🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 019
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 305
Колко годишни да майките на Косата и Любомира? Някой има ли идея?
Изчислих към 49-50 най-много, но не знам. Не ми младеят със сигурност.

На мен ми изглеждат като късните 50. Просто моите познати жени средата/края ня 40те изглеждат по съвсем различен начин.

# 1 306
Доколкото показаха Косара се съгласи да си помисли дали изобщо да даде шанс на Васил, а не че е съгласна на среща с него

# 1 307
За трети път я гледам тая целувка между Люба и Виктор, и как той я награби за челюстта, и пак ми става смешно. Да не ѝ е строшил някой зъб там с тази хватка Joy

# 1 308
Да си уволнят монтажистите... Ужасно монтирани епизоди. Свършете си сторилайна с Виктор, пък тогава показвайте Васил. Сега какво - ще гледаме синхрони на щастливата Любка след като са я избрали и ще се правим, че не знаем седмица ли?

# 1 309
Този пън Васил продължава да съжалява за Косара. Все ми е на акъла,че ще се изкефи да дялка канела онази киселячка.Росица сега като гледа едва ли ще и се вдигне и без това ниското самочувствие.
На него просто не му се искаше онова дрънкало Ферай и от няма и къде покани Росица,която такъв филм може да си вкара,че не ми се гледа края на епизодите.
Много подло за уж джентълмена Васко.

# 1 310
Как няма да е съгласна? Иначе трябва да си тръгва. А пък той защо я повика, да е сигурен, че няма да му откаже, да не се излага.

# 1 311
Без Мартин и Даниела, даже с глупавите занимания, които са им измислили, ми е адски досадно и почти невъзможно да следя какво се случва на екрана.

# 1 312
Единственото обяснение да не покани Косара е тя да му е казала "окей давам ти шанс ама днес не ми е ден и ако ти е мил живота - няма да ме мъкнеш по жунглите, окей?" и това е останало извън камерите.

Та явно не е разположена, подпухнала, серт, по пижама... напълно възможен вариант.

# 1 313
Да свършва вече и да си се връщаме на Валерия и Елена, че то вече не се трае. Аман. Grinning

# 1 314
Единственото обяснение да не покани Косара е тя да му е казала "окей давам ти шанс ама днес не ми е ден и ако ти е мил живота - няма да ме мъкнеш по жунглите, окей?" и това е останало извън камерите.

Та явно не е разположена, подпухнала, серт, по пижама... напълно възможен вариант.
Тя му каза, че иска да помисли и на следващия ден по някое време ще си поговорят. Което очевидно значи, че отказва поканата за среща. Не е чак толкова сложно за разгадаване.

# 1 315
  • Stockholm
И тримата глупаци, пардон ергени с еднакъв сценарий.. След втората цигулка/целувка, се върнаха при съпругите си с подвити опашки и разкаяние. Предсказуемо и скучно. Започвам да оценявам Ерген 3 Алек, който единствен държа съспенса и интригата до последно и ни поднесе абсолютно неочакван финал. Евала Алек, липсваш ми 😏 докъде ме докараха в този сезон

Свършиха ми лайковете. Искам да сложа сърце на този ТОП коментар Green Heart

# 1 316
Ади е прекрасно момиче и беше адски подведена(точно като Елена). Ок, да осъвремени малко аутфитите и си е супер. Красива, фина, изразява се добре и смятам, че не е глупава. Приказвала много ми пък темерути като Бранка да не са по добре. Аз я харесвам и смятам, че Васо не я заслужава. И след срещата момите я разпитваха постоянно, даже се опитаха да я унизят затова тя си разказа повечето неща щото я предизвикаха.

# 1 317
Роси изглежда добре на тази среща, но беше много гадно от страна на Васил да каже, че срещата е била предназначена за Косара.

# 1 318
  • България
И тримата глупаци, пардон ергени с еднакъв сценарий.. След втората цигулка/целувка, се върнаха при съпругите си с подвити опашки и разкаяние. Предсказуемо и скучно. Започвам да оценявам Ерген 3 Алек, който единствен държа съспенса и интригата до последно и ни поднесе абсолютно неочакван финал, абсолютно фиаско. Евала Алек, липсваш ми 😏 докъде ме докараха в този сезон.. Пълна скука, лежерни и разплути моми, ядене на луканка, свободно време бол за интриги, клюки и пазаруване, абе гледахме почиващи туристи all inclusive В Шри Ланка
Аз ви казАх, че Ауек е number 1! И като поведение, и като интеракция с чудовищата. Избра си най-натоканите каки от сезона.

# 1 319
  • Out of the Mix
Генерален извод от този сезон - мъжете харесват жени, които ги тъпчат.
Колкото по-кофти е характерът, толкова по-очарован е мъжкият пол. Явно добротата е демоде, а емоционалната студенина – новият идеал. И Васил е на режим  ‘гоненица’, като Викторчо.  Ако не си студена, заета и с минимално време за тях – не им е интересно.
Е, бре, само при мен ли е наобратно...

Общи условия

Активация на акаунт