🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 981
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 080
На Виктор довечера ли му се пада да си избира момата?

# 1 081
Според мен Даниела изпляска цялата си  история с кредитите и запорите пред камерите напълно преднамерено,за да си го върне (поне до колкото може) на чичкото-паричко, който и е стоварил това финансово бреме на главата. Как иначе ще покаже на цяла България колко той е виновен и лош и колко тя е бяла,добра и невинна?!

# 1 082
Абе то така се правят запори, без основание , като си бял и добър .

# 1 083
Данка да внимава, че от много приказки, които дрънка пред камерите, да не се окаже освен с дългове и с дело за клевета, след предаването.
За мен тази жена изглежда като да има сериозни личностни отклонения.

# 1 084
Имам усещането, че Н.Николов си прави гавра с тази жена Даниела( май не само с нея), то хубаво и рекламира книгата, ама в момента цялата й концепция се разби на пух и прах. От  момиче за милиони стана "Момиче за запори" - четете как да се довършите с глупостта си, без да имате достатъчно интелектуален капацитет и само да хубавеете... и много важно без да правите нищо (работите). НАП хареса на Данка признанието. 😂

# 1 085
На Виктор довечера ли му се пада да си избира момата?

Май,да! А и там мачът е свирен. Няма интрига - поне за мен. Остава да видим дали ще извади пръстенът или просто ще си тръгнат заедно.💍

Пак да си кажа,че ми се вижда странно,че на Васил не дадоха пръстен на разположение,а с такъв разполагат Марто и Виктор.🤔

Диди пак ли ще ходи на шопинг днес? Някакъв такъв спомен имам от промото.😴👗👠👑👛👙 Ама,на Марто не крушката,а цялата инсталация май е гръмнала!

# 1 086
Едва ли, кое му е атрактивното за бъдещите ѝ изгори да се раздуе с кой кога е била и какво е станало? Просто са ѝ подшушнали, че е изтекло навън. Мартин се направи, че го приема, но не мисля, че е идеалния вариант за него по принцип да се забърква в тези истории. След Йоана, Данчето е тотален даунгрейд във всяко отношение + че е доста обатачена. Не че Йоана е подходящ избор за него, ама нека си го кажем 😂

Според мен Даниела изпляска цялата си  история с кредитите и запорите пред камерите напълно преднамерено,за да си го върне (поне до колкото може) на чичкото-паричко, който и е стоварил това финансово бреме на главата. Как иначе ще покаже на цяла България колко той е виновен и лош и колко тя е бяла,добра и невинна?!

# 1 087
Изобщо не е нарочно това да се разприказва за запорите. Толкова личен човек като нея, който не разкрива нищо за себе си доброволно, едва ли ще тръгне да ''споделя''. Просто се мъчи да обясни нещата, никой не знае точно какви са били, предвид изказванията й за това как възприема и презентира себе си, да не се сърди после, че хората умозаключават разни неща.

# 1 088
148 отговора... изчетох ви!
Аз пък друго нещо си мисля... Thinking Че участието на ВалиДаца е капан за нея. Предварително уговорен. И тя падна в него. Да си признаеш за вида и начина на получаване на пари, за това, че има договор и въобще всичко, което беше принудена да разкаже... Не знам, не знам, ще видим. На тази мисъл ме наведе онзи цитат от профила на спонсора, в който казва да му се помогне да си върне тези пари и те ще отидат за благотворителност. Може и твърде литературно въображение да имам, не знам, но ... хората с пари си помагат срещу такива паразити. Изобщо, когато някой дължи на някого суми от такъв мащаб, кредитора прави всякакви галимации, за да си върне парите. Няма да свърши тая история с края на формата. За да се стигне до там този човек, който не познавам, но чета че е уважаван и се занимава официално с достойни дела, и който е наясно, че името му ще изплува, но е готов да понесе последиците от това, си има крайна цел. Кой ни беше казал: гледайте и ще видите, има обрати. Гледаме, да видим.

# 1 089
Баш Николов ѝ е казал, че запорите са лъснали и да обясни. Скоро и името очавкаме. :д

# 1 090
Хората, които ползват мозъка си по предназначение, са на ясно, че легендата на Данка е съшита с бели конци.
Но кифлите, които вече са на опашка да й купят невероятната книга, ще ревнат, че тоя чичак е обидил и обрал невинната девойка Данка...

Та всичко си е въпрос на гледна точка. И умствен капацитет.

# 1 091
Изобщо не е нарочно това да се разприказва за запорите. Толкова личен човек като нея, който не разкрива нищо за себе си доброволно, едва ли ще тръгне да ''споделя''. Просто се мъчи да обясни нещата, никой не знае точно какви са били, предвид изказванията й за това как възприема и презентира себе си, да не се сърди после, че хората умозаключават разни неща.
Какъв е " този личен човек като нея". Ако правилно разбирам написаното, то този човек не би се появил по TV-то да се обяснява за някакъв казус, който като иска може да си намери подходяща медия - различна от любовно "уж" предаване като "Ергенът", където не се занимаваме обикновено със запори , нали ???

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 16:19 от a.vasileva

# 1 092
  • # супернатурална #
Леле, Васил как сдърпА Ади,  добре, че се беше стегнала(тя винаги е обратното на отпусната), та не и изпука врата.  Странен мъж.
Мисля, че подценявате толерантността на Мартин и семейство към подобни "афери". Преобадаващ процент от богатите са станали богати заради игри с ДДС, спомнете си кредитните милионери, подаряването на куфарчета, има измами с осигурителни вноски, злоупотреба с власт, влияние, европейски фондове, т.н. и т.н. Това, което в нашите очи е неморално и/или на ръба на закона, за тях е начин на оцеляване.
От друга страна, имам две познати, които изгоряха с големи суми покрай тогавашните им партьор/бизнес партньор. Първата се възстанови финансово не без помощта на сегашния си съпруг. Не са били държанки, което не твърдя със сигурност за Даниела, но бяха на същата, приблизително, възраст.

# 1 093
Аз нещо не мога да възприема Адриана, не ми харесва това момиче и  това е. Любомира например ми е много естествена и сладка. Ади е пренавита, изкуствена, има някакво ретро излъчване и изглежда по-стара за годините си. Отделно и това, че е нисичка, макар и с хубава фигура прави колената й да изглеждат твърде груби, редом до стройните и високи моми, че и с тази дълга, макар и хубава коса не изглежда добре. Двамата с Васил са ми голям кринж, снощи тя беше на ръба да го покани в стаята, но той се дръпна и тя съответно веднага се съгласи с него.

# 1 094
Да си ''личен човек''  означава да си пазиш историите и кирливите ризи за себе си. Човек, който не обича да говори за себе си. Идеята ми беше, че въобще не я виждам тази жена  да разкрива кирливи ризи, без да са й спуснали от предаването, че това е изтекло. Поне някакво обяснение представлява. А защо го прави, тя си знае, но не мисля, че би го направила, ако можеше да го скрие. А и то не е нещо, с което човек много да се гордее принципно.

Общи условия

Активация на акаунт