🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 221
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 300
Любка верно се е облякла като някоя бедна севернокорейка.

# 301
Какво означава бижутерски дажби?
Че прави бижута монотонно.

# 302
На Косара роклята е малко под напрежение в областта на корема. Но правя утоворката, че не съм моден дизайнер.
Нямаше да мога да изтърпя Ади, ако съм на мястото на Васил. Адски е превзета.

# 303
Какво означава бижутерски дажби?
Не питай... нещо като чичковите червенотиквеничковчета или инжектопляктор за перифондация на хипокрокотигроабрагадабра и дълбоководни магадуди.

# 304
Ако ѝ изпили ноктите, ще е баш интересно.
Да взема да подредя и гардероба, а?

# 305
Този епизод ми е добър като за цяло предаване, много искрени бяха всички, чак се впечатлих Sweat Smile

# 306
Във фермата имаше сегмент - занаяти. Правене на шапки, шевици и т.н. Давам идея за други много интересни срещи.

# 307
  • Stockholm
Скука е тази среща между Виксата и Любка. Брани си беше неговата тръпка.
Васил най-харесва Косара. И на двамата им се искаше 24 часова среща.
Третата двойка искам да коментирам, но нямам желание Joy Изглеждат като статисти. Мартин- проскубан петел сред кокошки.

# 308
  • София /Абсурдистан
Там не им ли осигуряват фризьор, маникюристка и други такива работи. Погледнах в близък план и ноктите на Данка са за поддръжка, а и на други момичета също. Вероятно нямат условия за това.

# 309
Любка верно се е облякла като някоя бедна севернокорейка.

Как награбИ гривната...Sweat Smile
Виктор вика, ама чакай сега де, да я почукам малко. Уж. Ама той да й я сложи все пак...Оххх, никакъв финес, никаква женственост у тази Любомира.

# 310
Росица фестивална пеперуда? Защото отишла на един фестивал, на който всеки би се изкефил да присъства??

Роси няма да остави този си живот, който има, заради Васил или някой като него. Това не е критика към нея.

А Ферай - беше казала, че Васил няма как да има пари, защото е с часовник Тисо... хич не е Даниела, за което не се иска акъл

# 311
Ако Мартин беше подарил такава гривна на Данка щеше да получи един ритник😅

# 312
Много гадно ще прозвучи, ама гледам я с това костюмчИ, тия нокти, тая коса, това лице и се питам... Днес дали се е сетила да се изкъпе.

# 313
  • София /Абсурдистан
Ако Мартин беше подарил такава гривна на Данка щеше да получи един ритник😅
Данка е над нещата Joy

# 314
  • София
Може би дарби мислеше, че казва. Аз пък нямам против да си ходят с обикновените дрехи. Това ми харесва в този сезон - животът не е коктейли, фризьори и гримьори нон-стоп. Нека се видят натурални.

Общи условия

Активация на акаунт