🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 962
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 350
Васил знаеше кое писмо е на Косара и трябваше направо да я избере. Но не! Първо да се презастрахова, че тя няма да го отреже. След което кани момиче, с което не иска да излезе и даже ѝ се подиграва в синхрон.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 00:39 от Не се сърди, човече

# 1 351
Няма как да не ѝ е ясно, че е точно никъде в класацията, след като вече други две е целунал, колкото и зле да бяха целувките, а към нея не проявява никакъв интерес.

# 1 352
Роси Чувствителната гледа, изглежда и се държи като лисица.
Не го казвам с лош контекст - много обичам лисиците!

# 1 353
  • София
Очилата на Косара нали бяха паднали още преди срещата с Ади? Защо пак използва целувката за предлог? Да не говорим за изявлението, че ако има целувка, ще е до там. Пък сега да, да, съгласна съм…

# 1 354
Е, не. Роси усетила, че можело да се целунат… 😅

# 1 355
Васил задобрява в лъжите и без грам угризение убеждава Роси колко добре са си изкарали.
Роси пък толкова наивна, та чак жалка.

# 1 356
Не съм вярвала, че ще го кажа, но тази вечер Васил ми стана много симпатичен, даже визуално. Пропука се покерджийският фейс, показа истинска емоция. Колкото и да е недолюбвана Косара тук, към нея си го влече.  Подозирам, че и той като Виктор обаче ще бъде принуден да се задоволи с резЕрвата.
Леле, скочи и да танцува Васко, съвсем ме очарова.
Офф, Роси, верно ли толкова не се усещаш?! Липсва всякаква емоционална интелигентност.

# 1 357
Адриана му е сигурна, затова не му е интересна. Това че буквално се опитва да му завършва изреченията, в опит да покаже колко са еднакви, е адски дразнещо. Да се учи от Косара и Даниела как се прави следващият път.

# 1 358
Много ми е хубава Роси на тази среща.

# 1 359
  • Stockholm
Ох, Роси пак си въобразява целувка Joy Няма ли някой от екипа да го целуне това момиче Joy

# 1 360
Васката бил ни горе, ни долу.
Златната среда си вярва, че държи, но накрая да не види само един среден от Клюкара.

# 1 361
  • Out of the Mix
Роси как го гледаше Васко, милата едвам издържа вече...

# 1 362
Луканка Орехите да взимат Ферай за рекламно лице 😀

# 1 363
Ох, Роси пак си въобразява целувка Joy Няма ли някой от екипа да го целуне това момиче Joy
Туджаров. Много ще са сладки двамата, с нестандартните носленца.

# 1 364
Роси как го гледаше Васко, милата едвам издържа вече...
че и той го усети. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт