🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 979
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 395
Искам това Роси като излезе от шоуто да бъде нацелувано с много любов и страст! От някой готин пич с добро сърце! Дано! Дано! Дано! Simple Smile
Роси ѝ трябва наистина дълбок  емоционално интелигентен мъж/страстен.
Тези в шоуто не са нейните хора.

# 1 396
Каква красива вила? На ергенски запой ли ще ходят пак?

# 1 397
Какви ще са розите - червени или жълти?

Една от майките разказваше във видеата за някакви проблеми, и не искаше дъщеря и да получи такъв сценарий, че даже благодареше на дъщеря си, която един вид и помогнала да се справи...Не се сещам коя беше?

# 1 398
Да вземем да се преброим оцелелите до края на този епизод.

# 1 399
Малее, само толкова дето дремах да чакам Виктор какво ще избере и накрая нищо. Егати и тъпия сезон ever.

# 1 400
Каква красива вила? На ергенски запой ли ще ходят пак?
според мен ще ходят.

# 1 401
Време е да се разкрие истината за баса - та Косара да си тръгне нацупено и наперено. Grinning

# 1 402
  • Stockholm
Тези, които се заблуждаваха, че ще гледат днес церемонията на Виксата, поне да си бяха легнали навреме Joy

# 1 403
Тези, които се заблуждаваха, че ще гледат днес церемонията на Виксата, поне да си бяха легнали навреме Joy
Направо не ми говори…:D

# 1 404
Айде, Виторио Монтеки ще се сгодява! Пръстен е наточил и се притеснява... Още търси отговори... Ще ни къса нерваците още десет-петнайсе минути...
Едит: Лелеее, верно, че не си легнах преди десет-15 минути???!!!

# 1 405
Виктор май ще повтори номера на батко Алек - да изчезнеш за шейсет секунди.

# 1 406
Аз спах от 18 до 19, за да издържа и сега ще броя звездите. Imp

# 1 407
Чак сега изчетох коментарите за финансовите признания на Данчето. По време на отношенията й с въпросния човек, той не е бил семеен. В момента е.
Не виждам нищо странно да е била с него преди 7-8 години, само дето не си е направила сметката, че той винаги си прави сметката. И няма да се отърве от заемите, в това съм сигурна. Ще я гони до дупка.

# 1 408
Сигурно ли е,че финала е на 15 май,че така като гледам отиваме към 15 юни за финал

# 1 409
  • Out of the Mix
Хора, кога в финалът, утре ли, или вторник др. седмица?

Общи условия

Активация на акаунт