🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 318
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 735
Докато закусваха и Виктор си каканижеше глупостите как уж се чувства прекрасно, физиономията му говореше точно обратното и през цялото време говореше с наведена глава и поглед в масата. И за лъжец не става.

Обаче на мен пък ми е много интересно дали Мартин и Даниелка правиха кекс. Нещо много подозрително мълчание откъм този сюжет. Някой?

# 736
Васето казвал ли е някога нещо напреко на някоя девойка? Simple Smile
"Ъхъ", "Добре", "Да", "Радвам се".. с това се изчерпва горе-долу речниковия запас

# 737
  • here and now
Изобщо не мисля, че спят в една спалня.

# 738
Оххх, криндж било Виктор-Буба, а тези тук?! Рецитират си репликите без грам колебание, по-достоверни не ми изглеждат, ама хич! Голямо плямпало е Адриана.

# 739
Тези пък (Виктор и Любомира)! Вече два месеца се мятат насам-натам, пък се чудят дали да правят кекс. Естествено, че вече им е време. Аз правих кекс с мъжа ми на първата среща и така вече...20 години заедно. Тръгнеш ли много-много да го мислиш (а, добре, че сега Любомира точно това каза), работата ще отиде в киреча. Така че, да скачат веднага в завивките и квот-такова.
Е те щяха и не само те, ако не ги даваха по ТВ. Ако нямаше камери, драмата щеше да е той с кои е спал, а не с кои се е целувал...

# 740
Не са. Даниела си има принципи. Секс след брака
Ади ми е анти. Прекалено му се навира

# 741
Поредният тъпанар.Уж трима ергени...поне единия да ставаше.Тримата борсуци или тримата глупаци...

# 742
Васил и Ади си правят смуЧита на люлката Stuck Out Tongue Closed EyesSmile

# 743
На Виктор му трябва да влезне мама Светла, не майките на Люба и Клаудия. Joy

# 744
Да обядваме...вкъщи.

# 745
На Люба очите са много хубав цвят. И е с хубави дрехи днес.

# 746
  • Out of the Mix
Хайде... JoySmile

Напевно-рециталният-завоелирано-ехиден тон и гласец на Даца мега дразни.

# 747
На Люба очите са много хубав цвят. И е с хубави дрехи днес.

Ми не..не ми е хубава изобщЕ...

# 748
Много са сладки Ади и Васко. Не знам защо не виждате химия, при мен и моят мъж целувки още са по- зле😅

# 749
Васил: “Много ми е хубаво. А на теб?”
Ади: “И на мен. А на теб?”
Васил: “И на мен.”

Две минути по-късно, Васил на синхрон: “Много ми беше хубаво.” 🙄

Толкова интересен разговор - единствената по-забавна за гледане е Маги. А, ето я.

Общи условия

Активация на акаунт