🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 184
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 270
Васил и Косара много се харесват взаимно. Мразела го Косара 😀?

# 271
Чудя се в НАТФИЗ толкова ли няма няколко студентчета, които срещу минимален хонорар да се съгласят да участват в следващият ерген. Така, хем те ще вземат някой лев и ще отидат на безплатна почивка, хем ние ще гледаме най-после едно  що-годе прилично шоу,защото вече отдавна никой не вярва,че в това предаване влизат едни хора да търсят любовта на живота си.С един куршум, няколко заека! Замислете се, господин продуцент!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:57 от Lady A

# 272
  • София
О, Боже, бижутерски даЖби!!
Верно му буйстват мислите.

# 273
  • somewhere over the rainbow
A с Ади какво може да се получи... Да си плетат на една кука новата й блузка, че в София студено, докато му прави натална карта.
С провинциалния си вайб, може да му продаде една баничка в някоя местна закусвалня.

Айде пак за пръстена...

# 274
Аз наченах бурканче с течен шоколад... Депресия ми докараха тия!

# 275
Много скучен епизод, чак заспивам.

# 276
Гледам със забавяне, защото прескачам рекламите, но съм тъкмо като Клаудия заяви на Виктор, че ще изчака до церемонията.
Тази Клаудия само на мен ли ми е мега досадна и "тежка" цял сезон, то не бяха фасони, не бяха изисквания това не ѝ било достатъчно, онова не ѝ било достатъчно и хей, озова се на финал.
Виктор е бая смотан, но със сигурност го е видяла по-рано и въпреки това остана да му мутрее насреща, та той ли е крив или тя?

# 277
Така като гледам, Викторио никоя не харесва достатъчно. То си беше ясно, че той иска Бранимира.
Всички други са му ерзац. Може и сам да си тръгне накрая, ама едва ли. Все ще избере някоя, заради продуцента.

# 278
На тази среща Виктор отсвири Любомира. Клаудия е в акъла му и толкоз. Ако се насили от вини да остане с Люба, то ще е много тежко. Мисля си, че Клаудия ще напусне с презумпцията, че каквото има да се случва то ще се случи навън.

# 279
И аз си изчистих апартамента, докато върви това. А последния рекламен блок беше толкова дълъг, че успях и да си сготвя на бързо.

# 280
  • София /Абсурдистан
Костюмчето на Бубка е… майко мила. И на среща е облечена с него, и на вечеря, и на закуска…

# 281
Гледам със забавяне, защото прескачам рекламите, но съм тъкмо като Клаудия заяви на Виктор, че ще изчака до церемонията.
Тази Клаудия само на мен ли ми е мега досадна и "тежка" цял сезон, то не бяха фасони, не бяха изисквания това не ѝ било достатъчно, онова не ѝ било достатъчно и хей, озова се на финал.
Виктор е бая смотан, но със сигурност го е видяла по-рано и въпреки това остана да му мутрее насреща, та той ли е крив или тя?
Ами, той защото е смотан, и затова Клаудия си позволява да му прави такива номерца и фасони. Ако беше някой Евгени, досега щеше да я е изхвърлил като мръсно коте Grinning Досадно мрънкало е Клаудия, същата като Косара.

# 282
Минах аз на алкохолно смуЧи...

# 283
Господин “Ши ма обидиш” сега е допълнен от господин “Ши та гоня”.

Тета, почерпи де, к’во се стискаш?

# 284
Минах аз на алкохолно смуЧи...
След второто винце всичко става интересно. Тея съвсем се излагат - сафари без крокодили, сега гривни правят. Елате във Варна бе - ще ви повозят с корабче, по-интересничко ще е. После ще ви заведат в една ескейп стая, там има такива пъзели... Догодина пак ли ще са в тая скучнотия?

Общи условия

Активация на акаунт