🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 349
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 825
Това с парите срещу договор за заем е същото като едно време,когато мутрите подарявали коли на държанките си,но колите не са били на името на жената, а или на фирма или на самата мутра. След раздялата- на ти си куклите, дай си ми парцалките!  Та и тук е същото - ето ти тука едни пари да си поиграеш на бизнес дама,но ми подпиши договорче, че после като се наиграем да си върна всички парички обратно! С две думи- негови са си, взел си ги е!

Това не е било едно време, и сега си е така.

# 826
Виктор може да е неадекватен с младите жени, но си е точно на място с майките им. Супер кротък, възпитан, разбиращ, да го ощипеш по бузките. Чувства се на място момчето. И двете майки ми харесват, интелигентни и свястни жени изглеждат.

# 827
За добро или лошо, ама то лоша реклама няма, утре ще гръмнат жълтите медии, да пишат за човека, какъв е щедър или будала... Ще му поровят в личните и служебни дела.

# 828
Голяма душичка е майката на Буба , майката на Клаудия също е симоатична жена . Виктор се държи учудващо адекватно и нормално , браво .

# 829
Естествено , че човекът ги е дал назаем , с цел да има документ за тях и да си ги възстанови един ден , не е луд да  да й ги дари. Но алчната и глупава Даниела е решила , че виждаш ли всичко било фиктивно ( нали трябва един ден са ги върне , доказват се доходи , задължително е и начисляване на лихва , дори минимална ) .И най-странното е че тя смята , че той е длъжен да и даде такава голяма сума пари  , заради хубостта й и компанията , която му осигурява и виждаш ли те са й по право Simple Smile Много нагла. ( а до тоя момент не ми беше толкова неприятна )

# 830
Безос от Алиекспрес:

# 831
А сигурни ли сме, че е той? Защото има и ЧСИ със същите имена

# 832
Ма Викиту много се отваря с майките.

# 833
Безос от Алиекспрес:

Олеле ужас, по- добре ще работя 😅😅😅

# 834
Данка , горната, притеснявал я бил. И мен така ме притесняваше един, дето ми беше подарил колие, гривна и дрешки.
Ама пари кеш не съм взимала. Имам си мои, не ми е кеф - ставам и си тръгвам

# 835
Голяма душичка е майката на Буба , майката на Клаудия също е симоатична жена . Виктор се държи учудващо адекватно и нормално , браво .
Не са му дали да пие предната вечер Grinning

# 836
  • here and now
А сигурни ли сме, че е той? Защото има и ЧСИ със същите имена
И аз това се запитах. И дали е семеен спонсора също.

# 837
Кой дава назаем пари на очевидно глупава девойка, която никога не е работила квалифицирана работа или поне да е завъртяла някаква търговийка? Ясно е, че не са били назаем при нулев шанс да си ги върне.

# 838
Мале, ако не е той, и е семеен - не ми се мисли. Това до утре ще обиколи всички жълти медии и разните му там инфлуенсъри.

# 839
  • София
Не са му дали да пие предната вечер Grinning

Смея се с глас на този коментар, има доза истина в него.

И двете майки са ми чаровни и приятни жени, също и откровени. Аз ако бях в подобно риалити, мама никога нямаше да се появи на екран, то и смелост се иска да застанат...

Мале, ако не е той, и е семеен - не ми се мисли. Това до утре ще обиколи всички жълти медии и разните му там инфлуенсъри.

Данка е редно да обясни, ако не е това човекът поне да застане и да го каже, не е окей така да се съсипват отношения...

Естествено, че държанките почти никога не си тръгват с каквото и да било, не знам как не им е ясно, както и че няма вечно да са млади и хубави. Да добавим, че след тях идват още по-алчни, младички и жадни за парцалки девойки.

Общи условия

Активация на акаунт