🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 417
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 480
Между другото в спойлерната тема писаха, че имало задкулисни изпълнения между Мартин и Клаудия. Не знам доколко е вярно ама сякаш те двамата са най-загорели та може и да са си помогнали малко.

# 481
Понеже не съм гледала срещите в София и първите епизоди, и искам да попитам, показали ли са, че Виктор и Любомира се познават отдавна. Направи ми впечатление,че Виктор ѝ е харесал снимки отпреди година  и нещо в Инстаграм.
Не.
Значи играят театър.

# 482
Никакво привличане не виждам от страна на Виктор към Клаудия, освен сексуално. А и то какво други привличане да имаш към жена, която пред 10 камери те хваща на неподходящи за излъчване в праимтаийм места. Обвинява Любомира в токсичност, а всъщност точно тя вчера подробно го накара да и обясни какво е имал предвид с всяка реплика, която е казал. Наистина не знам Виктор как я издържа. Вчера на вечерята той и каза истината, тя наистина беше най-добре да си тръгне, но предполагам вече са били качили майка и в самолета.

# 483
Вчерашния епизод беше много тегав за гледане. 

Онази гьонсурат-ка Клаудия не стига, че вкисна 24-часовата среща с тъпото си настроение, ами се държа и като зла лелка от детска градина. „Решавай вече!“. Ами, плаши го, толкова ли не разбира? А, ако той се осифери и ѝ каже „А ма, я се пОгледни в огледалото! Ако искам ще ти пусна“, по-добре ли ще е? Виктор има  нужда от терапия или да се приеме, ако има друга сексуалност или да смени подхода към жените.

Мартин не може да диша Васил. Не мисля, че би свалял Косара по време на формата. Друг му е сценарият. В София може и да се е пробвал.
Попита Даниела „Ние искаме ли Ферай да е с Васил?“. Има си някаква неприязън към него.

Самият Васил толкова се е съгласявал с мнението на всяка една, че те не са разбрали той какво мисли по зададените въпроси. Ако е имало разговори за пътешествия, филми, архитектура щяха да са ни ги показали.
Срещата във водния парк явно им беше приятна, но Ади пак предОбри с нейното лелчинско възторгване.

# 484
Довечера пак ще е досадно  - сега пък Виктор с майките. Защо е необходимо и това? Нямат милост към Виктор от предаването, но той е неспасяем.

Това си е част от предаването. Обаче се чудя защо мамини на Даниела и на Мартин не дойдоха, след като двамата официално се валидираха вече. Трябваше да има среща със сватовете - да си видят новите зет и снаха, да пият по 1 блага ракия дет се вика, да им пуснат да изиграят едно хоро на "Мома се с рода прощава" под звуците на ромски оркестър Grinning

# 485
Не знам какво сексуално привличане виждате между Клаудия и Вико, къде гооо? Като учителката с провинения ученик, тя го гледа лошо и мъмри, той се потва и оправдава. Идилия и кекс струи отвсякъде. Rolling Eyes Joy

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 13:55 от *Амбър*

# 486
Не знам какво сексуално привличане виждате между Клаудия и Вико, къде гооо? Като учителката с провинения ученик, тя го гледа лошо и мъмри, той- се потва и оправдава. Идилия и секс струи отвсякъде. Rolling Eyes Joy

И аз не го виждам това прословуто привличане. Виждам една загоряла Клаудия, която гледа Виктор, както жена на диета гледа бурканче с Нутела и един уплашен Виктор, който се чуди, къде да се скрие, за да не го валидират против волята му.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 16:55 от Lady Cassiopeia Duval

# 487
Аз не виждам абсолютно никакво сексуално привличане между Виктор и която и да е от жените. Или ги гледа с тих ужас , или с неприкрита злоба.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 13:16 от Labubu8

# 488
По повод начинът, по който се обличат, снощи за Любка много ме размя един коментар от мъж във фб, че се е облякла все едно ще ходи да си взима пенсията от пощата. Joy
Защо така? Сега гледам са доста аткуални костюмчетата с елеци и къси панталони. Отделно от това, цветът й отиваше на очите. Че й стои "като на закачалка" е друг въпрос, но така я предпочитам, пред разгърдените плажни роклички, под които висят кожи вместо гърди.

# 489
  • София
И за мен там няма никакво привличане, не знам защо само за това говореха и как са го усетили. Виктор не е привлечен от никоя от двете, сигурно си мисли за Бранка.

# 490
В един от епизодите стана ясно, че Виктор е харесвал снимки на Любомира, и я е последвал, а тя дори не е знаела кой е.  И дори не е знаела, че той е ергенът. Била учудена, имаше нещо такова.

# 491
Както някой каза, добре, че не отиде Косара на срещата в аквапарка, да вкисне цялата работа с претенции. Много е дразнеща Косара, видя, че вече не е на всяка цена на първо място за Васил и изведнъж сто кусура му намери.
Така и не видяхме какво е прословутото нещо, което предлага, ама разговора с нея най-трудно върви.
Мартин пък беше жалък. Не може да приеме, че тя не отиде в неговия лагер и нарежда Васил и само Мартин е алфа. Да се знае!
Виктор какво да прави горкият, като и двете не ги харесва достатъчно. Избраницата му си тръгна и оттам нататък не е ясно за него, защото е насилено, не му идва съвсем отвътре, затова е и толкова омотан в обяснения
Дано ако има друг сезон, ни спестят Маги. Ние се надявахме Наум да махнат, те докараха и бармана и Маги и вече да не знаем кой ни дразни най-много...

# 492
В един от епизодите стана ясно, че Виктор е харесвал снимки на Любомира, и я е последвал, а тя дори не е знаела кой е.  И дори не е знаела, че той е ергенът. Била учудена, имаше нещо такова.
SatisfiedSatisfiedSatisfied Приказки под шипковия храст.
Всички бръмчат по едни и същи фитнеси и заведения. Елвира и Бранимира работили в едно заведение, Синтия по някакво бижу разпознала Бранимира...

# 493
Мен много лошо впечатление ми направи Мартин първо говори против Виктор, после Васил. Сигурно иска да излезе от шоуто като единствения направил избор. То пък един избор 🤷‍♀️

# 494
Защо така? Сега гледам са доста аткуални костюмчетата с елеци и къси панталони.

Те са актуални, наистина, но на мен лично са ми много грозни. Както вчера мъжът ми каза - дрехи за млади бабки.

Общи условия

Активация на акаунт