🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 085
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 975
Даниела ще се опита да го накара да й плати задълженията с това, че този човек я заплашва.
Аз обаче също съм на мнение, че на Мартин почва леко да му светва, и лека полека да изчезва опиянението.

# 976
Според мен Мартин също си е направил проучване за участничките, след като се е срещнал с тях, и за това и не беше изненадан.

# 977
Значи, ако я набият , тя ще е виновна, а не този който я е набил (класически victim blaming).

Ако има ревнив бивш, проблемът пак е в нея? Явно не сте били с мъж ревнивец и не знаете до какви ужаси може да доведе това, Мартин е същият.

Ако обясни защо има запори, вие без да знаете и познавате бившия и цялата ситуация, 100% сте сигурни, че тя е виновна? А да, ако не говори за запорите си, пак е виновна.

И всичко това, защото има мнение по въроса какъв мъж иска да има до себе си и говори за женска енергия?

Живеете с разбирания от преди 100 години, феминизъм и демокрация, свобода на избора и словото са непонятни думи за този форум. Мъжът винаги е прав, а жената е лошата, дам... Дам!
Ако я набият, тя ще е виновна?
Това ли разбрахте от написаното, ама наистина? Намесвате свобода на словото, феминизъм, така на едро... Че и голям патос и енергия сте вложила в написаното, за съжаление нула разбиране.

# 978
Ех, сега трябва да жалим Даниела, че е разбрала по трудния начин (всъщност, тя не е разбрала, като гледам), че в тоя живот нищо не идва даром? Особено пък хилядарките? Или трябва да заклеймим мъжа, който съвсем резонно си е вързал гащите срещу поредната парцалана? Ако милионерите бяха толкова тъпи, колкото си мислите, както и дашни, въобще нямаше да са милионери.

Ама си мислете, че с енергия ще паднат милионите. Grinning

# 979
  • Обран бостан ;)
Коментар за вчерашния епизод на "Запознай се с нашите" (без Ал Пачино)
Беше ми интересен (с едно изключение).

Не бях изненадан от развитието на срещата между Вико и Люба. Е, малко преиграха на плажа, тоест можеха да седнат на по-удобно място от тези влажни скали, но явно режисьора си е казал тежката дума. "Сядайте и гледайте да не се удавите ако ви залее някоя по-голяма вълна. Медиците са наблизо, така че споко".
Повече от ясно беше, че ще прекарат заедно цялата нощ. Съдейки по това, колко щастливи изглеждаха и двамата, комарите не са им пречили чак толкова много. Wink

Писъмцата явно няма да са чак толкова любовни. Сихнроните на Косара ми прилчат повече на закани, ама толко си може женицата, момичето, извинете.

Ферай и тя взе да го анализира Васко - говорел това, което искали да чуят хората.
Глей са Ферайче, за да стане по близък с някоя жена, грубо казано да я опъне, един мъж трябва да говори точно това, което тя иска да чуе. Иначе не става. Анладън мъ ?

Честно, не знам защо повечето жени се държат все едно са единствени на света и каквото и да решат, трябва да стане на тяхното. Ако искат да са принцеси- да си стоят у тях и да командват мама и тате. Навън са никои.

Виж, Васко ме изненада. И преди бях писал, че Адри изкара емоциите му наяве, ама не очаквах да атакува така. Права е била баба ти Ади - ако не искаш да го целунеш, не е твоя. Е, този е от твоите Адри.
Може би не трябваше да слуша джентълмена, а мъжа, ама к'вот-такоа. Сещам се за вица за джентълмена и фермерката, ама няма да го пиша. Мързи ме. Wink

Мютнах (агейн) тримцата, дет' ще обсъждат как се виждат след 10 години.
Има един лаф - ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му за плановете си.
Ако искаш да разсмееш зрителите, разкажи им, че не си такава за каквато те мислят. 

Срещите на Вико с майките бяха най-интересното от епизода. Непринудени, земни жени, познават децата си добре. Вико се държа доста адекватно, имайки в предвид, че ги среща за пръв път на живо. Те също бяха на ниво. Не забелязах някоя да не го одобри, както и не забелязах излишни свръх очаквания спрямо него.

Срещите с щерките им, явно, ще са доста по-емоционални.
А Роси май ще нагъне яко Васко.
Ще поживеем, ще видим.

