🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 062
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 095
  • гр.Пловдив
Мартин хич не ми се видя НЕпритеснен и да прие спокойно нещата при Маги ,направо си му се смени физиономията на човека Smiling Imp

# 1 096
Никой не иска "кирливите му ризи"  да излизат наяве. Поради тази причина, не ходиш да развяваш "белите си ризи" навън в медиите, защото знаеш, че и неизпраните ще излязат. Ако има нещо, което искаш да съобщиш на обществото и си пряко засегнат, и са те "ограбили" например( какъвто случаят не е) - то ходиш където му е мястото. Просто е.😉

# 1 097
  • # супернатурална #
И на мен ми е странно признанието на Даниела.
Не разполагаме с всички факти и не се наемам да я упреквам или оправдавам, но ми е изначално неприятна тенденцията мъжете да бъдат изкарвани винаги бели и прави в подобни ситуации.
В повечето правови държави, дори проституцията не е преследвана от закона, за сметка на ползващите услугата.
Та...ако приемем, че Даниела е била държанка и я упрекваме за което, защо се оневинява мъжът, който си е плащал за това? И дори има нотка на злорадство, че ще си върне "похарченото".

# 1 098
Лъжа ли се, или някъде в първите епизоди, когато Данчето каза коя книга е писала, Косара вмъкна, че книгата много ѝ е помогнала? Много ми е интересно с какво точно ѝ е помогнала, но като имаме предвид историята ѝ за бившия, който я заменил за друга, имам усещането, че тогава ѝ е прищракало да смени подхода. В течение на предаването не станаха приятелки обаче и сега навярно е доста объркана от всичко и липсата на "депресанти"... Довечера ще гледаме епизода - "Или ще съм аз, или никоя" 🤭

# 1 099

Та...ако приемем, че Даниела е била държанка и я упрекваме за което, защо се оневинява мъжът, който си е плащал за това? И дори има нотка на злорадство, че ще си върне "похарченото".

Всъщност не звучи достоверно "Той ми даде пари за "бизнеса", ама фиктивно сключихме договор за тях..."
Ако договора е фиктивен, ама парите са взети реално, то колко пък да е виновен искащия да си ги върне? Реално погледнато Данка не иска да си ги "изработи" по какъвто и да е начин, нали?

# 1 100
Малката дъщеря на Мартин е същият нервак като него, прави същия нервен тик с крака. Сега са качили стори как се бъзикат

# 1 101
И на мен ми е странно признанието на Даниела.
Не разполагаме с всички факти и не се наемам да я упреквам или оправдавам, но ми е изначално неприятна тенденцията мъжете да бъдат изкарвани винаги бели и прави в подобни ситуации.
В повечето правови държави, дори проституцията не е преследвана от закона, за сметка на ползващите услугата.

Да, дай да го вкараме в затвора направо затова, че е позволявал някаква използвачка да му харчи парите и да му ползва сметките като свои 😁
Или пък ако не беше позволявал, тогава е за затвор, защото подтиска женската й енергия и не й позволява да се валидира 😁
Както и да го въртиш, все виновен 😅
Освен чрез Айгюл, благородничката от Чепеларе, тук също могат да се получат доста добри съвети на тема “как да създам токсична връзка”.

# 1 102
В случая тези НАП разправии и незаконни действия са в нейн ущърб(Даниела). Тук дори не става въпрос за мен де( все ми е тая), кой крив кой прав. Това са си работи на институциите. Смешно е... да се обявяват като проблем фиктивни "уж" неща на всеослушание и ние да кимаме там.  "Ергенът"ли гледаме или "Съдебен спор"?

# 1 103
  • # супернатурална #
Няма нужда да преекспонирате, не става дума за затвор, а за особености на народопсихологията. При двама участващи (в прелюбодеяние, покупко-продажба на ....женска енергия Grinning и други морално укорими деяния,) виновна е само жената. И то основно според други жени.

# 1 104
И аз следвам въпросният "спонсор" на Даниела от години и не мога да повярвам, че такъв човек може да има нещо общо с нея, те са от две различни планети направо.

# 1 105
А, неее при изневяра(т.е. прелюбодиание)от страна на мъжа си е виновен единствено той, жената с която върши деянието - не е( това има широк отглас вече в пространството). 😉
За разплащателни сметки по други услуги не коментирам, там не съм наясно.😂

# 1 106
Няма нужда да преекспонирате, не става дума за затвор, а за особености на народопсихологията. При двама участващи (в прелюбодеяние, покупко-продажба на ....женска енергия Grinning и други морално укорими деяния,) виновна е само жената. И то основно според други жени.

Ако някой те спре на улицата, за да ти предлага покупко-продажба на женска енергия, естествено, че е укоримо.
Но когато сама обявиш “тарифа” 50-60к на месец, няма как да се търси вина другаде.

# 1 107
Аз не мога да повярвам на някои умосъждения. Даниела е взела парите и се е подписала ( с 99 % вероятност) пред нотариус, че трябва да ги върне. Не виждам казус тук-нито юридически, нито морален.
Сигурно подписването на договорите е било условие тя да получи сумите. А че тя си е мислила , че заради безценната й женска енергия сумите ще й бъдат опростени, си е изцяло неин проблем. Ако намерението беше за дарение , а заемите с цел доказване на средства за фирмата, можеха да съставят съответните документи за това.
Аз съвсем сериозно мисля, че Даниела страда от някакво личностно разстройство, т.нар характеропатия. Или пък е нещо като младата Ружа Игнатова, само дето не чак толкова хитра колкото си мисли:)

# 1 108
Аз само да допълня, че в чужбина, където проституцията е легална, могат да се оспорват транзакции. Simple Smile Така че, като ще вършиш работа, гледай после да не си искат парите. Поне да се беше научила Данка.

# 1 109
Е, не знаете ли, винаги жената е виновна. Той е свестен човек, сериозен бизнесмен, нищо че може и женен да е бил по това време.  А що се занимава с жени като “продажната” Даниела не се знае…

Общи условия

Активация на акаунт