🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 166
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 870
  • Stockholm
Марто сега да излиза и да разплаща Joy Ама тате да не спре кранчето Joy Той след като едва не се е отказал от него  заради Емануела, която поне беше неземно красива, сега направо ще получи инфаркт като види Данка Joy

# 871
Косара, злобооо. “Мислиш ли, че си първата?” вика… Нали уж ту разправяше, че не е важното да си първата, а последната?

"Кажи, че аз съм първата, последнатааа"...
Като разбра, че ѝ се изплъзва, започна да го иска пак 😂

# 872
Харесва ми майката на Любомира и това си е! От всички майки влизали в Ергеня тази ми е най-симпатична като човек ! Супер е! Такова спокойствие вдъхва тази жена! Хубаво е,че още има такива хора!

# 873
  • София
И аз да кажа - на Виктор много по-добре му върви приказката с майките . С момичетата х-ката, мъката , трябва да помисли ….
Да легнеш с жена, когато си млад, загорял и да гониш комари… Аз, ако бях мъж, въобще нямаше да разбера, че има комари - щях да чувам фанфари 😉 .
Виктор трябва да осмисли ориентацията си / досега избягвах да го определям, но има нещо объркано в него 🤔/.

# 874
Косара почна да ме дразни повече от АМ и ергените взети заедно… Явно не я бил харесвал толкова. Че какво да ти харесва? Вкиснала си се като боб яхния на слънце.

# 875
Какво отмъщение е човек да си потърси стоте хиляди?

Не е подписал предбрачен договор и тя е решила, че са си за нея, заради честните й сини очи и женска енергия. Обаче на, този шугърдеди взел, че си поискал кинтите и срутил къщата от карти на Даниела.

# 876
  • София
Ох, Роси пак целувки ѝ се привиждат...

Васил стига е шикалкавил, я да си наляга парцалите с Адрианчето, за какво му е Косара да му дудне всеки ден?

# 877
Люба ама изобщо не прилича на майка си. Ни на визия, ни като характер. Тя майката си го каза, че е проклета като баща си, де.

# 878
Косара откачи и иззлобя като чу за целувката между Васил и Ади. Аз обаче вярвам, че тя искрено страда, защото си падна много, вярвам й че тръпката им е взаимна. Васил също се спича само от нея.

# 879
  • Stockholm
Косара беше много сладка в промото. Васил ужасно я харесва. Къде се разминаха? Някой я е обработвал, когато седят ичешат езици по цял ден и подозирам кой е той, въпреки че не показват всичко.

# 880
  • here and now
Даниела, можеше са си развие бизнеса и да си върне дълговете, но е предпочела да прави пластичните хирурзи богати и да ги "рекламира" по екскурзийки.
Тя е глупава, мързелива и нахална.

# 881
Косара беше много сладка в промото. Васил ужасно я харесва. Къде се разминаха? Някой я е обработвал, когато седят ичешат езици по цял ден и подозирам кой е той, въпреки че не показват всичко.
Тя се цупеше за глупости "щчи го дават на камера", той се заинати и реши да й го върне с игнор, тя почна да губи почва и да го кълве в синхрони, уж, че вече не го диша. В този момент се вклини Мартин и почна да я обработва, защото си я харесва, а и ревнува от Васил. Това е всичко. Тия двамата много се харесват, Косара толкова потънала не сме я виждали.

# 882
Дори и да не е този спонсора, а който и да е въпросът е че Дана нищо не е научила от случката. С големите си претенции за капацитет пак търси същото. Пак си търси спонсор нашата,като рефинансиране - тегли от един налива в заема и после от друг... И хоп вече е на 33г и по-възрастна ще става. И животът ѝ минал.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 22:51 от *Амбър*

# 883
  • # супернатурална #
Не оспорвам последните три, не я познавам толкова добре като теб Grinning но в България много бизнеси фалират, бизнеси на умни и работливи хора.
Ако наистина е вадил по 7 млн, тия 120 К са като 100 лв. за средностатистически българин.
Ако бивш ваш партньор си търси някакви 100 лв, при положение, че ги нямате, а той не е опрял до тях, какво щяхте да си мислите за него?
Аз, лично, не бих взела такива пари. Но на мястото на Даниела, вече взела ги, не бих ги върнала. Всеки трябва да си плати за дяволъка-ето, тя си плаща, защо мъжете да се измъкват все сухи от водата?

Даниела, можеше са си развие бизнеса и да си върне дълговете, но е предпочела да прави пластичните хирурзи богати и да ги "рекламира" по екскурзийки.
Тя е глупава, мързелива и нахална.

# 884
Според мен бъркаш харесването с нагона.

Общи условия

Активация на акаунт