🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 100
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 185
Една, която не иска ли каза? Grinning

# 1 186
Леле какво се е случило с Косара, цялата се е подула, нахапана от комари и тези вежди нарисувани нагоре 😅
На едната краят сочи нагоре, на другата надолу.

# 1 187
Писмото на Росица ме кара да се срамувам... Не може една жена да се унижава така.

# 1 188
По листа на Ферай дали е имало отпечатъци от пръстчета, пипали луканка и сладоледче?

# 1 189
Роси се чувствала желана... кога бе мило момиче Flushed това девойче е абсолютно out of space и вече не ми е смешно, започва да ми е жал. То са четки, то е подмавзане, очаквам като го види да полегне по земята, че Васко да стъпва на меко

# 1 190
Самоуважение, Роси, самоуважение ти трябва, нищо не ти е показал още, мила...

# 1 191
# 1 192
Хубаво писмо от Роси.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Васил започна да се отпуска и ми става все по - симпатичен.

# 1 193
Леле, в кой свят живее Росица?! Сигурност ѝ давал... С поглед...
Ама разбира се, че пълното със суперлативи писмо ще му хареса 😁

# 1 194
  • Stockholm
Е, Роси избра най-правилната за бат Васко тактика. Четка, четка Joy

# 1 195
Оф, въобще да не ми ходи при Адито ако ще се връща при Козара.

# 1 196
Мило писмо от Роси, но към неправилния човек. Той пак си избра темерутските писания на Косара...

# 1 197
Сега пуснах тв-то, та не разбрах второто писмо на кое момиче е..

# 1 198
Аз пък друго си мисля - Атанска Бачорска, дето е първа дружка на Даниела как пък едно стори не качи в нейна защита, ни вопъл ни стон... що така? Не подкрепя ли женската и енергия ?!

Имаше статия нещо от рода на: Даниел живеел с мъж, а не с жена, защото тя искала да работи и да се доказва, ама нямало никакъв смисъл и сега си била само жена. Подкрепи я в някакви сторита, обяснявайки как темата за парите и подаръците все си била актуална и оттам нататък имаше за мъжки и женски енергии.

# 1 199
Е, Роси избра най-правилната за бат Васко тактика. Четка, четка Joy
Да, да и аз това си мислех. Малко и от на Данка мантрите и готово. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт