🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 033
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 410
В промото виждам едни две изключително красиви дами - Клаудия и Любомира. Страшно интересни лица, фотогенични, живи. Не знам какво ще им се случи в любовта с ергена Виктор, но като актриси им желая късмет и успех. Ще ми е любопитно да ги гледам в някой филм или постановка.

# 1 411
Майкооу, писмото със суперлативи на Роси било според нея обрано. Представям си, ако се беше отпуснала както трябва каква захаросана, обсебваща лавина щеше да застигне Васко. Интелигентна била според всички. Моля?!

# 1 412
Поне разбрахме, че Мартин си избира жена, за да може после да се похвали колко е богат. Виктор е глезено момченце, свикнало всичко да получава и всичко да му се прощава. А Васил - огромно его, неподплатено с нищо, избира си най-вървежната жена, с която ще се хвали пред приятели.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 00:41 от Не се сърди, човече

# 1 413
Скрит текст:

Не ми се карайте много, но Косара понякога има излъчването на София Лорен.

# 1 414
  • Stockholm
Момичета, натискам лайка на всички коментари от последните две страници, но нищо не става Joy
Добре че сте вие да не ме е яд, че гледам това изобщо  Green Heart Yellow HeartPurple Heart

# 1 415
Време е да се разкрие истината за баса - та Косара да си тръгне нацупено и наперено. Grinning
Те са го забравили баса. Няма да и кажат за  баса според мен.
Но нещо ме кара да си мисля, че Косара не иска да е победителка. Като не я прави специална, няма как. Фройд. Всички нейни партнери ще имат кусури.

# 1 416
За мен беше редно тази седмица да е на Виктор, а следващата на Васил. Не разбирам защо го влачат така.

# 1 417
Хареса ми как Марто тънко, тънко сипа на Васко. Давай, Марти. Искам и другите епизоди. 😊

# 1 418
Косара изобщо не я виждам ледена и недостъпна емоционално. Напротив. Това, че е фръцла и обидчива кифла, как я прави студена и необичаща? Че тя се разтопи Васил като я попита има ли още един шанс за него, галеше го с поглед, направо беше изтръпнала.
Недостъпна емоционално дотук виждам само Даниела, като човек, който ползва чувствата на мъжете за облаги и не си позволява чувства, защото там е работно поле.

# 1 419
Марто като селска клюкарка се вълнува целувала ли се е Роси? На Адриана  и стана ясно без да е имало директен отговор.

# 1 420
И какво излезе сега, пак Марто най-стабилен и готин. Stuck Out Tongue Winking Eye
Избра си жена(друг е въпроса каква е тя) държи си на нея и това е. А тези недорасляци излъгаха и използваха де що можаха.

# 1 421
Неприятна е Косара. И на външен вид и като характер. Затова и се харесва на мъжете. Това е ясно.

Днес с пижамата точно на един кадър ми се видя хубава. Ама то на такъв ден явно стават чудеса.

# 1 422
Относно Виктор преди няколко дни бях прикачила линк от тик ток на една жена, която от ,,сигурен източник знаела, че той избирал Клаудия (в кавички е ,защото не всичко в Интернет можем да го смятаме за сигурен източник)..

# 1 423
Нещо не ми се гледаше тази вечер и пропуснах, но като чета коментарите разбирам, че не съм изпуснала много. 😁 Толкова скучно, че сме за джиприсанчи.

# 1 424
  • # супернатурална #
О, да, трябваше да заведе Косара при съчките, щеше да надмине Бранимира по бурсузлък. А ние щяхме да се насладим на английския и, който, вероятно, е само малко по-лош от българския и.
Нищо и няма на Росица, повредата не е в нейния телевизор. Не знам защо постоянно е упреквана за начина на общуване, като културата и на общуване е най-на ниво от на  всички василки. Съвсем нормално се държа на срещата, само дето бърка предаването с реалността, където, ако един мъж те е поканил да излезете, значи те харесва.
Не я харесва, но за това не е виновна нито тя, нито той. Но за п&тьовските изказвания на синхроните е виновен.

Общи условия

Активация на акаунт