🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 148
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 990
Жалки защити на една продажна жена.
Ергените ни големи инати. Марто с Мартина химия, разбирателство той тича при Дана. Вико уж с лекота общува и се чувства себе си с Люба и до последно тича при Бранка, Васо уж всичко е наред с Ади и сега пак ще тича да я пита дали го иска Косара. Ама много неориентирани.:
Joy
Баш са си ориентирани, никой не иска да си увеси камък на шията. Само Мартин, и то канара. Финансова.

# 991
Глупостта на 23-годишната Даниела да подписва заеми с лихви и да се забатачи в дългове е ясна (но все пак не знаем дали е подписвала и в лично качество, защото в регистрите могат да се видят само запорите срещу ЕООД-то ѝ, т.е. задължения, за които тя лично не отговаря). Това, че 10 години по-късно все още си представя, че успехът в живота минава през богат мъж, въпреки лошия опит, също.
Снощи обаче ми направи впечатление и един друг щрих. Ако е толкова фалшива и всичко към Мартин е театро, защо се изказа така резервирано как вижда бъдещите отношения с дъщерите му? Нищо не ѝ пречеше да изиграе ентусиазъм - на думи е лесно. Реакцията ѝ беше откровена и по принцип казаното вярно - семейства с доведен родител са доста сложни и може да има сериозни проблеми и при най-добри намерения. Зодиите са елементарно обяснение, но все пак да кажа, че стрелецът е един от най-откровените знаци, дори с риск да си счупи главата.

# 992
Писмо от  Мартин

Скрит текст:

# 993
Тоя пък Мартин на 12-тата година се сетил да си тръгва

# 994
Много слаба ракия бяха майките на Клаудия и Любка, къде бяха мама Ксения и мама Светла Joy Седмици наред се говореше за тях.
На Данка Калпазанка бившия и дал пари и после си ги взел обратно и тя още не е схванала, че безплатен обяд няма. Данче няма как мъж да те дундурка и да не получава нищо в замяна. Всички твои колежки накрая реват как са останали без една стотинка. От момиче за милиони до просякиня Joy

# 995
Фигуративно предполагам са надраскани цифрите, но да хубаво е да ги оправят🤣
Тоя пък Мартин на 12-тата година се сетил да си тръгва

# 996
Аз искрено съчувствам на родителите на Мартин, не им стига сина "бизнесмен", ами и снахата и тя "бизнесдама". И чакам признанието на Мартин пред цяла Бг.
И за мен всичко е режисирано на макс и дори и така, скучно.
Разговорите на младото семейстов поне са по ясни и възприемчиви. Пари, парцали, помощници. А при Васил и Викито с дамите им  е голяма мъка, какво е искал да каже автора. Толкова отвеяни, повърхностни и заучени разговори, нищо не разбирам.

# 997
Много добро и полезно реалити искам да участвам в него как мога да се запишвам обаче има ендо проблем тче трябва да излезна с мъж

Ами в момента тече кастинг за следващия сезон - записвай се и действай Simple Smile
Обаче оправи изказа, че трудно ти се разбира, а така няма да стане.

# 998
Аз искрено съчувствам на родителите на Мартин, не им стига сина "бизнесмен", ами и снахата и тя "бизнесдама". И чакам признанието на Мартин пред цяла Бг.
И за мен всичко е режисирано на макс и дори и така, скучно.
Разговорите на младото семейстов поне са по ясни и възприемчиви. Пари, парцали, помощници. А при Васил и Викито с дамите им  е голяма мъка, какво е искал да каже автора. Толкова отвеяни, повърхностни и заучени разговори, нищо не разбирам.
Аз защо смятате, че родителите му са нещо повече от него. Крушата не пада по-далеч от дървото. Това че имат пари не ги прави нещо повече.

# 999
Ще му /и се получи я ги глей Бузара и Фирето. Ко им ие?

Много добро и полезно реалити искам да участвам в него как мога да се запишвам обаче има ендо проблем тче трябва да излезна с мъж

Ами в момента тече кастинг за следващия сезон - записвай се и действай Simple Smile
Обаче оправи изказа, че трудно ти се разбира, а така няма да стане.

# 1 000
Докараха зричиличи до джиприсанчи.

# 1 001
А не така, и смуЧита! На келепир сме😂

Докараха зритилити до джиприсанчи.

# 1 002
Глупостта на 23-годишната Даниела да подписва заеми с лихви и да се забатачи в дългове е ясна (но все пак не знаем дали е подписвала и в лично качество, защото в регистрите могат да се видят само запорите срещу ЕООД-то ѝ, т.е. задължения, за които тя лично не отговаря). Това, че 10 години по-късно все още си представя, че успехът в живота минава през богат мъж, въпреки лошия опит, също.
Снощи обаче ми направи впечатление и един друг щрих. Ако е толкова фалшива и всичко към Мартин е театро, защо се изказа така резервирано как вижда бъдещите отношения с дъщерите му? Нищо не ѝ пречеше да изиграе ентусиазъм - на думи е лесно. Реакцията ѝ беше откровена и по принцип казаното вярно - семейства с доведен родител са доста сложни и може да има сериозни проблеми и при най-добри намерения. Зодиите са елементарно обяснение, но все пак да кажа, че стрелецът е един от най-откровените знаци, дори с риск да си счупи главата.
Запорите са си баш в ЛИЧНО качество . Запорирани са й дяловете , които притежава във фирмата. Барабар с банковите й сметки и всичко, което би могла да притежава .

# 1 003
От вчерашния епизод гледах само моментите на Васил и Ади, защото са ми най-интересни и сладки. Видях защо той побърза да я целуне - точно когато тя възнамеряваше да опита морските дарове. Искал е да го направи така или иначе, но побърза, за да не му мирише на скарида. 🤣

# 1 004
Запорите са на физическо лице, заемите също. Запорира се собствеността,  а именно - дружествените дялове във фирмата.
Вторият запор е от ЧСИ Милен Бъзински
Еее, ами тя Данчето за това не драпа за трудов договор, ще й вземат заплатката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт