🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 203
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 900
Наказателна операция са запорите срещу Даниела. Повече от половината от втория запор  е от лихви и е вписан през февруари 2025 г., докато са текли снимките на Ергенът. Шугърдеди-милионерът не просто си иска парите, а сериозни лихви отгоре.

Споко ся, Мартин ще я откупи. Ми така де, кво са там 100-200 хилки за него и тат?
В интерес на истината това са сериозни дългове и ако наистина всичко това е вярно, не ми се иска да съм на мястото на Даниела. Чак ми стана мъчно за нея.
Не мисля, че издаването на книгата й е струвало толкова много. В днешно време за 1000 екземпляра ще й отидат около 2 до 5000 лв. Явно нещата при нея са сериозни и положението е тежко.

# 901
На Люба смятам, че проблемът не са ненките, а има едно хлътване на гръдния кош точно в средата и затова така изглежда. Защото тя ползва само бански без подплънки и щяха да стоят пак безформено, ако беше проблемът в тях. Свикнах с челото и гласа ѝ и ми е готина.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 23:33 от *Амбър*

# 902
Хахах аз сега започвам да го гледам и Виктоооор, няма такъв криндж. Много лоши актьори. Как ще ни пробутват тази боза. Извикайте сценаристи и им напишете реплики ще е по-оригинално.

# 903
Виктор нормален ли е!? По-добре да си бяха говорили за глобалното затопляне, не знам какво иронизира Люба. Те наговориха един тон празни приказки. И не, няма нормален мъж, който поне да не заяви, че много му се…. Пък после може да се съобрази. Не знам на Люба как не й е обидно като жена 😂 това е топ показател колко я харесва. Много са застреляни и двамата.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 00:10 от Linda*kiss

# 904
Напрегнат епизод за ВикЧо:
досега гони само мухите, а сега цяла нощ с цели два комара се би Sweat Smile

И това не е всичко:
за Коледа ще му свият сърми(те) Sweat Smile

# 905
Да не бързаме толкова да съжаляваме "горкичката" Даниела. Рамките на историята й може би отговаря на истината в по - голямата си част. Но пълнежът е много важен. Тя казва истини + лъжи и премълчава. Сигурно и спонсорът й има какво да каже по темата, но едва ли ще го направи. По нейни думи той и е давал постоянно  големи суми, т.е. не е получила само 120 хиляди, а много повече от него, но се е подсигурил само до 120 хил. Тя ги е приемала (защото си ги е изработила и "заслужила") защото има силна женска енергия и е красяла живота му. Интересно, че не е знаела съществени неща за него и семейството му, но в един момент разбрала и го напуснала. Ами тогава да му беше върнала едно - друго, щом изведнъж се е оказал непочтен или лош в нейните очи, а тя е много духовно извисена и почтена жена. Уж я тормозел постоянно, а в същото време каза, че преди 1 година я търсил последно. Това не е "постоянно". Човекът си е изминал законовия път да си иска парите. Тя очевидно е имала възможности да му ги върне поне частично, щом е похарчила десетки хиляди за операции и почивки, че и за домашна помощница, но явно не желае и си крие доходите от него. Е ми сори, ама такива тарикатки не мога да ги съжалявам. Изобщо не трябваше да отваря темата по национална тв. Но тя е нагла и безскрупулна и единствено я интересува нейният интерес - в случая да си спаси нейния образ (зад*ик).

# 906
Наказателна операция са запорите срещу Даниела. Повече от половината от втория запор  е от лихви и е вписан през февруари 2025 г., докато са текли снимките на Ергенът. Шугърдеди-милионерът не просто си иска парите, а сериозни лихви отгоре.

Споко ся, Мартин ще я откупи. Ми така де, кво са там 100-200 хилки за него и тат?
В интерес на истината това са сериозни дългове и ако наистина всичко това е вярно, не ми се иска да съм на мястото на Даниела. Чак ми стана мъчно за нея.
Не мисля, че издаването на книгата й е струвало толкова много. В днешно време за 1000 екземпляра ще й отидат около 2 до 5000 лв. Явно нещата при нея са сериозни и положението е тежко.
Наистина изглеждат сериозни проблемите на Даниела. Но явно тя не е толкова притеснена, щом съвсем до скоро беше на Малдивите.
Иначе и аз вече я съжалявам- лута се в омагьосан от самата нея кръг.

