?

# 1 178
  • София
Адриана изпъква с класа – говори смислено, държи се достойно и не се впуска в дребнави заяждания. Винаги има какво да каже, без да крещи, без излишен драматизъм. За разлика от нея, Косара, Росица и Ферай оставят усещане за елементарност, дребна злоба и изкуствена поза. Грозновати не само външно, но и вътрешно. Адриана може и да не първа красавица, но държанието ѝ е човечно, премерено и достойно, а понякога точно това е, което прави човек наистина красив.

# 1 179
Косара... По правописните грешки ще я познаеш 😂

# 1 180
Леле какво се е случило с Косара, цялата се е подула, нахапана от комари и тези вежди нарисувани нагоре 😅

# 1 181
Ще й идва.👀

# 1 182
Адриана изпъква с класа – говори смислено, държи се достойно и не се впуска в дребнави заяждания. Винаги има какво да каже, без да крещи, без излишен драматизъм. За разлика от нея, Косара, Росица и Ферай оставят усещане за елементарност, дребна злоба и изкуствена поза. Грозновати не само външно, но и вътрешно. Адриана може и да не първа красавица, но държанието ѝ е човечно, премерено и достойно, а понякога точно това е, което прави човек наистина красив.
И има едно много хубаво качество - не унижава партньора си пред другите.

# 1 183
И от мен точки за Адриана в спора с Косара

# 1 184
Второто писмо ми остави сладко-кисел вкус Grinning.. първото писмо ме накра да продължавам да бъда себе си... ох знам, че се старае, но млако прекалява Васко.

Общи условия

Активация на акаунт