# 980
Горкият Виктор, отвори му се и второто око, ударен от гръм, заслепен от любов и красота. Но трябва да призная, че в този епизод Люба изглеждаше прилично. Освен ноктите разбира се. Добре де, как другите момичета успяват да поддържат приличен маникюр, а тази все едно ще грабне Виктор и ще отлети.
На ретро каката не й се отвори парашутът да се валидира подобаващо, колкото и да се увисва на врата на Васил, пак спа в барачката отделно. И в промото с какво задоволство оповести, че въпросът за целувката бил риторичен. Мале, пуснете сватбения марш.
Васил е много зле, пропускам го, че вече не ми е интересен.
Виктор все пак могъл да върже 5 приказки нормално в срещата с тъщите. Сигурно е от очилата.
Ферай, е тя си е Ферай. Колко хубаво било в началото с Васил, доообре.
Запорите на Даниела... Били фиктивни договори за заем, колкото любовникът да й помогне финансово в бизнеса. Доообре. Той законът си го е казал, ЧСИ също. Явно спонсорът е бил далновиден. Едно е да купиш кола на жена си на нейно име, друго е да й я ядеш като подарък, но за временно ползване. В случая възмездно. Но пък добре, че Мартин узна за това, макар да не се впечатли много.

# 981
Жалки защити на една продажна жена.
Ергените ни големи инати. Марто с Мартина химия, разбирателство той тича при Дана. Вико уж с лекота общува и се чувства себе си с Люба и до последно тича при Бранка, Васо уж всичко е наред с Ади и сега пак ще тича да я пита Косара дали го иска. Ама много неориентирани.
Joy

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 12:01 от *Амбър*

# 982
Не е балама Даниела и според мен не се цели само в парите на Мартин, а в дарена правна помощ и юридическа консултация за запорите си. Затова и той каза, че те не са проблем. Ерген юрист и майка нотариус биха били идеално средство за оправяне на бакиите й. Затова и тя спомена запорите, а Мартин не се впечатли отрицателно от признанието й.
Не вярвам Мартин да й брои пари, за да си изчисти проблемите, по-скоро би предприел действия да ги реши с правни похвати.
Еха, какво мило мнение

Балама е Даниела и още как. Да обясняваш пред цяла немалка бг аудитория как имаш заеми, но някак си, те са едни несправедливи, объркани, нечестно давани пари срещу женска енергия - кой ще се хване на това и Даниела ще му [о]стане симпатична.
Ние защо нямаме неплатени дългове за женската си енергия?

Мартин няма да седне да оправя дълговете на която и да е жена, а и изобщо на хората с пари такъв казус им прави огромно грозно впечатление.

Съгласна съм с някои от коментарите, че оттук насетне, емоционалната връзка се скъса, на Мартин му олекна и си започна играта: няма лошо със заемите, оправят се и тн. Аз ако бях на негово място, също щях да се държа джентълменски и лежерно, НО реално този мъж и един лев няма да даде. А колкото до нотариална помощ - даааа, ще и каже Данче, кажи това, кажи онова и ето - помощта под формата на съчувствие е налична.

Приключи тая връзка и може би сега остава да видим колко са приятелски настроени, любящи и душички един с друг Мартин и Даниелка, което много лесно се играе, когато няма чувства. Даже няма и да се скарат, ще видите.

# 983
Поне едно ми се изясни снощи - защо във всеки Надкаст се пита и отговаря за Роси, макар че тя на ранен етап изпадна от фаворитките. Ако Косара си тръгне, Роси отива на финал. Права, крива, тормозена или провокатор, накрая е финалист, а личните моми гордост на бащите си, махалата и вселената остават с почудата защо тя. Защо не те.

# 984
Роси може да прави козунаци.
Затуй тя. 🤣
Снощи видях, че Васил се усмихна. Усмихна се, хора!

# 985
Васил как я дръпна , аз и усетих синината на ръката😱

# 986
Не знам за вас, не мога да ви изчета толкова назад, но аз с лекота бих нарекла последните 2 седмици най-тъпите серии от всички сезони на Ергенът евър... Толкова скучно, толкова без интрига, толкова нагласени и повърхностни разговори, това хващане под ръка на всеки кадър. Алооо, сценаристите, режисьорите, за уволнение сте.

# 987
Забравих да изкоментирам Мартинчо - как категорично заяви, че Даниела, като е с него, нямала да има проблеми с бившия. Ама, като гледам какво сте изкарали за бившия, май Мартинчо  ще трябда да бяга или да му дава 120 к, за да отъвре Данка. Ама Мартинчо не е глупав, а и ми се вижда стиснат, та накрая, като тегли чертата, май ще прецени, че не му е много изгодно с Данка. Още не е разбрал колко дължи любимата му, затова се прави на ербап пред камерите. Като излезе и разбере сумата, едва ли ще е толкова отворен.

# 988
Васята много агресивно налази Адриана като я хвана за бицарата. Втората целувка повече се получи.
Майката на Клаудия малко се изхвърли, че дъщеря и цял живот страдала, щото била много красива и трябвало да се доказва.  Цял живот, тя е на 20години, тепърва ще се доказва, но определено не защото е много красива. Иначе жената си говореше заучените фрази тип Маг Маги, нали са колежки, казват каквото искаш да чуеш и малко общи приказки.
Даниела "блесна" с интелект и фиктивни договори в национален ефир. Добре че не живеем в нормална държава, пак ще отърве кожата.

# 989
Много мило ☺

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт