🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 389
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 510
Клаудито е с интересна външност, става за актриса , само да имаше театрална “дажба” (Бел. Прев.ВикитУ)😆

# 511
Даниела за мен е взела пари от господина с т.нар запис на заповед.
Явно не е бил толкова тъп и си е опекъл работата.
Явно и самата Даниела не е толкова хитра, за колкото се представя.

# 512
Щом има запор на сметки, значи сметки има, а дали ще влиза нещо в тях, поради запора е друг въпрос. Мисля, че запорът беше на сметка на фирмата на Даниела. Очевидно дружеството е задлъжняло към някого, защо и как не ме интересува.
Обаче аз продължавам да се чудя на Клаудия. Тя знаела какво представлява и не, нямало да приеме да я подценяват. Ами хубаво, ама 1: натискаш се недодялано и вулгарно на мъж, защото си "жена пожар" - слух, който сама пусна за себе си и всички повярваха колко е сексуална, както колко АМ е интелигентна или Мартин е богат, 2: Виктор ти казва, че искал да прекара деня с теб най-вече без интимност, но продължаваш да тропаш с краче, че ако не консумирате на момента отношенията не било истинско, 3: Виктор ти казва, че не те харесва, както харесва Любомира, т.е. евентуално само би си легнал с теб ако му опрат пистолет в челото и ти оставаш, 4: Виктор ти казва в прав текст, че ако Бранимира беше там, ти си аут и на фона на всички тези "комплименти", ти -жената с достойнство и знаеща собствената си цена, оставаш в предаването да играеш 10-та цигулка, че и пращаш мама при него.
Люба е същата - ще си тръгна, да знаеш. А, не чакай, ще ти дам шанс, нищо, че ме изложи и ме отсвири заради Бранимира и ми каза да си търся  любовта другаде.
Чудни моми за още по-чуден момък. Да си се вземат дружно тримата - едната ще го държи за ръка, другата ще го държи другаде, а той барем захаресва слабия пол.

Даниела за мен е взела пари от господина с т.нар запис на заповед.
Явно не е бил толкова тъп и си е опекъл работата.
Явно и самата Даниела не е толкова хитра, за колкото се представя.
Записът на заповед е само едно от възможните несъдебни изпълнителни основания. Тук всички гадаят по картинка, което не е здравословно, нито юридически обосновано.

Клаудито е с интересна външност, става за актриса , само да имаше театрална “дажба” (Бел. Прев.ВикитУ)😆
Има вайб ала Касиел Ноа Ашер.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 14:29 от FreakOnALeash

# 513
Виктор пак ли не е взел решение...??!
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣
При Виктор решението му ще е на база, коя последна го е накарала да се чувства виновен.
Да се редуват Люба и Клаудия и която изтегли късата клечка да е предпоследна в обвиненията, гори.

# 514
Относно дрехите на момичетата: в предните сезони имаха гардероб и роклите за церемониите им бяха осигурени. Мисля, че и по срещите, ако поискат можеше да им се осигурят дрехи (помня някаква драма с Валерия миналия сезон и някаква дреха дето не искаше да я носи). Този сезон няма бюджет за дрехи и те си носят всичко от България. Не знам за вас, но аз парти дрешки за 10 церемонии и поне още толкова партита нямам. Нищо чудно да са хукнали към евтините магазини да накупят някакви парцалки.

# 515
Виктор нямал привличане сексуално към Любка..ма друго било там...кое бе, Викторе.. какво иваш към Любката...казвай че се потнах дважди...
Клюкарят си заедно за другите.

# 516
  • София
Като цяло дрехите, с които се облича Любомира, са или големи или лошо скроени. Костюмчето поне й стои добре.

# 517
В промото за днешния епизод се видя откъде е "вкусът" на Любомира и липсата на стил.

# 518
Може би заради това е с червена коса , наистина много прилича на К.Н. Ашер, но все пак има и достатъчно индивидуалност.

# 519
FreakOnALeash, според мен Виктор не харесва жени.
Кой нормален млад мъж, без ангажименти и скрити цели, ще избере жена, към която няма привличане (Люба) пред тази, към която има (уж) (Клаудия)?
Към Люба имало друго. Какво? Следобедна дрямка в детската градина?

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 17:21 от Linda*kiss

# 520
  • София
Може да харесва жени, но не намира "своята" сред тези във формата. Много ми е скучен Викиту. А толкова много време им (разговорите с Клаудия) отделиха във вчерашния епизод!

# 521
Мислих си, че тази седмица, пък и следваща, само ще си седя и ще гледам, кой, дали и кога ще включи на режим "...и почвам да бЕгам, бате!" Smiley

Обаче уви, не пропуснаха да докарат майките. Най-труден за износване ми е този сегмент. Ще ги разградят после на молекули, горките хора Frowning1

# 522
Алоу, много игриви членове и членки тук днес. Ама това да не ви еТиндър, бе джанъм!

# 523
  • Out of the Mix
Алоу, много игриви членове и членки тук днес. Ама това да не ви еТиндър, бе джанъм!
JoyJoy
Къде са, къде е партито на сингълите, eргенките, че не смогвам? Laughing

# 524
Виктор нито иска, нито е готов за сериозна връзка. Хубавото е, че той до някъде го осъзнава и казва, че трябва да работи върху себе си. На мен проблемът ми е, защо изобщо е избран да е Ерген. Само от един разговор с него може да се разбере, че той не става за този пост. Нали новият продуцент уж искал истински и сериозни отношения, на Виктор ли ще разчита за това?

Общи условия

Активация на акаунт