🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 299
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 780
По-нормално ми се струва от това да заявяваш как си ударила момиче в корема .😬
А кой беше този бивш?

# 781
Ааа, благодаря ви, оправях детето за сън и не чух хубаво. Еми то ако е истина и този я е поизмамил - казал да й подарява, да си харчи, да се прави на щедър и после бам, дай си ми парите.

# 782
  • София
Ако трябва да опиша днешния епизод - монотонен, скучен, безинтересен.. ненужен почти. Не знам, нищо интересно, никаква динамика, нищо истинско не виждам, разочарование.

# 783
Е, наистина ли очаквате пред камери и знаейки, че ги излъчват в прайм тайма да се награбят, както вие с мъжете ви? 🙄

# 784
Бай Марто чу историята за запора и усети нов полъх от женската ѝ енергия. Като разбере сумата още по-мощно ще я усети. В спалнята явно не си говорят.
Интересно защо дългогодишното ѝ гадже не е усетил тази енергия, та да ѝ помогне да се отърве от проблемите и да заживеят щастливо.

# 785
Ааа, благодаря ви, оправях детето за сън и не чух хубаво. Еми то ако е истина и този я е поизмамил - казал да й подарява, да си харчи, да се прави на щедър и после бам, дай си ми парите.
Абе това с парите, добре. Да не каже ,, айде тури силикона на масата,, Stuck Out Tongue Winking Eye

# 786
  • # супернатурална #
Може да съм наивна, но на мен си ми харесва двойката  и намирам чувствата им за искрени. На Мартин по-дълбоки. Но ако наистина е мъжът, за който се представя, не виждам защо и той да не вдъхне подобни на Даниела.
Този, за когото разказвае направил  абсолютно к%$венски номер.

# 787
А то по какъв начин й е дал толкова пари, че да може да я запорира след това - нали някакъв документ трябва да има и да е подписала, защо се чуди после?

И аз това се чудя, как доказва че й ги е дал, ако няма документи? От нейните думи останах с впечатление че ги е давал така, на ръка, без нищо.
Има документи. Няма откъде да извади произход на парите пред банката, това обясни тя, затова са документите за заем.

# 788
  • Stockholm
На Дайми как може да ѝ хрумне, че някой ще ѝ дава сериозни суми пари ей така безвъзмездно Joy Не е ли чувала за сестриците, които баровците ги  оставят голи и боси навън, прибирайки си всичко дадено, когато им се наситят, когато преминат възрастовата граница или когато просто се появи друга. Какво ужасно унижение, а Момичето за 60 хиляди назаем  продължава да върви по същия път.

# 789
  • София
Мартин и Маги биха били хубава двойка.
Нее, Маги и Васил 😉

# 790
А то по какъв начин й е дал толкова пари, че да може да я запорира след това - нали някакъв документ трябва да има и да е подписала, защо се чуди после?

Тя каза, че е подписала договори за заем ! Тази Даниела е голяма актриса, много ме разсмива с тия индийски филми ! Заемите били фиктивни ! Joy

# 791
Не разбирам как може да заявиш без всякакво притеснение,  че са ти давали пари. То е най-нормалното нещо на света, да си държанка. Може би аз вече не го разбирам този свят, одъртявам...
и аз това си мислех, докато я слушам как спокойно го обясни.

# 792
Не ми се стори достоверна тази история на Дани

# 793
  • Out of the Mix
Ебаси, аз съм впечатлена, Даниела даже след запори и заплахи не е разбрала, че и най-тъпият милионер не дава пари без да получава нещо Grinning
Смотоляви нещо, но ние не й вярваме на обясненията. Smile
Е, надява се Мартин да си "затваря очите".

Марто и Данка 100 % са правили секс !
По какво разбра? Joy
Че се гледат, като лисунгери?

# 794
Договорите фиктивни...ма парите реални Joy

Общи условия

Активация на акаунт