🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 260
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 795
Ако е истина това, което разказа за запорите, а съм склонна да вярвам, защото инфото може да се провери, съвсем е възможно да казва по-голямата част от истината. За да ѝ даде този пари, при очевидния ѝ умствен и бизнес капацитет, е бил наясно, че ѝ ги подарява и възвращаемост няма да види. “Дай си ми ги сега” си е отмъщение в стил “Сега ще видиш”.

# 796
  • here and now
На Данчето енергията и акълът не са ѝ стигнали да оформят сумата, като дарение. Плаща им 5-10% данък и си живее живота...
Но пък акъл раздава от екрана...

# 797
Ако бившият на Даниела я е тормозил след раздялата, защото не е приел нейното "не", това е отвратително и подсъдно. Но че парите му, 120 хиляди лева, вече не са били на нейно разположение, не виждам нищо по-нормално от това. Това ли е курвенски номер?

# 798
Айде бе, как пък няма да си поискам обратно 100 000, като ме зарежат. Пък нека съм отмъстителна и дребнава. :д

# 799
  • София
На Дайми как може да ѝ хрумне, че някой ще ѝ дава сериозни суми пари ей така безвъзмездно Joy Не е ли чувала за сестриците, които баровците ги  оставят голи и боси навън, прибирайки си всичко дадено, когато им се наситят, когато преминат възрастовата граница или когато просто се появи друга. Какво ужасно унижение, а Момичето за 60 хиляди назаем  продължава да върви по същия път.
Аз знам за история, където чичкото е накарал екс държанката си да си свали дори силикона, който ѝ е подарил, страшна гавра си правят с подобен тип жени. Именно затова за мен е важно една жена да има уважение, да се развива, да има план Б, да инвестира в себе си и най-вече в образование, в бъдеще и да е сигурна, че каквото и да стане в живота ѝ, ще може да се оправи сама.

# 800
Не гледам, ама по коментарите ви съдя, че Даниела се прави на улава или удобно пропуска нещо от историята как се е обзавела със запор.
Без документи няма как да я подведе под отговорност, може въпросните "договори" да не са били толкова фиктивни или най-малкото да е подписала запис на заповед, отчаяна в желанието си да вземе някой немъчен лев. Отвратителна е.

# 801
И като й дал да подпише заем, този ми ти бизнесмен откъде мисли, че ще му ги върне?

# 802
Е, тя все някога трябва да си отвори банкова сметка, нали бизнеси върви? Ето, един балък, като Марто, ще му ги плати, за да спаси Пепеляшка. :д

# 803
Колко висока е Данка, че на диванчето седеше на пръсти? Rolling Eyes Или това просто е поредната позичка за пред камера?

# 804
Даниела "опарила се", ама поука не си взела. Пак търси, кой да я издържа, че някой ѝ е длъжен...

# 805
Ами намерила си го е Даниела, взела 100 бона ама му казва "не".
Няма не в такъв тип отношения, човека си е платил за нея.

# 806
Това с парите срещу договор за заем е същото като едно време,когато мутрите подарявали коли на държанките си,но колите не са били на името на жената, а или на фирма или на самата мутра. След раздялата- на ти си куклите, дай си ми парцалките!  Та и тук е същото - ето ти тука едни пари да си поиграеш на бизнес дама,но ми подпиши договорче, че после като се наиграем да си върна всички парички обратно! С две думи- негови са си, взел си ги е!

# 807
  • # супернатурална #
И като й дал да подпише заем, този ми ти бизнесмен откъде мисли, че ще му ги върне?
Ползва го за шантаж и за отмъщение. Ясно му е, че не може да и вземе "бесите цървули", ма ей така, да и е гадно.
Някои мъже стават големи гадняри като ги зарежеш. Наблюдавала съм го и при бивши съпрузи, дори и при наличие на деца.

# 808
Ще захлеби с книгите, бе! Ще се превърне в една Дж.К.Роулинг!
И що да не е гадняр като го е зарязала? Схванал е, че всичко е било докато му вземе парите и айде, чао. Ха, да не яде доматите с колците чичито, нищо че прилича на Остин Пауърс.

# 809
  • Out of the Mix
Не е мислил откъде.
Това му е била "застраховката" да я държи.
Затова и със "Запис на заповед".

Недейте изтипосвайте ЕГН-та така, хора...

Kви са ти никове с по 2-3 мнения "детективи".

Кажете просто "чичо Митко", като вуйчо Ваньо.

Общи условия

Активация на акаунт