И още нещо: как се разбра че е имала чак шивашки цех? Аз мисля, че дрешките на Даниела са били китайски внос. За цех, машини, платове и хора- 120 К са никакви пари. Затова мисля, че е препродавала през сайт и само е внасяла дрехи.
Имала е шивачки, цех, заплати, наеми. Може и магазин да е имала. Много бързо може да е навъртяла тази сума и без допълнителни разкрасителни разходи.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 23:19 от ellis

# 907
Да, де, ама и Марто е на 40.
32-33 годишна принципно му е тамън, условно казано.

Охо, пак зачекна темата с "приемането на децата".
Щом досега не й се е случвало, аз дори и не виждам желание в нея затова.
Повечето жени се умиляват от малки деца.
Не виждам в нея инстинкт и истинско желание да стане майка.
При нея ще е буквално прежалване и ход, за да задържи спонсора, не че го обича и иска да има дете с/от него, който и да е той.
Сексът и той - изключително съмнителен, през сила, и колкото да мине, дори не искам да си го представям.
Не бих си правила заключения за качеството на жена от това дали харесва или не деца. Първо, много жени показват социално желателно поведение, а реално дори с деца, те самите не понасят чуждите деца. Второ, много жени не искат мъж, искат деца. Горко на мъжа на такива. Трето, тя и Синтия искала детска градина, а я видяхме каква кукувица е.
Иначе за Даниела съм съгласна, че изглежда асексуална, но по задължение ще изпълнява.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 14:05 от Linda*kiss

# 908
  • Stockholm
Мартин често уж на шега я подпитваше кой може да го чака "вънка". И сега явно вече знае кой е човекът и че  е преодолим. Но Марто знае също, че тя послъгва и прикрива и още не е съвсем сигурен, че няма някой по-опасен лъв, чакащ Данка за разчистване на сметки. Затова му е спаднал ентусиазмът и да, определено не правят секс в Шри Ланка, което е добре и за двамата.

# 909
Затова мисля, че е препродавала през сайт и само е внасяла дрехи.
Магазин е имала в Обзор, написах вече.

# 910
Виксата реши да валидира Бубка, щото, нали, там сексуалното привличане не е толкова силно като с Клаудия. Трябва да провери, преди да вземе решение.

# 911
И още нещо: как се разбра че е имала чак шивашки цех? Аз мисля, че дрешките на Даниела са били китайски внос. За цех, машини, платове и хора- 120 К са никакви пари. Затова мисля, че е препродавала през сайт и само е внасяла дрехи.
Имала е и цех - някой в темата беше изкопал някакви видеа по въпроса отпреди години. Затова и високите цени - българско производство, ала-бала. Но не е лесна работата, не става просто да кажеш - “Аз съм Рупецова, купувайте от мен”. Втурнала се е без много да знае какво да очаква.

# 912
Аз не съм виждала мъж толкова щастлив, задето не е правил секс. Но пък много забавно са си говорили. Но пък нямало ли в един момент да им дойде вповече това щастие 😂 И тази насечена реч. Виктор е много странно момче. Женствено момче.

# 913
Че той онлайн магазина в инстаграм, както и физическия магазин в София все още си действат. Няма ли толкова пари да си изплати дълговете?

# 914
  • # супернатурална #
За последното не бива да се съди по корицата. Мартина изглежда като да обича секса, много, но никак не е изключено да прикрива фригидност. А леките намеци за такава от страна на Даниела, палят мъже като Мартин-мислят си, че ще са първите, които откриват правилните копчета и открехват дверите на удоволствието. Малко като да докопаш девственица, само че по-реалистично, нали.
Да, де, ама и Марто е на 40.
32-33 годишна принципно му е тамън, условно казано.

Охо, пак зачекна темата с "приемането на децата".
Щом досега не й се е случвало, аз дори и не виждам желание в нея затова.
Повечето жени се умиляват от малки деца.
Не виждам в нея инстинкт и истинско желание да стане майка.
При нея ще е буквално прежалване и ход, за да задържи спонсора, не че го обича и иска да има дете с/от него, който и да е той.
Сексът и той - изключително съмнителен, през сила, и колкото да мине, дори не искам да си го представям.
Не бих си правила заключения за качеството на жена от това дали харесва или не деца. Първо, много жени показват социално желателно поведение, а реално дори с деца, те самите не понасят чуждите деца. Второ, много жени не искат мъж, искат деца. Горко на мъжа на такива.
Иначе за Даниела съм съгласна, че изглежда асексуална, но по задължение ще изпълнява.

Общи условия

Активация на акаунт