🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 282
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 585
Евала Вики най- накрая е намерил отговори и е свалил граници😅 дочакахме този момент😅

# 586
Виксата чак днес прогледнал с двете очи.

# 587
Не знам и аз как може да е толкова смотан този Виктор. С всеки епизод дълбае още и още дъното… нямам търпение да приключи този сезон най-вече защото не мога да го понасям. То бива да не знаеш какво искаш/как да се изразяваш, ама неговото на нищо не прилича.
Толкова добре го заряза Бранимира накрая, че чак ѝ се изкефих за първи път. Този мъж е така объркан, че не знам как ще изгради истинска връзка някога. За мен той не харесва нито Любомира, нито Клаудия. Беше там само заради Бранимира, а сега гледаме заучени сценки с заучени фрази.

# 588
Изведнъж я видя Любка с 2те очи. Чисто съвпадение е, че когато всички други жени го зарязаха.

# 589
Виксата чак днес прогледнал с двете очи.
Не вЕрвам. Ще размисли след малко и пак ще почне да търси нещо си и да му трябва време.

# 590
Тия момичета  с писмата сега ще му изкарат керливите ризи на Васко.

# 591
То май нямаше нужда Мартин да казва нещо , надушиха го , че е въздух под налягане .

# 592
Ферай сама ли е разгадала Васил, много ми е интересно или Мартин и на нея й е помогнал, както на Косара? Надушвам неговият почерк.

# 593
Олее, хейт писма, а? Grinning Да си взима Ади, само с нея не е пълен бот, да ги оставя останалите ненормалници.

# 594
За Васил имах големи очаквания, а той толкова скучен и семпъл излезе, че добре, че беше Мартин да се запомни тоя сезон, пък макар и не винаги с добро. Поне беше забавен, а сега едвам го гледам.

# 595
Ферарито можело да пише. Ма що не е казала? А ние я мислихме за тъпа.

# 596
На Васко ладничко ли му е в басейна, много сдървено стои.
Щом Ферай и Косара, които го харесваха, се отдръпват, значи са прави в преценките си.

# 597
Еее, стига сте го критикували Виктор)))
По-добре ли е, че от 3 седмици гледаме семейство Марто- Дани Нагли?
"Семейството" може да си мисли, че са център и смисъл на "Ергена", но едва ли, ако ги нямаше "тъпите" Виктор и Васил, тъпото семейство щеше някой да ги гледа.

# 598
Какво й е обещал на Ферай, което не е изпълнил Васил? Честно казано, не знам защо е очаквала да ходи да я прегръща, след като се е разплакала след срещата с родителите й? Те не са гаджета, тя не му е фаворитка?! 🙄

# 599
Васко ще действа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт