🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 118
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 200
Васил каза, че не иска да наранява една жена...Режисьорът го пита коя е тя. И той отговаря ''Още мисля''.
Въпреки всичко той май си иска мякащата Косара.
Росица много ме изумява с нещата, които си фантазира за Васил. А изглежда умно момиче. На какво се надява в последните дни? Бате Васо да се плесне по челото и да каже ''Лелееее, как не съм те срещнал досега!''
Поведението на майките не ми хареса. Сякаш всяка от тях искаше да пробута щерка си на Виктор. Все едно е последния мъж на света.

# 1 201
Васил е мазохист хаххаха...

# 1 202
"...освен, че и я е издържал"

А откъде е сигурно, че я е издържал. Хора бизнесмени дават пари за да могат други хора /приятели, близки, не е задължително любовници/ да започнат бизнес някакъв, може и съвместен, това е нормално в средата на предприемачите.
Хиляди фирми със съвместно участие на различни хора- всички ли са в любовни отношения помежду си. Знаете ли кой с какъв капитал участва, как са се разбрали, кой прибира печалбата, и не настъпват ли после финансови неразбирателства между тях.

Даниела сама си каза, че той е покривал всичките й нужди и разноски. На това не му ли се казва "издръжка" ? Отделно й е давал пари, която тя нямало какво да ги прави и решила да започне бизнес. Тя го каза, не аз.
Намесването на фирмени взаимоотношения в държавен и световен мащаб е неуместно. Даниела каза, че са се събрали, като любовна двойка !   Не са били само бизнес партньори, които са се скарали. Няма нужда да изопачаваме собствените й думи, за да бъде защитена и оправдавана.

# 1 203
Ферай такова писмо не може да напише, има помощ от сценаристите.

# 1 204
Адриана изпъква с класа – говори смислено, държи се достойно и не се впуска в дребнави заяждания. Винаги има какво да каже, без да крещи, без излишен драматизъм. За разлика от нея, Косара, Росица и Ферай оставят усещане за елементарност, дребна злоба и изкуствена поза. Грозновати не само външно, но и вътрешно. Адриана може и да не първа красавица, но държанието ѝ е човечно, премерено и достойно, а понякога точно това е, което прави човек наистина красив.
Плюс 1, но защо да не е хубава. По-хубава е от горните.

# 1 205
  • Stockholm
Атанаска е като Данка, но в мечтите на Данка Joy понеже  се задоми с богаташче Joy

# 1 206
Въобразявам ли си, или двете лели си приличат??

# 1 207
Жалко, че щерките им не се разбират така добре

Въобразявам ли си, или двете лели си приличат??

# 1 208
Типично за майките е да бутат щерките някой зет като мед и да ревнуват синовете си. Второто е по-малко валидно. Но първото е в 90% от случаите така.

# 1 209
Кои са двете лели?

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 21:06 от Zara73

# 1 210
Според мен Ади си е традиционна красавиця. Тя просто няма какво да си пипа. Хубави зъби, устни, чисто лице, нос, симетрия, коса, нисичка, слабичка. Просто излъчването 'и е на леля. Grinning

# 1 211

Майките имах предвид 😆

# 1 212
Според мен Ади си е традиционна красавиця. Тя просто няма какво да си пипа. Хубави зъби, устни, чисто лице, нос, симетрия, коса, нисичка, слабичка. Просто излъчването 'и е на леля. Grinning
Отделно се занимава с... Нищо. Така де, астрология. 😊

# 1 213
Отделно се занимава с... Нищо. Така де, астрология. 😊
Сега, аз вече очаквания за работа нямам от ергенките, че да ги сравнявам по това...Grinning

# 1 214
А защо не дойде майката на Даниела ?!

Общи условия

Активация на акаунт