🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 288
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 840
На майката на Любомира не и понася жегата, потнала се е като Васко, другите вече имат тренинг, не им личи толкова.

# 841
А сигурни ли сме, че е той? Защото има и ЧСИ със същите имена
И аз това се запитах. И дали е семеен спонсора също.
Ами... ЧСИ с това име (от Ст. Загора) писах, че се споменава във връзка със запорите на Данка, но тук извадиха този човек, за когото подобно твърдение би било клевета и то от голям мащаб, ако няма нищо общо...

# 842
И аз видях в Апис, че е същият Димитър с проект Еремия. Б*си. Че той е толкова с акъла си и проектите си. Допускам, че или задължението е продадено на неговата фирма, или документално е минало през нея просто. Наистина не мисля, че Димитър има каквито и да е допирни точки с жена като Даниела.

Не търсете бизнес логика или технологична съвместимост между него и Даниела. Целта му не е била да имат творческо бъдеще - искал е просто да я вкара в разход, който ако са във връзка - той ще ѝ прости и няма да предприема правни действия. Тоест да я води на каишка и тя да не смее да му се дърпа.

120 К не са му проблем.

# 843
Кой дава назаем пари на очевидно глупава девойка, която никога не е работила квалифицирана работа или поне да е завъртяла някаква търговийка? Ясно е, че не са били назаем при нулев шанс да си ги върне.

Аз ти казвам че такива и обувките си вземат обратно..ти продължаваш ....ами ок..ама не е така...Simple Smile

# 844
А сигурни ли сме, че е той? Защото има и ЧСИ със същите имена
И аз го видях този ЧСИ, но той работи в град Казанлък. Няма логика.

# 845
Тъщите са готини, дъщерите навити, момчето е хубаво... ама не знае какво иска. Тук трябва поне Оскар Уайлд да се намеси.

# 846
  • Stockholm
За пръв път го виждам този човечец и вярвам, че е интелигентен, но има си байчо и тъмни страни явно Joy

# 847
Ама той я издържал и отделно и дал 100 хиляди, джобни, които тя нямала какво да прави и решила, че ще отваря бизнес...

# 848
Този човек има интелигентно излъчване баш с Дана ли се е занимавал пък и тормозил. И ако е женен и е било тайна досега отиде му семейството. А пък нея не я чака нищо добро.
Майките големи лели, иначе приятни.

# 849
Абе и аз съм го засичала, хич не изглежда глупав, не знам как се е излъгал :д

# 850
Тя е подписала договор за заем, ама не трябвало да го връща. Ами като вземаш заем се връща, че и лихви има. Това, че ти е любовник не означава, че документа е фиктивен. Как ще си слагаш подписа и ше вярваш, че е фиктивно. Много е проста тази жена. Така една моя роднина се сдоби с фирма и я съдеха за източване на ддс, понежв любовника я е открил на нейно име докато имаха връзка. Ами то като подписваш такива неща ти носиш наказателна отговорност. В тия неща няма любов, няма чувства. Опарила се е, но акъл пак няма да и дойде на Даца.

# 851
Попитах съпруга ми, който е IT дали познава господина от снимките набеден за бивш на Рупецова. Потвърди - има сериозен бизнес и добро име в средите. Успял е и никак не е глупак - напротив. Изобщо не повярва, че такъв човек ще се занимава с подобен тип дама.
И аз честно казано се съмнявам.

# 852
Майката на Люба е симпатична жена. Говори разумно и възпитано.

# 853
Инфо за бащата на Синтия има достатъчно в нета, но синтезирано - живяла е в чужбина, защото са го екстрадирали от България през 2001 г. Причината - участие в ОПГ /организирана престъпна група/, занимаваща се с контрабанда, наркотрафик, оръжие и т.н. И не са клевети, а становище на тогавашния началник на НСС. В групата са били грузинци, за тях са подозирали, че организират покушение срещу Едуард Шеварнадзе при посещението му в Бг. В същата тази група е бил и зет на Фатик /съпруг на сестра му/.
С течение на времето  тези грузинци се завръщат в страната ни, и постепенно легализират бизнеса си, така че сега се водят легално пребиваващи бизнесмени.
Това е най-общо казано, има достатъчно статии.
Виж ти откъде “високият” стандарт и поведението на биячка на Синтия. Че тя чак се и похвали със стандарта си… Абсурдистан.

# 854
Кой дава назаем пари на очевидно глупава девойка, която никога не е работила квалифицирана работа или поне да е завъртяла някаква търговийка? Ясно е, че не са били назаем при нулев шанс да си ги върне.

Аз ти казвам че такива и обувките си вземат обратно..ти продължаваш ....ами ок..ама не е така...Simple Smile

Абе аз знам, че така става, ама това не значи, че той видиш ли назаем ѝ ги е дал, защото е вярвал в светлото бизнес начинание.

Иначе да, взел си е, каквото ѝ е дал. Някои и парцалките с грозните лога си взимат.

Общи условия

Активация на акаунт